PCL2TP / IPsec is een tunnelingprotocol dat door VPN-providers wordt gebruikt om versleuteling aan te bieden. Hoewel het een zeer veilige methode is, is het over het algemeen niet het voorkeursprotocol om te gebruiken als OpenVPN beschikbaar is. Het kan echter op grote schaal worden gebruikt door bijna alles dat is verbonden met internet, maar kan gemakkelijk worden geblokkeerd omdat het de UDP-poort moet gebruiken. Omdat het is ingebouwd, heeft het niet noodzakelijk software van derden nodig. OpenVPN kan daarentegen UDP- of TCP-poorten gebruiken, maar heeft geen eigen platform.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

De naam staat voor 2 protocollen die met elkaar samenwerken, Layer 2 Tunneling Protocol en IPsecure. Dat komt omdat L2TP van nature geen codering heeft, maar de gegevens doorgeeft via het IPsec-gedeelte om beveiliging te bieden. Het werd oorspronkelijk in 1999 voorgesteld door de internetmaatschappij en was ontworpen om de voorloper te zijn van twee oudere protocollen, namelijk PPTP van Microsoft en L2F van Cisco Systems. Sindsdien zijn er een paar versies geweest, waaronder de meest recente L2TPv3. Deze versie, ontwikkeld in 2005, bood meer veiligheid en de mogelijkheid om gegevens via ethernet over te dragen. Met andere woorden, het leverde de bouwstenen die tegenwoordig in encryptiestandaarden worden gebruikt.

Zoals we al zeiden, kan het L2TP-protocol worden gebruikt zonder software van derden. Het instellen kan echter een beetje lastig zijn als u niet precies weet wat u doet. Dat gezegd hebbende, we hebben verschillende aanbevelingen als u een apparaat gebruikt dat wat ouder is. Tot voor kort ondersteunden mobiele besturingssystemen het OpenVPN-protocol niet, maar onze keuzes in de bovenstaande lijst ondersteunen zowel OpenVPN als L2TP. Installatie en bediening zijn eenvoudig met hun software, dus als je eenmaal hebt geïnstalleerd, ben je onderweg.

Laten we eens kijken waarom u een VPN zou willen gebruiken. De eerste reden is natuurlijk voor veiligheid. Of u nu besluit om L2TP / IPsec of OpenVPN te gebruiken, het gebruik van één biedt u een beschermingslaag. Er zijn andere standaardprotocollen, maar op dit moment zijn deze twee het veiligst. Zelfs op een ouder apparaat wil je jezelf niet onbeschermd achterlaten, dus een VPN gebruiken is gewoon logisch. Het laatste dat u nodig heeft, is dat uw gevoelige gegevens in gevaar worden gebracht omdat u geen VPN gebruikte.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is het deblokkeerpotentieel. Hoewel L2TP / IPsec in sommige gevallen kan worden geblokkeerd, wordt het in andere niet geblokkeerd. Een VPN helpt je om geografische beperkingen te omzeilen. Dat is een technologie die bepaalt waar u zich bevindt op basis van uw IP-adres, en als u zich niet in het beoogde gebied bevindt, zou u die site niet mogen bekijken. Als u bijvoorbeeld een inwoner van het VK bent en naar het buitenland reist, zou het kijken naar bekende tv online voor u een bericht opleveren dat deze niet beschikbaar was in uw regio. Door een server in het VK te kiezen, denkt de technologie dat u er bent en zou u alle inhoud kunnen bekijken, net alsof u dat was. Hetzelfde kan worden gezegd voor iedereen die buiten het VK woont, of voor elk ander land waarmee u verbinding wilt maken.

Als u ten slotte werkt vanaf een locatie die niet is waar het kantoor is, moet u een VPN gebruiken. Sommige documenten en programma’s mogen alleen worden bekeken of gebruikt op bedrijfsservers. Je zou geen toegang hebben tot die items zonder een VPN te gebruiken, omdat je daardoor op afstand verbinding kunt maken.

U zou de voordelen van het gebruik van het L2TP / IPsec-protocol en VPN’s in het algemeen moeten kunnen zien. Het maakt niet uit of u uw privacy op een ouder apparaat moet beschermen of als u inhoud wilt deblokkeren, een VPN helpt u uw doelen te bereiken. Terugkomend op de providers die we noemden, hebben ze allemaal een goede reputatie en zijn ze bekend in de privacyruimte. We hebben ze gekozen op basis van de criteria van beveiliging, prijs, gebruiksgemak, snelheid en serverlocaties. We zijn ervan overtuigd dat u het goed zult doen met een van de tabel. Als u een ouder of nieuwer apparaat gebruikt, mag u deze niet gebruiken zonder een VPN te gebruiken.

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken met DraftKings.

1. Beste VPN voor L2TP / IPSec: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet vol vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor L2TP / IPSec: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor L2TP / IPSec: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor L2TP / IPSec: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor L2TP / IPSec: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me