Beste VPN’s voor iPhone

iPhoneDe iPhone X en iPhone 8 Plus waren grote upgrades in zowel schermformaat als mogelijkheden. De grote, waterbestendige schermen met retina-display maken het bekijken van video’s een plezier. De 5,5 inch iPhone 8 Plus en 5,8 inch iPhone X bieden een geweldige kans om online video’s te bekijken. Of je nu de nieuwste iPhone of een oudere versie hebt, je moet altijd een VPN gebruiken wanneer je verbinding maakt met een openbaar wifi-netwerk of wanneer je wilt genieten van inhoud in andere regio’s. Bescherm uw privacy en deblokkeer geografische beperkingen met een iPhone VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Er zijn een aantal redenen om VPN op je iPhone in te schakelen. De eerste is online privacy. We reizen allemaal met onze telefoons. Of het nu gaat om een ​​ander land of de coffeeshop verderop in de straat, een open wifi-netwerk brengt u in gevaar. U kunt op een VPN vertrouwen om uw privacy te beschermen door uw iPhone-verbinding te versleutelen wanneer deze is ingeschakeld. Als het gaat om het beveiligen van uw iPhone, lopen sommige VPN-bedrijven ver voor op andere. Binnenkort zullen we VPN’s aanbevelen die aangepaste iOS-apps hebben ontwikkeld met geavanceerde functies om uw privacy te beschermen en uw iPhone-gegevens veilig te houden. Als je naar de 60 minuten telefoon hacking segment, dan heb je een idee hoe slecht de situatie nu is. Hoewel een VPN niet de hele oplossing voor het probleem is, is het zeker een stap in de goede richting. Als je van plan bent je telefoon te gebruiken op wifi-netwerken, dan is een iPhone VPN een noodzaak.

Een tweede reden om een ​​VPN op je iPhone te gebruiken, is om geografische beperkingen te vermijden. Stel dat u in de Verenigde Staten woont en van plan bent naar Europa te reizen. Wist je dat je in het buitenland geen Amerikaanse Netflix-content kunt bekijken? Hetzelfde geldt voor degenen in het VK die buiten het land reizen en de toegang tot BBC iPlayer verliezen. Een VPN helpt u toegang te krijgen, ongeacht waar u reist. Hoe werkt het? Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in een ander land, wordt u een lokaal IP-adres toegewezen. Hiermee krijgt u tijdens het reizen of wonen in het buitenland toegang tot streamingdiensten en kanalen in andere landen. In dit geval bent u mogelijk niet zo bezorgd over de beveiligings- en versleutelingsniveaus die door uw VPN worden aangeboden. Gelukkig hoef je de afweging niet te maken. De onderstaande VPN’s helpen je HD-video’s in andere landen te streamen en beschermen tegelijkertijd je privacy.

Wat is de beste VPN voor iPhone?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste iOS VPN-apps te bepalen:

 • Prestaties en betrouwbaarheid van de iOS-app voor iPhone en iPad
 • Voorkeur voor veilige protocollen, waaronder IKEv2 en OpenVPN
 • We bevelen alleen VPN’s aan die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • De mogelijkheid om populaire streamingdiensten en live sport te deblokkeren
 • VPN-apps voor desktop-, mobiele en Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor iPhone-gebruikers:

1. Beste VPN voor iPhone: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

Of we het nu hebben over iOS of een ander besturingssysteem, ExpressVPN heeft een aantal van de beste software in de branche. Degenen die liever een kaartweergave hebben, zullen de nieuwste ExpressVPN iOS-app waarderen. U kunt standaard over de wereldkaart bewegen en verbinding maken met elke serverlocatie. De app heeft ook een lijstweergave voor het selecteren van servers. U kunt schakelen tussen OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP- en IPSec-protocollen. We hopen dat ze in de toekomst ondersteuning voor IKEv2 toevoegen. In de tussentijd kunt u de app ook instellen om automatisch opnieuw verbinding te maken als de VPN-verbinding wegvalt. ExpressVPN is ervan overtuigd dat u blij zult zijn met hun service zodra u de kans heeft om het uit te testen. Ze bieden alle nieuwe leden een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat voldoende tijd is om de service op al uw apparaten te testen.

