ondernemingen

Bedrijven zijn altijd op zoek naar concurrentievoordeel. Als u een online bedrijf heeft of op kantoor werkt, kan internet een groot deel van de dag zijn. Veel bedrijven geven hun werknemers de mogelijkheid om thuis te werken. Door die mogelijkheid te verkennen, profiteren zowel de werkgever als de werknemer. Voor bedrijven bespaart het kosten en elimineert het ruimtekwesties om meer mensen te kunnen aannemen. Voor werknemers bespaart thuiswerken tijd voor woon-werkverkeer en voertuigkosten. Of je nu thuis werkt of in een klein kantoor, we raden een VPN aan. Laten we eens kijken naar onze lijst met de beste VPN’s voor bedrijven.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Locaties
1Encrypt.me$ 7,99Encrypt.me48
2Perimeter 81$ 8,00Omtrek 8140
3NordVPN$ 11,95NordVPN87
4VyprVPN$ 12,95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9,99TunnelBear20

Ongeacht hoe u zaken doet, u zult waarschijnlijk af en toe met gevoelige gegevens te maken krijgen. Dat kan betrekking hebben op e-mails van werknemers, betalingsgegevens van klanten, persoonlijk identificeerbare informatie, persoonlijke gezondheidsinformatie of andere items. Naarmate meer bedrijven dit model volgen, wordt het beveiligen en beschermen van die informatie cruciaal. Zonder deze bescherming kan het bedrijf de wet overtreden en kan een boete worden opgelegd, net alsof de werknemer op kantoor was.

Er zijn een paar scenario’s die mogelijk een ramp voor het bedrijf of de werknemer kunnen veroorzaken, vooral als de informatie is onderschept. In dat geval zou het gebruik van VPN de werknemer in staat stellen een veilige verbinding met de servers op het werk tot stand te brengen en hen volledige toegang tot die gegevens te geven. Om enkele redenen, waaronder beveiliging, zijn sommige bedrijven begonnen met het gebruik van Voice over IP (VoIP) -diensten. U kunt ook VoIP-verkeer beschermen door oproepen via een VPN te routeren.

Bedrijven in sommige landen gebruiken ook VPN’s om beperkte inhoud te omzeilen, zoals in China het geval is. Hun “Great Firewall of China” is legendarisch vanwege de hoeveelheid informatie die het van de gemiddelde burger blokkeert. De overheid staat bedrijven echter toe om meestal VPN’s te gebruiken voor hun activiteiten. Zonder dat soort concessies zouden de zaken in China tot stilstand komen.

Reizen is een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken. Of u nu naar een congres in een andere stad of een zakelijke bijeenkomst in een ander land gaat, u kunt zien hoe een VPN een waardevol hulpmiddel zou zijn. Als u naar een land met restricties reist, kunt u hiermee de toegang tot internet deblokkeren. Bovendien moet u mogelijk toegang krijgen tot gegevens die mogelijk op de servers van uw bedrijf staan. Vaak zijn gegevens mogelijk te gevoelig om op uw laptop te bewaren. Dergelijke informatie zou acceptabel zijn om te openen, maar als deze lokaal was opgeslagen, zou u deze verliezen als uw machine werd gestolen. We bekijken nu enkele van de beste opties om voor dit doel te gebruiken.

1. Beste VPN voor bedrijven: Encrypt.Me

Encrypt.Me

Als het gaat om oplossingen voor kleine bedrijven, kunt u niet fout gaan met de Encrypt.Me-service. Dat komt omdat u overal tussen de 2 en meer dan 250 op uw account kunt hebben, afhankelijk van uw behoeften. U kunt specifiek een team maken en dat team beheren vanaf een centrale console. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in het bedrijfsleven. Natuurlijk, hoe meer mensen u in uw team heeft, hoe lager de prijs per eenheid.

Wat locaties betreft, heeft Encrypt.Me bijna 50 serverlocaties in verschillende landen. Veel van de locaties bevinden zich in de Verenigde Staten. Dat betekent dat als je in de VS bent, je veel goede opties hebt. Hun privacy en veiligheid maken ze een van onze beste keuzes voor bedrijven.

We raden u aan deze optie te bekijken voor al uw behoeften aan kleine bedrijven.

Bezoek Encrypt.me

2. Beste VPN voor bedrijven: Perimeter 81

Perimeter 81

Perimeter 81 is een geweldige oplossing voor zakelijke gebruikers. Je kunt het op meerdere apparaten gebruiken met een minimum van 3 teamleden. Omdat het een zakelijke oplossing is, is het speciaal ontworpen voor de zakelijke sfeer. Dat betekent dat u alle gevoelige gegevens die u nodig hebt om te verzenden tussen locaties, uw bedrijfsmachine, interne en cloudgebaseerde bronnen, staging-servers en meer veilig kunt beschermen, allemaal ontworpen om de bedrijfsmiddelen te beschermen.

Met meer dan 700 servers op meer dan 35 locaties is het gemakkelijk te zien dat Perimeter 81 een enorm netwerk beheert. Het bedrijf heeft een andere benadering gekozen voor de meeste persoonlijke VPN’s die zakelijke accounts aanbieden. Wat u normaal gesproken zult vinden, is dat u met VPN-providers meerdere accounts kunt kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo ver gaan ze. Perimeter 81 is veel verder gegaan dan het creëren van een centraal dashboard dat de beheerder van uw bedrijf kan gebruiken om VPN-accounts te beheren. Ze bieden ook meervoudige verificatie. Dit maakt Perimeter 81 een van onze topkeuzes voor kleine en middelgrote bedrijven.

Ik raad je aan contact op te nemen met het team van Perimeter 81 voor een demo van hun product. U zult onder de indruk zijn van de moeite en aandacht die ze in de VPN-service hebben gestoken. We kijken ernaar uit om ze te zien groeien naarmate meer bedrijven de behoefte aan een veilige netwerk-als-een-service-oplossing vinden.

3. Beste VPN voor bedrijven: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk- en bedrijfsoplossingen in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Je zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als je een abonnement voor langere tijd wilt hebben. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad). Dat betekent dat zakelijk gebruik gemakkelijk te doen is.

Of u nu uw privacy wilt beschermen of overal ter wereld toegang wilt krijgen tot beperkte inhoud, NordVPN is een uitstekende keuze. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,75 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

4. Beste VPN voor bedrijven: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC om te lobbyen voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met de Cloud-functie van VyprVPN kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol gebruikers in landen als China helpt om censuur door de overheid te omzeilen.

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 60 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 5,00 per maand. Nieuwe gebruikers krijgen een geld-terug-garantie van 3 dagen.

Bezoek VyprVPN

Hopelijk hebben we u inmiddels de voordelen van het gebruik van een VPN duidelijk gemaakt. In de bovenstaande tabel hebben we enkele suggesties gedaan met behulp van onze criteria voor de beste zakelijke opties. Onze eerste en algehele keuze is IPVanish. De redenen achter die beslissing zijn gebaseerd op gebruiksgemak, wereldwijde serverlocaties, aantal servers, snelheid, versleutelingsniveaus en prijs. Onze tweede keuze is Private Internet Access. Hun service is eenvoudig maar biedt ook een goede prijs.

Net als de andere providers op onze lijst bieden ze een goede korting aan onze lezers. We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met een van de selecties in de top 5, maar als u andere suggesties wenst, kijk dan gerust naar onze andere opties op onze top VPN-services bladzijde. We hebben de beste services voor zakelijk gebruik gekozen, dus ze moeten goed voor je zorgen. Het maakt niet uit welke beslissing u neemt, zoek naar een provider met een groot netwerk en goede codering.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me