Beste VPN’s voor Italië

Rome, ItaliëItalië is een Europees land en de thuisbasis van een van de grootste culturen aller tijden, de Romeinen. Dit hoogontwikkelde land heeft de achtste economie van de wereld en ondersteunt 61 miljoen mensen. Italië staat ook bekend om zijn gematigde klimaat, het is heerlijk eten en helaas zijn het nu de wetten tegen piraterij. Deze nieuwe wetten behoren tot de strengste ter wereld. Dat maakt Italië een geweldige plek om een ​​VPN te gebruiken.


Natuurlijk zijn er verschillende groepen die zich zorgen maken over de gevolgen van deze nieuwe wetten en over de fundamentele verandering in de manier waarop de wetten worden geschreven. Sommige van deze groepen maken zich zorgen over de manier waarop de wetten kunnen worden toegepast op politiek schrijven. Anderen maken zich echter zorgen over de inbreuken op de persoonlijke rechten van de gebruiker en zijn van mening dat als hun rechten op deze manier over het hoofd zouden kunnen worden gezien, wat de toekomst in petto heeft?

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

De nieuwe wetten gaan achter de grote spelers op de markt aan. Als een overtreding wordt geconstateerd, wordt een bericht gepubliceerd en naar de rechtbank gestuurd. Zodra de rechtbank beslist, hebben de internetproviders 3-5 werkdagen de tijd om de dader te verwijderen en de toegang tot de site te blokkeren, zelfs als de site zich buiten Italië bevindt. Het niet op tijd naleven van deze uitspraak zal resulteren in een boete van 250k euro per incident. De wet vermeldt niet specifiek dat ISP’s alle kosten van de website-blokken zullen betalen, maar dat lijkt het geval te zijn. Als u echter nog steeds toegang tot deze sites wilt, kunt u dit doen met een VPN.

Hier zijn enkele redenen om een ​​VPN in Italië te gebruiken. Zoals u kunt zien, moeten internetproviders bepaalde websites blokkeren die naar hun mening schadelijk zijn voor auteursrechten. Als u in netneutraliteit gelooft, wilt u de vrijheid om naar elke gewenste site te gaan. Als u wordt verteld dat u bent geblokkeerd voor sites, leidt dit er soms toe dat mensen alternatieve methoden vinden. Een VPN geeft je toegang tot geblokkeerde inhoud.

Terwijl Italië nogal wat bescherming vereist van particuliere organisaties bij het bewaren van gegevens, lijkt de Italiaanse regering van deze regels te zijn uitgesloten. Ze kunnen u volgen om welke reden dan ook die ze nodig achten en kunnen gegevens over u maximaal zes maanden bewaren. Met dergelijke overheersende controleregels zou u uw gegevens willen beveiligen door een VPN te gebruiken.

Dus hoe werkt een VPN? Dat deel is makkelijk. De eerste stap is het downloaden van de software. Zodra je dat hebt gedaan, kies je een land om verbinding mee te maken en druk je op de verbindingsknop. Wat dat zal doen, is een veilige en gecodeerde verbinding maken met een server in een ander land, waardoor uw privacy wordt beschermd. Door het land te kiezen dat u wilt gebruiken, kunt u geoblocking of ISP-siteblokkering omzeilen. Hoewel Netflix heeft verklaard dat ze van plan waren in oktober een Italiaanse versie te lanceren, hoef je niet te wachten. Als je Netflix in de VS zou willen kijken, op voorwaarde dat je een betaald abonnement had, hoef je alleen maar verbinding te maken met een server daar en toegang te krijgen tot dingen alsof je fysiek in de VS bent. Hetzelfde kan ook worden gezegd voor elke andere regio of regio waarmee u verbinding wilt maken.

Hopelijk hebben we inmiddels duidelijk gemaakt dat er substantiële redenen zijn om een ​​VPN te gebruiken. De opties die u kiest, zijn echter specifiek afhankelijk van het doel. Dat gezegd hebbende, hebben we enkele specifieke ideeën voor Italië in gedachten. De keuzes hier bieden allemaal veilige versleutelingsniveaus, maar het gebruik van het OpenVPN-protocol is waar mogelijk uw beste optie. Als je een van de vele streamingdiensten wilt proberen, is OpenVPN (UDP) je beste keuze voor streaming. Voor mobiele netwerken kunt u ook inchecken bij andere protocollen, waaronder IKEv2 en L2TP voor privacybescherming.

Als u uw gegevens wilt beveiligen of inhoud wilt deblokkeren, is onze suggestie om IPVanish te gebruiken. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus het zorgt ervoor dat je veilig kunt browsen. Als je vroeg op Netflix wilt komen of anderen wilt proberen, is IPVanish nog steeds je beste optie. Ze hebben het snelste netwerk in Noord-Amerika en Europa en bieden ook een mobiele client, dus je hoeft alleen verbinding te maken en je kunt streamen vanaf grote markten, nog voordat Netflix officieel arriveert. Onnodig te zeggen dat het aantal titels in Italië wordt afgekort in vergelijking met de Amerikaanse markt, dus het is geen slecht idee om de service te behouden.

Als uw doel alleen is om geografisch beperkte inhoud te bekijken, is onze suggestie IPVanish of ExpressVPN. Beide versleutelen het verkeer, maar ExpressVPN bevat ook SmartDNS met hun VPN om u toegang te geven tot geblokkeerde inhoud zonder de snelheid van versleuteling te verminderen. Als u echter beschikt over supersnel internet, is de extra beschermingslaag zeker de moeite waard als u een snelheidstekort krijgt. Zolang het de kwaliteit niet beïnvloedt, is er geen reden om roekeloos te zijn ten koste van de beveiliging.

Kom langs bij ons top 10 VPN-services lijst als u andere keuzes wilt, maar we stellen ons voor dat u tevreden zult zijn met onze keuzes. We kozen deze services boven andere op basis van snelheid, prijs, regionale locaties en beveiliging. Ook hebben we gezocht naar providers met een goed netwerk van VPN-servers in de EU.

Betrouwbare VPN-providers beveiligen uw gegevens en bieden snelle netwerken voor het streamen van high-definition inhoud vanuit andere landen. Behoud de gratis en open kenmerken van internet met een VPN. Ongeacht uw redenen om er een te gebruiken, u moet degene zijn die beslist welke inhoud acceptabel is. Bescherm uw privacy en deblokkeer kanalen vanuit binnen Italië met een VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map