Beste VPN’s voor iOS 9

iOS 9Als je een fan bent van Apple, weet je waarschijnlijk al dat het nieuwe besturingssysteem voor hun iDevices, iOS 9 eindelijk beschikbaar is om te downloaden. Tijdens de jaarlijkse Apple-ontwikkelaarsconferentie zei Tim Cook dat er nogal wat veranderingen zouden moeten zijn als dit nieuwe besturingssysteem wordt gelanceerd. Een van de zaken die meneer Cook behandelde, was privacy. De nieuwe iOS 9 brengt een aantal privacyverbeteringen die het gebruik van een VPN aanvullen.


5 beste VPN’s voor iOS 9

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Apple heeft een aantal positieve dingen gedaan met dit nieuwe besturingssysteem. De wijzigingen die deze versie biedt, zijn meer dan alleen oppervlakkig. IOS 9 lost de bugs op in de software die is uitgebracht in iOS 8. Alles is ontworpen om en verloopt nu soepeler. Sinds de nieuwe update is uitgebracht, is het apparaat dat het meest wint de iPad. Speciale functies zoals multi-tasking-mogelijkheden ontsluiten het potentieel van de iPad en maken hem veel meer dan alleen een entertainmentapparaat.

Een nieuwe en verbeterde Siri, de assistent van Apple, siert de muren van iOS 9. Deze nieuwe Siri belooft nuttiger en proactiever te zijn dan de vorige versie. Het heeft robuuste lijsten met suggesties waar u uw meest recent geopende apps en contacten kunt vinden. Volgens Apple is Siri 40% sneller en 40% nauwkeuriger.

De nieuwe update biedt ook nieuwe kaarten, inclusief versies met versies van het openbaar vervoer en zelfs routes met veerboten, metro’s en bussen. Deze routekaarten zijn beschikbaar voor grote steden over de hele wereld. Apple maps is hun antwoord op Google maps en ze kunnen eindelijk concurreren in die ruimte.

Dit besturingssysteem is kleiner dan andere iteraties van iOS en is slechts 1/3 van het formaat. Dat kan een groot probleem zijn, vooral als uw apparaat maar 16 GB aan ruimte heeft. Het is ook achterwaarts compatibel en ondersteunt apparaten zo oud als de iPhone 4S en iPad 2. Het is duidelijk dat Apple veel tijd heeft genomen om dingen op te ruimen.

Een groot kenmerk is de privacyfunctie. Tim Cook heeft aangekondigd dat hij wil dat het apparaat je kent, niet het bedrijf achter het apparaat. Er is ook extra software voor het blokkeren van advertenties opgenomen in iOS 9. Tijdens de conferentie maakte hij er een punt van om de iPhone te scheiden van op Android gebaseerde apparaten. Ja, het lijkt erop dat Apple gaat proberen de trend voor privacy te zetten. Dus met al deze privacy, waarom zou u een VPN gebruiken??

Als je dit leest, weet je waarschijnlijk al wat een VPN is. Als u echter geen opfriscursus nodig heeft of wilt, zullen we de voordelen uitleggen van het gebruik ervan met iOS 9. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is software die een veilige verbinding met een server tot stand brengt, mogelijk in een ander land, afhankelijk van uw doel. Door dit te doen, wordt een coderingslaag toegevoegd aan alles wat u online doet, zolang u verbonden bent met de VPN. Of u nu met iemand communiceert of online door materiaal bladert, er is een mogelijkheid dat draadloze activiteiten worden onderschept. Zelfs als u zich op een locatie bevindt die aangeeft dat ze een veilige draadloze verbinding hebben, vertrouw die woorden dan niet. Dat schept een vals gevoel van veiligheid.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is vanwege de mogelijkheid om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Geoblocking is een technologie die de locatie van een gebruiker identificeert op basis van IP-adres. Deze technologie creëert een blokkade die inhoud beperkt tot een specifiek gebied. Door een server in een ander land te selecteren, kunt u deze beperkingen omzeilen. Laten we een voorbeeld gebruiken voor dit scenario. Stel dat je in de VS woonde en je had een Amazon Prime-abonnement en / of een Netflix-abonnement. Met een VPN kunt u verbinding maken met een server in het VK en hun bibliotheek bekijken, of omgekeerd. Aangezien bekend is dat beide streamingdiensten verschillende bibliotheken in verschillende regio’s hebben, zou u toegang kunnen krijgen tot andere gebieden dan normaal. Hetzelfde kan worden gezegd voor elke andere regio waarmee u verbinding wilt maken.