ExpressVPN voor iPhone

De ExpressVPN-service is even indrukwekkend op een breed scala aan apparaten. Ze hebben aangepaste clients voor Mac, Windows, iOS en Android en maken onze “top 5” -lijst in elke categorie. Hun software is altijd indrukwekkend geweest, maar 2016 heeft verschillende verbeteringen opgeleverd. Om te beginnen zijn de apps veel eenvoudiger in te stellen en te gebruiken. U kunt eenvoudig op een serverlocatie tikken om verbinding te maken. Hun desktop-apps bevatten snelheidstests om u te helpen de snelste server te vinden. De Windows-client bevat ook een VPN-kill-switchfunctie. Wat betreft de iOS-app, je kunt favoriete serverlocaties instellen om snel verbinding te maken vanaf de iPhone naar elke ExpressVPN-server in 94 landen.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor iPhone: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN iPhone-app

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor iPhone: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) geeft iPhone-gebruikers een schone iOS-app. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Met de nieuwe PIA-app kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers per regio georganiseerd voor iPhone-gebruikers. De serverlocatie wordt in alfabetische volgorde per land weergegeven. Zodra u een locatie selecteert, maakt de app verbinding. U kunt eenvoudig verbinding maken en verbreken met een enkele tik op de schuifregelaar. Versie 2.5 introduceerde een nieuwe Safari Content Blocker-functie om advertenties te blokkeren voor degenen die ervoor kiezen deze in te schakelen. De nieuwste iOS-app ondersteunt zowel OpenVPN- als IPSec-verbindingen.

PIA iOS-app

De iOS-app van Private Internet Access is vrij eenvoudig. Al hun software is eenvoudig te gebruiken. Als u van plan bent verbinding te maken vanaf Mac of Windows, raden we u aan de VPN kill switch-functie van PIA te gebruiken. Ze hebben ook DNS-lekbescherming, IPv6-lekbescherming en poortdoorschakelfuncties in de desktopclient. Hoewel de mobiele apps de geavanceerde functies niet bevatten, kunt u eenvoudig verbinding maken met elke server en uw verbinding versleutelen. Vergeet niet om verbinding te maken met PIA wanneer u een Wi-Fi-netwerk gebruikt om te beschermen tegen gegevensdiefstal. Ze beperken het gebruik niet, dus u kunt de VPN op elk gewenst moment aan laten staan ​​voor privacybescherming.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor iPhone: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

Met de lancering van CyberGhost 7 in het najaar van 2018 heeft de VPN aantoonbaar de beste software in de branche. Een van de eerste dingen die u opvalt bij het gebruik van CyberGhost 7 de interface. Het is hetzelfde voor Mac, Windows, iOS, Android en Amazon Fire TV. Dat betekent dat u ongeacht het apparaat dezelfde ervaring kunt verwachten. Dat is geweldig omdat je de VPN op maximaal 7 apparaten tegelijk kunt gebruiken. Dit is erg handig om uw privacy thuis of onderweg te beschermen. Terug naar de iOS-app. U kunt verbinding maken met elke VPN-serverlocatie en de servers filteren die HD-streaming ondersteunen. U kunt zelfs favorieten instellen voor snelle toegang tot specifieke serverlocaties. De iOS-app beschermt je ook op wifi-hotspots. U kunt de app vertellen hoe te reageren op beveiligde en onveilige netwerken. Dit geeft je meer controle.

CyberGhost iPhone-app

Bekijk de gebruikersinterface van dichtbij. Het is simpel maar effectief. U kunt eenvoudig op de lider tikken om verbinding te maken met de beste server of een willekeurige locatie kiezen. Met de nieuwe app kunt u een specifieke serverlocatie en zelfs een individuele server selecteren. Dit geeft u volledige controle over de server waarmee u op elk moment verbinding maakt. Je ziet ook tabbladen voor “Streaming” en “Favorieten”. De streaming omvat servers op belangrijke locaties (VS, VK, Duitsland, Frankrijk, Finland, Denemarken) om buiten de regio van uw favoriete streamingdiensten te genieten. Het beste van alles is dat CyberGhost een VPN zonder logboek is, dus u hebt een extra laag privacy wanneer u de service gebruikt.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor iPhone: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

We hebben IPVanish gekozen als een van de beste iPhone-VPN’s op basis van het werk dat ze hebben gedaan bij het ontwikkelen van geavanceerde functies voor iOS-gebruikers. Het is één ding om een ​​mooie iPhone-app te hebben, maar de meeste missen de extra privacyfuncties om ervoor te zorgen dat je beschermd bent. IPVanish geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen IKEv2- en IPSec-protocollen. Zonder te technisch te worden, is IKEv2 het beste protocol voor de iPhone. De ondersteuning voor MOBIKE helpt om snel opnieuw verbinding te maken met de VPN wanneer u tussen hotspots gaat of overschakelt van uw Wi-Fi thuis naar mobiele data. De IPVanish iOS-app bevat ook functies die automatisch worden geactiveerd wanneer u verbinding maakt met wifi-netwerken of wanneer u specifieke websites bezoekt. U heeft volledige controle over de app, zoals we zullen demonstreren.

