Ik rendeIran is een oud land in West-Azië. Het is ook de thuisbasis van een van de oudste beschavingen ter wereld. Oorspronkelijk heette Perzië, Iran heeft zijn aandeel in ups en downs gezien. De meeste inwoners van het land zijn sjiitische moslims en de voertaal is nog steeds Perzisch. We weten allemaal heel goed over de verscheidenheid aan wetten met betrekking tot internet over de hele wereld. Iran is natuurlijk geen onbekende in censuur en heeft er geen moeite mee om de toegang tot websites te blokkeren. Daarmee kunt u nog steeds een goede VPN-service gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud die is geblokkeerd. Hier zijn enkele van de beste VPN’s voor Iran.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Surfshark$ 3,49Surfshark68SelectievakjeSelectievakje
4Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje

Na de staatsgreep van het VK in 1953 werd Iran geleidelijk steeds autocratischer. In 1979, toen Iraniërs de westerse cultuur begonnen te omarmen, was er een groeiende onenigheid die in hetzelfde jaar tot een revolutie leidde. In 1979 werd Iran een islamitische republiek en schuwde alles wat ze als niet-islamitisch beschouwden. Zelfs vandaag nog zou je daarom verbinding moeten maken met een VPN om je privacy te beschermen. Hierdoor creëer je een versleutelingslaag. Dat maakt het voor de overheid of iemand anders veel moeilijker om uw privégegevens te achterhalen of uw verkeer te zien.

De tweede reden om verbinding te maken met een VPN is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Als u het niet weet, zijn veel van de normale sites die anderen zouden bezoeken, in het land geblokkeerd. De oplossing hiervoor is om verbinding te maken met een VPN in een andere regio. Op die manier kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Na dat punt zou u geen extra problemen meer moeten hebben.

Wat is de beste VPN voor Iran?

Iran heeft een aantal verschillende problemen, van privacykwesties tot restrictieve internetkwesties. Daarom zullen we beide sets factoren bekijken en u vertellen wat de beste VPN voor Iran is.

  • Sterke versleuteling met componenten van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van de overheid
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen in de regio te voorkomen
  • Providers met een strikt no-logs-beleid
  • Mogelijkheid om door de overheid beperkte inhoud te omzeilen in Iran
  • Snelle servers die het goed doen bij snelheidstests in het gebied
  • Mobiele apps en ondersteuning voor mobiele apparaten, waaronder Amazon Firestick.

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken in Iran.

1. Beste VPN voor Iran: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Iran snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open het Midden-Oosten en Afrika. Op dit moment kunt u servers in Pakistan selecteren. Toen we testten naar Karachi, Pakistan, was de snelheid 152,04 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, want ExpressVPN biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Iran: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

NordVPN Iran snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Istanbul, Turkije. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server getest in Instanbul, Turkije. De downloadsnelheid was 181,04 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Iran: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt voortdurend locaties toe en is sterk gefocust op prijzen en privacy. Het heeft ook de fluitjes en toeters die je zou verwachten bij de grotere diensten

Met meer dan 500 servers in 50 landen, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, hebben ze veel mogelijkheden om van hun service te genieten. U kunt zelfs enkele van de services bekijken die beschikbaar zijn in meerdere regio’s. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om privé te surfen, uw WiFi-verkeer, torrent anoniem te beschermen en meer wanneer u een server kiest.

Surfshark Iran snelheidstestVoor onze tests met betrekking tot Iran wilden we een server selecteren in Istanbul, Turkije. Nadat u zich hebt aangemeld, zoekt u eenvoudig naar Istanbul in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server die zich daar bevindt. Toen we verbinding maakten met een server, was de snelheid 228,75 Mbps.

Voor het geld en de functies is Surfshark een goede optie voor diegenen die niet per se een zeer snelle verbinding nodig hebben terwijl ze daar zijn. Alles is gemakkelijk te gebruiken en je zou geen problemen moeten hebben. U kunt zich aanmelden voor een onbeperkt account met onbeperkte apparaten voor $ 1,99 per maand wanneer u een abonnement van twee jaar koopt.

Bezoek Surfshark

4. Beste VPN voor Iran: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

PIA Iran snelheidstestPIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We hebben verbinding gemaakt met een server in de VAE, getest naar Dubai. We bedachten een snelheid van 35,43 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,49 per maand, samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Iran: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Iran snelheidstestOmdat we een server in Pakistan wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Pakistan. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Teheran. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 6,13 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

U kunt onze lijst van de lezen top 10 VPN services als je meer suggesties wilt, maar we denken dat je tevreden zult zijn met een van de VPN’s in dit bericht. We hebben ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy (logbeleid en codering), beschikbaarheid van serverlocaties, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We zochten ook naar diensten met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Je wilt een betrouwbare VPN-provider om je online privacy te beschermen. Mogelijk wilt u ook een snel netwerk om HD-inhoud in andere landen te streamen. De services die in de post worden gedeeld, zijn de beste VPN’s voor privacy en om geografische beperkingen voor populaire streaming-sites zoals Netflix, Hulu, Amazon Instant Video en vele andere populaire kanalen te deblokkeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me