Beste VPN’s voor Kansas City

Kansas stadKansas City, Missouri is de grootste stad van de staat. In 2016 had het een geschatte populatie van 481k. In het grootstedelijke gebied wonen ongeveer 2,1 miljoen mensen. Kansas City heeft verschillende bijnamen en er zijn nogal wat redenen waarom veel mensen de reis naar KC maken. Als u van plan bent om daar zelf te bezoeken en van plan bent openbare wifi te gebruiken, wilt u zeker een VPN gebruiken om verbinding te maken. Het helpt u ook om beperkingen te deblokkeren. Hier zijn enkele van de beste VPN’s om te gebruiken in Kansas City.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Het maakt niet uit waarom u van plan bent de stad te bezoeken, u vindt er een gezonde voorraad toeristen. Aangezien wifi steeds gebruikelijker wordt, bieden veel bedrijven gratis wifi aan hun klanten. Hoewel dat voor de meesten geweldig is, is het ook geweldig voor cybercriminelen. Door een VPN te gebruiken om een ​​veilige en versleutelde verbinding tot stand te brengen, beperkt u de kans op diefstal van uw privégegevens aanzienlijk. Niemand wil dat hun identiteit wordt gestolen tijdens een reis.

Naast het beschermen van uw privacy, helpt een VPN u ook om black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Topsportfans weten alles over black-outs voor hun favoriete teams. Bedrijven, landen en instellingen blokkeren gebruikers vaak om inhoud te zien als ze zich binnen of buiten een doelgebied bevinden. In dit geval zorgt de verbinding met een VPN in een ander gebied ervoor dat de software denkt dat u zich ergens anders bevindt.

Van het beschermen van uw gevoelige informatie tegen criminelen tot het omzeilen van de verschillende versies van geoblokken, er zijn goede redenen om een ​​VPN in Kansas City te gebruiken. Mogelijk ontdekt u echter ander gebruik van de service zodra u zich aanmeldt. Nu u ziet dat het gebruik van een VPN belangrijk is, bespreken we uw opties. Het kiezen van de juiste service voor uw behoeften kan soms verwarrend zijn.

Wat is de beste VPN voor Kansas City?

We hebben verschillende factoren in overweging genomen bij het maken van onze lijst met de beste VPN’s voor Kansas City.

 • Geen logboekenbeleid
 • Sterke codering om de privacy van gebruikers te beschermen
 • Goede snelheden in de regio
 • Netwerkstabiliteit
 • Mogelijkheid om geoblokken en netwerkbeperkingen te omzeilen

Laten we onze lijst met de beste VPN’s voor Kansas City eens nader bekijken.

1. Beste VPN voor Kansas City: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Kansas City snelheidstestDe ExpressVPN-applicatie vermeldt elke serverlocatie. Dat betekent dat u niet de individuele server hoeft te kiezen. In plaats daarvan selecteert de klant de snelste server voor de door u gekozen locatie. Omdat we verbinding maken met een server in Kansas City, zullen we je vertellen hoe je dat moet doen. Begin met het openen van de client. Klik vervolgens op de knop ‘Kies locatie’. Vanaf hier moet u op het tabblad “alles” klikken. Typ in het zoekvak hierboven Kansas City. Klik er tenslotte gewoon op en u wordt verbonden met een server in de stad. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Kansas City getest en de snelheid was 235,24 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Kansas City: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Kansas City snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Dallas. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de server van de Verenigde Staten in Dallas getest op KC en de downloadsnelheid was 221,20 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Kansas City: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Kansas City snelheidstestDe Windows-client van PIA is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Je moet echter niet denken dat het geen goede functies heeft. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Omdat u de versleutelingsniveaus kunt regelen, kunt u de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, bleek uit onze snelheidstest dat PIA werkte op 86,38 Mbps terwijl het was verbonden met een server in Dallas.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Kansas City: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Kansas City snelheidstestOmdat we een server in Dallas wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Dallas. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Kansas City. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 116,37 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Kansas City: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk behoorde altijd tot de snelste in Noord-Amerika in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish Kansas City snelheidstestIPVanish host meer dan 75 servers in Dallas en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld dal.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Dallas naar Kansas City en vonden de snelheid 104,35 Mbps op onze kabelinternetverbinding.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als je andere VPN-keuzes wilt, kun je gerust een kijkje nemen in onze top 10 VPN lijst met services. We hebben onze opties gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, beveiliging en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar servers in en rond de regio Kansas City. Op die manier heb je toegang tot de beste beschikbare snelheden. Als je van plan bent om te streamen, weet je al hoe belangrijk snelheid kan zijn. Welke optie u ook kiest, alle providers hebben goede netwerken. Gebruik onze gids om u te helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map