JapanJapan is een eilandstaat die bestaat uit bijna 7.000 verschillende eilanden in de Stille Oceaan. Ondanks dat het uit eilanden bestaat, is het land een van de technologisch meest geavanceerde landen ter wereld. Chinese teksten vermelden Japan dat teruggaat tot de eerste eeuw na Christus. Het land staat ook bekend om zijn publieke perceptie van eer, evenals om hun “cartoons” die manga of anime worden genoemd. Hoewel er nieuwe regels zijn voor antipiraterij, zijn er ook wetten voor het bewaren van gegevens van kracht. Dat gezegd hebbende, kunt u helpen uw gegevens veilig te houden met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Japan heeft een aantal nieuwe regels aangenomen met betrekking tot online piraterij met maximaal 10 jaar gevangenisstraf en een boete van ¥ 10 miljoen ($ 81.053) voor de grote overtreders. Er zijn 580 sites die zich voornamelijk richten op anime of manga. Het probleem is dat geen van hen zich binnen de grenzen van Japan bevindt. Hoewel andere landen problemen veroorzaken, is China een van de grootste problemen waarmee Japan wordt geconfronteerd. Hoewel de hele legitieme sector naar schatting ongeveer drie miljard dollar waard is, is de Amerikaanse en Chinese component alleen al bijna twee keer zoveel waard. Peking lijkt niet geïnteresseerd in het overtreden van hun eigen wetten, ook al hebben ze alle belangrijke verdragen terzake ondertekend.

Het komt erop neer dat, net als in de andere landen die strenge wetten hebben aangenomen, ze soms voor een korte periode een verschil maken, maar het eindresultaat is heel weinig verandering in de online piraterijmarkt. Zelfs in ondersteunende landen als de VS is het bijna onmogelijk om overtreders te vangen. Hoewel anime / manga enorm is in de VS, weigerden de Japanners jarenlang te erkennen dat er daar potentieel is. De Japanners denken dat ze misschien beter worden bediend door andere alternatieven te proberen.

Japan heeft ook wat zij noemen een beleid voor het bewaren van gegevens. Dit beleid is vergelijkbaar met het Amerikaanse beleid, maar stelt dat bewaarde gegevens maximaal twee jaar kunnen worden bewaard. Met andere woorden, alles wat u doet, kan worden gecontroleerd. Dat is een uitstekende reden om een ​​VPN te gebruiken. Het maakt niet uit welke redenering wordt gebruikt voor het “behoud”, het blijft een feit dat het nog steeds wordt gedaan. Of u nu naar Japan reist of daar onlangs bent verhuisd, u kunt uw privacy beschermen met een VPN.

Nu we het toch over Japan hebben, wat als je daar toevallig bent en een van de streamingkanalen zoals Netflix wilt bekijken? De premium streaming-service zal daar pas in het najaar van 2015 beschikbaar zijn. Zelfs als u besluit zo lang te wachten, zou het geen verrassing zijn dat het aantal titels waartoe u toegang zou hebben, zou worden overschaduwd door de beschikbare inhoud in de VS. Met een VPN hoef je, als je natuurlijk een betaald abonnement had, niet te wachten en kun je zoveel streamen als je wilt. Als het daar eindelijk wordt gelanceerd, is het houden van je abonnement op de VPN ook geen slecht idee vanwege de verschillende regio’s waartoe je toegang zou kunnen hebben.

Als we u hebben overtuigd van de duidelijke voordelen, is uw volgende vraag misschien om te vragen hoe een VPN werkt. Dat is het makkelijke gedeelte. Zodra u een provider heeft gekozen, wilt u de software downloaden. Daarna kies je gewoon een land om verbinding mee te maken en druk je op de verbindingsknop. Als u op de knop klikt, wordt er een persoonlijke en gecodeerde verbinding met de server gemaakt. Door dit te doen, wordt uw privacy beschermd. Kies gewoon het land dat u wilt gebruiken, maak verbinding en u kunt inhoud deblokkeren die beperkt is door geoblocking. Als je Netflix in de VS wilde kijken, hoef je alleen maar verbinding te maken met een server en toegang te krijgen tot dingen alsof je fysiek in de VS bent. Hetzelfde kan ook worden gezegd voor elke andere regio of regio waarmee u verbinding wilt maken.

Nu u begrijpt hoe een VPN werkt, hoe sorteert u de verschillende opties? Dat is de moeilijke vraag. Zoals met alles, zijn de opties die u bekijkt bij het kiezen van een goede VPN-service afhankelijk van wat u zoekt. We hebben een aantal goede gedachten voor Japan. Hoewel deze opties veilige codering gebruiken, is het gebruik van het OpenVPN-protocol waar mogelijk het beste idee. Als u van plan bent om een ​​van de vele streamingdiensten te gebruiken, is OpenVPN (UDP) het beste voor streaming. Als u van plan bent verbinding te maken met een VPN met een mobiel netwerk, kunt u ook kijken naar andere protocollen, waaronder IKEv2 en L2TP voor beveiliging.

Om uw privacy te beschermen of inhoud te deblokkeren, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, waardoor uw webactiviteit is beveiligd. Als je streamingdiensten zoals Netflix of anderen wilt proberen, is ExpressVPN opnieuw de beste keuze. Ze hebben een groot netwerk en bieden ook een mobiele client, dus u hoeft alleen verbinding te maken en u kunt streamen vanaf de markten met het grootste aantal titels. U hoeft niet op de Japanse versie te wachten als u dat niet wilt.

voor het eenvoudig deblokkeren van geografisch beperkte inhoud, raden we ExpressVPN MediaStreamer aan. Hun mart DNS-functie helpt je om kanalen te deblokkeren zonder de overhead van codering. Echter, met een van de hoogste internetsnelheden ter wereld, (2gbps) encryptie-overhead zou mijn laatste zorg zijn. De extra beveiliging die u krijgt voor het kleine beetje snelheidsvermindering dat zich kan voordoen, is het zeker waard.

Kom binnen in onze top 10 VPN-services lijst als u verschillende opties wilt, maar we weten dat u tevreden zult zijn met de keuzes die we hier bieden. We hebben deze providers boven andere gekozen op basis van beveiliging, snelheid, prijs en locaties. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken. Betrouwbare VPN-providers zorgen ervoor dat uw gegevens zijn beveiligd en bieden snelle netwerken voor het streamen van high-definition inhoud vanuit andere landen. U zult er een willen kiezen die beide doet. Dus, of je nu naar Japan bent verhuisd of van plan bent om te bezoeken, zorg ervoor dat je jezelf beschermt met een VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me