Een ander goed gebruik voor een VPN gaat rechtstreeks met telefoonminuten. Met Voice over IP (VoIP) kunt u bellen of sms’en via internet, zelfs als u geen data-abonnement heeft. Houd er rekening mee dat als u van plan bent een gegevensabonnement te gebruiken in plaats van wifi, VoIP de gegevens snel zal gebruiken. Het is beter om indien mogelijk een Wi-Fi-verbinding te gebruiken. In sommige landen is VoIP ook verboden. U kunt die beperking omzeilen door verbinding te maken met een server waar deze niet is verboden. Zoals we al zeiden, ben je elke keer dat je een Wi-Fi-verbinding hebt kwetsbaar, dus je zou een VPN willen gebruiken om een ​​extra coderingslaag te bieden.

Nu we de concepten hebben uitgelegd, gaan we bedrijven onderzoeken. Het maakt niet uit met welk bedrijf u werkt, ze hebben verschillende protocollen die u kunt gebruiken. Alle bedrijven die we hier hebben, bieden veilige codering, maar het gebruik van een versie van het OpenVPN-protocol zal altijd uw veiligste manier van aanpak zijn. Als snelheid van essentieel belang is, zou je OpenVPN (UDP) gebruiken. Dat is de beste optie voor VoIP, Skype, online gaming of zelfs het gebruik van streamingdiensten zoals Amazon Prime, Netflix, Hulu of Pandora. Als je een onstabiele verbinding hebt, raden we aan over te schakelen naar OpenVPN (TCP). De TCP-versie van de protocolfout controleert de gegevens en is dus niet zo snel als de andere. Als je echter een snelle draadloze verbinding hebt, zou dat niet zo veel moeten uitmaken. Nadat we dat hebben besproken, zullen we de bedrijven bespreken die om specifieke redenen goed zijn.

Als u inhoud wilt deblokkeren of uw gegevens wilt beveiligen, raden we IPVanish aan. Ze houden geen logboeken bij en ze bieden een kill-switchfunctie, dus je zorgt ervoor dat je beschermd bent wanneer en als de verbinding wegvalt. Als je streamingdiensten wilt gebruiken, is IPVanish opnieuw de beste keuze. Omdat ze een iOS-client aanbieden, zou je er geen problemen mee moeten hebben om het op een iDevices te gebruiken. Ze hebben ook het snelste netwerk in Noord-Amerika en Europa, dus u hoeft alleen verbinding te maken en u kunt genieten van het streamen van geblokkeerde inhoud vanuit andere landen.

Dat gezegd hebbende, als je alleen geïnteresseerd bent in het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud, kun je het beste kiezen voor IPVanish of OverPlay. Beide services bieden codering voor internetverkeer, maar OverPlay bevat ook SmartDNS met hun VPN, wat kan helpen bij het deblokkeren van kanalen zonder het lichte snelheidsverlies. Dat hangt er natuurlijk van af of de SmartDNS het specifieke kanaal dat u wilt zien, deblokkeert. Vanwege de aard van Wi-Fi raden we aan de gecodeerde optie te gebruiken. Het is niet nodig om de beveiliging op te offeren voor snelheid. Terwijl snelheid een probleem kan zijn als je streamt op een traag netwerk, maar zolang je geen kwaliteitsverschil ziet, wordt elk snelheidsverlies dat kan optreden gecompenseerd door beveiliging.

Je kunt natuurlijk altijd naar onze top 10 VPN-serviceslijst kijken als je andere keuzes wilt, maar we hebben deze specifiek gekozen. Bij het kiezen van de beste algemene opties hier, hebben we snelheid, beveiliging, prijs en serverbeschikbaarheid als factoren gebruikt bij onze beslissingen. We hebben ook de bedrijven gekozen met een groot aantal netwerkservers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken voor de beste weergave, surfen op het web of zelfs bellen. Voor VPN’s wil je op zoek naar een betrouwbare provider. Dit zijn degenen die uw privacy beschermen en beschikken over snelle netwerken om u de mogelijkheid te bieden om high-definition inhoud vanuit andere landen te streamen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map