IsraëlDe staat Israël is een klein land in West-Azië aan de Middellandse Zee. Het heeft een geschatte populatie van 8,9 miljoen mensen. Het land wordt door joden, christenen en moslims beschouwd als het bijbelse heilige land. Veel toeristen, pelgrims, missionarissen en bedrijven reizen naar het gebied vanwege de historische betekenis en vanwege de kansen. Het maakt niet uit wat uw reden voor een bezoek aan het land is, de kans is groot dat u openbare wifi wilt gebruiken. Voordat u dit doet, wilt u eerst verbinding maken met een VPN. Hier is een lijst met de beste VPN’s voor Israël.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
2HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
3ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje

De Israëlische regering beperkt en blokkeert bepaalde inhoud volledig. Om te beginnen blokkeren ze pornografische websites. Technisch gezien kunnen gebruikers zich afmelden voor de censuur door toegang aan te vragen bij hun ISP, maar dat is een enorme inbreuk op de privacy. Sociale media zijn meestal open in Israël, maar ze beperken de toegang tot inhoud die als ongepast wordt beschouwd. Scripties zijn normaal gesproken hatelijke berichten. Hetzelfde geldt voor de pers. De regering heeft het recht om te voorkomen dat de pers verontrustende berichten ontvangt.

Ondanks de kleine omvang van het land is het potentieel voor snelle internetverbindingen groot. Dat betekent echter ook dat het geweldig is voor cybercriminelen. Niemand wil dat hun persoonlijke gegevens worden gestolen, of ze nu op zakenreis, vakantie of zendingsreis zijn. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en privé verbinding met een server naar keuze. Omdat het versleuteld is, wordt het voor potentiële dieven veel moeilijker om uw gevoelige informatie te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geoblokken en beperkingen te omzeilen. Hoewel Israël geen echte censuurproblemen heeft, behalve haatzaaien, zijn er zeker dingen die u misschien van buitenaf wilt benaderen. Als je in dat geval een VPN gebruikt, kun je verbinding maken met een server op een andere locatie. Dat zal de blokkerende software doen denken dat u zich ergens anders bevindt. Vervolgens kunt u bladeren zoals u dat normaal zou doen.

Hoewel dit de twee belangrijkste redenen zijn om een ​​VPN te gebruiken in Israël, kun je onderweg andere ontdekken. Van toegang tot geografisch beperkte en verboden inhoud tot het eenvoudig beschermen van uw privacy, het gebruik van een VPN is een slim idee. Nu u de redenen ziet waarom u er een gebruikt, zijn er enkele dingen waar u naar moet kijken.

Wat is de beste VPN voor Israël?

Bij het overwegen van deze vraag moet u rekening houden met verschillende factoren. Om de beste VPN’s voor Israël te vinden, hebben we de volgende criteria gebruikt:

  • Sterke codering op militair niveau om u te beschermen tegen dieven
  • Snelle servers die goed presteren in Israël
  • Providers die geen logbestanden hebben
  • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apps, waaronder Amazon Firestick
  • Mogelijkheid om geoblokken binnen en buiten de regio te omzeilen
  • Hoge netwerkstabiliteit om de kans op verbroken verbindingen te verminderen of te elimineren

En nu naar onze lijst met de beste VPN’s voor Israël.

1. Beste VPN voor Israël: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Israel snelheidstest

Omdat we een server in Israël wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar beneden naar Israël en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Tel Aviv. We hebben daar verbinding gemaakt met een server en we hebben een snelheid van 125,39 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

2. Beste VPN voor Israël: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Israel snelheidstest

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Israël, waaronder verschillende servers in de grote steden. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Petah Tikva (de beste locatie-optie in het land). We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en vonden de snelheid 86,09 Mbps.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

3. Beste VPN voor Israël: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Israel snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open het Midden-Oosten en Afrika en open vervolgens Israël. Op dit punt kunt u daar een server selecteren. Toen we een server in Tel Aviv testten, was de snelheid 34,20 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

4. Beste VPN voor Israël: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Israël lijkt misschien klein, maar ze hebben zeker hun aandeel in de westerse cultuur. Veel VPN-providers hebben servers in het land. Dat omvat natuurlijk IPVanish. Je kunt hoge snelheden verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Om die reden kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in Israël te gebruiken.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in heel Azië. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Israel snelheidstest

IPVanish host een aantal servers op de locaties die we hierboven hebben genoemd en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. We hebben een IPVanish-server in Tel Aviv getest en vonden dat de snelheid 29,65 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Israël: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Israel snelheidstest

NordVPN heeft een paar servers in de buurt, waaronder enkele in Israël. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Tel Aviv getest en vastgesteld dat deze een downloadsnelheid van 9,81 Mbps had.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

Voor iedereen die de opties van andere providers zou willen hebben, aarzel niet om onze te bekijken top 10 VPN-services. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. We hebben onze keuzes speciaal uitgekozen boven andere toonaangevende services vanwege regionale locaties, snelheid, prijs en beveiliging. We zochten ook naar providers met een goed netwerk van VPN-servers. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden krijgen. Welke je ook kiest, er zijn geen slechte opties. Als u van plan bent om inhoud te streamen of uzelf gewoon te beschermen terwijl u in Israël bent, zijn snelheden belangrijk. U kunt een weloverwogen beslissing nemen door onze gids te gebruiken.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me