IPVanish iOS-app

De afbeelding hierboven bevat drie schermafbeeldingen om u een volledig beeld te geven van de iOS VPN-app. Je zult zien dat de eerste afbeelding laat zien dat we de verbinding hebben verbroken. U kunt eenvoudig verbinding maken door de schuifregelaar naar rechts te bewegen. Dit verbindt u met de server van uw keuze en resulteert in de afbeelding aan de rechterkant. Het middelste scherm toont de serverlocatielijst. U kunt elk van hun 85+ serverlocaties in meer dan 60 landen in de app selecteren om verbinding te maken. U kunt op elk moment eenvoudig schakelen tussen VPN-servers met slechts een paar tikken.

IPVanish iOS-instellingen

Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, geeft de IPVanish iOS-app je volledige controle over hoe hun VPN-service met je iPhone samenwerkt. U kunt beginnen te kiezen tussen IKEv2- en IPSec-protocollen. Als u op “Op aanvraag” tikt, wordt het scherm aan de rechterkant weergegeven. Vanaf hier kunt u enkele geavanceerde functies instellen:

 • Altijd aan – blijf verbonden met IPVanish wanneer je je iPhone gebruikt.
 • Netwerk-SSID’s – maak automatisch verbinding met specifieke netwerken op basis van de SSID’s
 • Domeinen – maak automatisch verbinding voor geselecteerde websites

Houd er rekening mee dat u deze instellingen niet hoeft te wijzigen. De app is klaar om verbinding te maken de eerste keer dat u hem start. Dit zijn slechts extra opties om uw privacy te beschermen. We waarderen ze enorm omdat de meeste andere VPN-apps de geavanceerde privacy-opties missen.

Het helpen van het vinden van de beste iPhone VPN is de focus van onze post, maar IPVanish scoort hoog in zowat elke categorie. Ze hebben hetzelfde niveau van inspanning gestoken in hun Android-app. Windows- en Mac-gebruikers zullen geavanceerde functies vinden, zoals VPN kill-schakelaar en de mogelijkheid om IP’s te roteren. Hun ‘zero logs’-beleid is slechts een teken dat ze uw privacy serieus nemen. We gebruiken IPVanish dagelijks en raden u aan om ze eens te proberen.

Bezoek IPVanish

6. Beste VPN voor iPhone: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark iPhone-app

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

7. Beste VPN voor iPhone: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

Het StrongVPN-team bestaat al sinds 1995. Ze begonnen in de webhostingruimte en zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 werknemers dat erg groot is voor een VPN-service. We kennen de StrongVPN-service sinds 2010 en ze zijn door de jaren heen blijven innoveren. Tot 2016 boden ze verschillende VPN-abonnementen aan die een beetje verwarrend waren om te begrijpen. Dat is allemaal veranderd, aangezien StrongVPN nu een enkel abonnement heeft met onbeperkte toegang tot hun netwerk van meer dan 400 servers in 44 steden over de hele wereld. De service wordt aangevuld met aangepaste apps voor iOS, Android, Mac en Windows. Ze hebben ook installatiehandleidingen voor Chromium-, DD-WRT- en Tomato-routers. Ongeacht welk apparaat u gebruikt om verbinding mee te maken, u kunt een snelle, betrouwbare verbinding verwachten wanneer u StrongVPN gebruikt.

StrongVPN iOS-app

De StrongVPN iPhone VPN-app is een van de beste voor diegenen die gewoon willen tikken en verbinding maken. Zoals je hierboven kunt zien, geeft de iOS-app je de optie om “Tik om verbinding te maken”. Dat is alles wat u hoeft te doen om uw gegevens te verbinden en te versleutelen. De app maakt standaard gebruik van het IKEv2-protocol, wat we erg op prijs stellen. Je kunt ook L2TP of PPTP selecteren, maar we raden je ten zeerste aan om bij IKEv2 te blijven. Door IKEv2 te gebruiken, kunt u automatisch snel opnieuw verbinding maken wanneer u van netwerk wisselt. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die veel reizen. Als u op de serverlocatie onderaan de app klikt, wordt de serverlijst weergegeven die wordt weergegeven in de middelste afbeelding. Vanaf hier kunt u elke serverlocatie en het protocol selecteren waarmee u verbinding wilt maken.

Bezoek StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map