Beste VPN’s voor Illinois

IllinoisIllinois is een staat in een gebied in de Verenigde Staten dat wordt beschouwd als het midwesten. Het ligt echter dichter bij de oostkust dan de westkust. Het staat momenteel op de 6e plaats van het land, qua bevolking, met een geschat totaal van ongeveer 12.74 miljoen inwoners. Of u nu de hoofdstad van Springfield of het stedelijke centrum van Chicago bezoekt, er zijn veel redenen om de staat te bezoeken. Als je jezelf in die lijst gaat tellen, is het cruciaal dat je eerst een VPN gebruikt. We zullen zo dadelijk uitleggen waarom het zo belangrijk is. Voordat we dat doen, bekijk dan eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Illinois.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
4Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Ook al vermoedt u dat sommige van de gebieden in Illinois in het grijze gebied opereren, er is geen echt bewijs van willekeurige controle van het internet door de overheid. Dat betekent natuurlijk niet dat u veilig bent voor degenen die uw privégegevens willen stelen. Van bij een lokale coffeeshop tot een bezoek aan een ander etablissement, er zijn de waakzame ogen van cyberdieven die op de loer liggen. Als u geen beveiligde en privéverbinding met een VPN-server tot stand brengt, loopt u een reëel risico dat uw gevoelige wordt gestolen. Wanneer u dat doet, maakt u het hen echter buitengewoon moeilijk.

Hoewel de staat of het land websites censureert, heeft u mogelijk nog steeds genoeg mogelijkheden om te profiteren van de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. Dat is om geografische beperkingen te deblokkeren. Als u online naar een sportevenement met een van de grote staatsteams probeert te kijken, wordt u geblokkeerd als het op tv is. Bovendien, als u probeert toegang te krijgen tot inhoud van buiten de VS, zult u ook dat soort blokken tegenkomen. Als u echter verbinding maakt met een VPN in een andere regio, kunt u de software laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Met andere woorden, u zou de geografisch geblokkeerde of verduisterde inhoud moeten kunnen zien.

Wat is de beste VPN voor Illinois?

Om deze vraag het beste te beantwoorden, moeten we kijken naar de belangrijkste factoren in de staat. Omdat het een Amerikaanse staat is, is het belangrijker om te focussen op geobeperkende eigenschappen. Dit zijn degenen die we hebben gebruikt:

 • Een grote groep servers om het aantal verbroken verbindingen te verminderen
 • De mogelijkheid om black-out en geografisch beperkte inhoud in Illinois te omzeilen
 • Snelle Illinois-servers die goed presteren in snelheidstests
 • Ondersteuning voor meerdere mobiele platformen, inclusief die met Amazon Firestick
 • Providers met een logboek zonder logboeken
 • Sterke codering om de privacy van gebruikers te helpen beschermen

Hier is een meer diepgaande blik op de beste VPN’s voor Illinois.

1. Beste VPN voor Illinois: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Illinois snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. U zou dat probleem echter niet moeten hebben met servers in Chicago. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Amerika en open vervolgens de VS. Op dit punt kunt u daar servers in Chicago selecteren. Toen we een server in Chicago testten en tests uitvoerden naar Chicago en Peoria, was de downloadsnelheid hoger dan 120 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Illinois: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Illinois snelheidstest

NordVPN heeft een aantal servers in Chicago. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Chicago getest en snelheidstests uitgevoerd naar Chicago en Peoria met goede resultaten.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Illinois: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Illinois snelheidstest

Omdat we een server in Chicago wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar beneden naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Chicago. We maakten verbinding met een van hen en testten de prestaties naar Chicago en Peoria met downloadsnelheden van meer dan 100 Mbps in beide steden.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

4. Beste VPN voor Illinois: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Illinois snelheidstest

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de regio. Toen we verbinding maakten met een server in Chicago en de snelheid naar Chicago en Peoria testten met positieve resultaten.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 3,33 per maand.

Bekijk PIA-deals

5. Beste VPN voor Illinois: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Illinois.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Illinois snelheidstest

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We testten een IPVanish-server in Chicago en voerden tests uit naar Chicago en Peoria met solide downloadsnelheden in beide steden.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

We hebben zojuist een aantal geweldige opties opgesomd die u kunt gebruiken om uzelf te beschermen als u van plan bent Illinois te bezoeken. We hebben geprobeerd duidelijk te maken waarom het daar zo belangrijk is. Voor iedereen die verschillende opties wil zien, bent u welkom om een ​​kijkje te nemen op onze top 10 VPN-lijst. Hoewel het ook goede opties zijn, zijn ze misschien niet de beste opties om daar te gebruiken. Dat komt omdat we ervoor hebben gezorgd dat onze specifieke keuzes zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder beveiliging, stabiliteit, snelheden en prijs. Ongeacht welke activiteiten u onderneemt terwijl u in Illinois bent, iedereen zou om de door ons genoemde redenen een VPN moeten gebruiken. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen de beste beschikbare opties te vinden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map