KentuckyKentucky is een staat in het centrale oostelijke deel van de VS. Het heeft een geschatte bevolking van ongeveer 4,4 miljoen inwoners. Mensen bezoeken de staat om een ​​aantal verschillende redenen, waaronder bourbon, basketbal, paardenrennen en meer. Als u van plan bent de staat om deze of andere redenen te bezoeken, moet u ervoor zorgen dat u een VPN gebruikt wanneer u wifi gebruikt. We kunnen u daar in een oogwenk meer informatie over geven. kijk eerst eens naar onze beste VPN’s voor Kentucky.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Kentucky heeft veel dingen, waaronder enkele van de beste distilleerderijen in de VS. Dat betekent dat u waarschijnlijk mensen zult tegenkomen die van het hoofdbestanddeel van Kentucky houden. Gegeven dat, zult u waarschijnlijk ook cybercriminelen vinden. Dat zijn mensen die van de gelegenheid gebruik zullen maken om uw persoonlijke gegevens te stelen. In plaats daarvan hoeft u alleen maar verbinding te maken met een VPN. Op die manier kunt u een veilige verbinding maken om het veel moeilijker te maken voor iedereen die uw gegevens wil stelen.

Hoewel Kentucky geen professionele sportteams heeft, hebben ze zeker de universiteit van Kentucky, Louisville en een zeer beroemde paardenrace (de Kentucky Derby). Voor het bekijken van sommige van die sporten of evenementen, kunt u problemen ondervinden bij het bekijken van sommige vanwege geografische beperkingen. Om dit probleem op te lossen, maakt u eenvoudig verbinding met een VPN-server in een andere regio. Dat zal u helpen die beperkingen te omzeilen en ze te bekijken zoals u dat normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor Kentucky?

Aangezien alcohol, paardenrennen en basketbal de neiging hebben om mensen hun veiligheid te laten vergeten, zullen we eerst veiligheidsgerichte factoren gebruiken. Zo gaan we bepalen wat de beste VPN voor Kentucky is.

  • Sterke codering om uw privacy te beschermen tegen cyberdieven
  • Providers geven u een strikt geen logboekbeleid voor gebruikers
  • Snelle VPN-servers die goed presteren in regionale snelheidstests
  • Mobiele apps met meerdere platforms en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen
  • Mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen

En bekijk nu enkele van de beste VPN’s voor Kentucky.

1. Beste VPN voor Kentucky: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open de VS en open vervolgens Chicago. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server in Chicago, Illinois en getest op Lexington, Bowling Green en Hopkinsville. De downloadsnelheid lag tussen 90 Mbps en 102 Mbps.

ExpressVPN Kentucky snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Kentucky: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Chicago. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Chicago, Illinois en testten snelheden naar Lexington, Bowling Green en Hopkinsville. De downloadsnelheid varieerde van 119 Mbps tot 129 Mbps.

NordVPN Kentucky snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Kentucky: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in Kentucky te gebruiken.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in Chicago (de dichtstbijzijnde locatie) en getest op Lexington, Bowling Green en Hopkinsville. De prestaties waren uitstekend met snelheden van bijna 130 Mbps in alle drie de steden.

IPVanish Kentucky snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

Dat zijn de beste manieren om uw privacy te beschermen in de staat Kentucky. Dat gezegd hebbende, kunt u altijd vrijblijvend kijken naar de aanbieders op ons top 10 VPN-lijst. Alle opties op die lijst zullen goed presteren. We hebben onze keuzes echter gemaakt op basis van een aantal factoren. Dat is hoe we de opties voor Kentucky het beste hebben geoptimaliseerd. Wat je daar ook van plan bent, VPN-bescherming is een goed idee. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy op de best mogelijke manier beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me