Lima, PeruLima is de grootste en hoofdstad van Peru. Met een stadsbevolking van 9,75 miljoen en de ligging aan de centrale kust van het land, is het niet moeilijk te begrijpen waarom Lima zo populair is. Van het heerlijke klimaat tot de groeiende economie, er zijn veel positieve trekken. Als u van plan bent de stad te bezoeken en internet gaat gebruiken, wilt u een VPN gebruiken. Het helpt uw ​​privacy te beschermen en eventuele beperkingen te deblokkeren. Hier zijn enkele van de beste VPN’s die je in Lima kunt gebruiken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
4NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
5CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje

Het Inca-volk woonde eerst in het gebied dat bekend staat als Lima. In 1532 versloegen de Spaanse conquistadores de Inca-heerser en stichtten de hoofdstad. In de loop van de volgende eeuw bloeide de stad op als het centrum van een uitgebreid handelsnetwerk. In 1687 verwoestte een Peruaanse aardbeving de meeste gebouwen in de stad. In 1746 veroorzaakte een nieuwe aardbeving grote schade aan de stad.

Door naar moderne tijden te scrollen, heeft de locatie de stad geholpen haar status als een belangrijk handelscentrum te behouden. De industrie en economie van de stad zijn behoorlijk uitgebreid. In 2003 was de stad verantwoordelijk voor 53% van het bruto binnenlands product van het land. Enkele van de redenen waarom mensen de stad bezoeken, zijn commerciële kansen, architectuur, musea, een theaterscène en nog veel meer.

Als u een van de vele toeristen naar de stad bent en u van plan bent internet te gebruiken, moet u een VPN gebruiken. Dat is om je privacy te beschermen en de eerste reden om een ​​VPN te gebruiken. Hoewel de Peruaanse regering burgers niet actief blokkeert of controleert, kunt u nog steeds cybercriminelen tegenkomen. U kunt er zeker van zijn dat ze gewoon wachten om uw persoonlijke en persoonlijke gegevens in handen te krijgen. Door verbinding te maken met een VPN, maakt u het dieven veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN in Lima te gebruiken, is om geografische beperkingen te omzeilen. Peru heeft geen beperkingen op wat je wel of niet kunt bekijken. U zult echter nog steeds geobeperkingen tegenkomen. Dat zijn regels die bedrijven opleggen om te voorkomen dat gebruikers inhoud zien buiten een doelgebied. Als u toegang wilt tot inhoud uit uw thuisregio of zelfs een andere regio, moet u verbinding maken met een server op een andere locatie om ervan te genieten. Wanneer u dat doet, laat de blokkerende software u denken dat u zich ergens anders bevindt.

Dat zijn de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken als je van plan bent Lima te bezoeken. Er zijn er nog meer, maar je zult misschien zien waarom die belangrijk zijn. Of je nu geografische beperkingen wilt omzeilen of jezelf wilt beschermen tegen identiteitsdiefstal, met VPN-providers ben je verzekerd. We nemen nu de tijd om u te helpen met uw opties.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Lima bekijken.

1. Beste VPN voor Lima: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Lima snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren en vervolgens Zuid-Amerika openen. Van daaruit kunt u Peru selecteren omdat ze een server in Cusco hebben. Als u echter de beste prestaties wilt, raden we u aan verbinding te maken met een server in Brazilië. Zoals je kunt zien, hebben we een server in de buurt getest en de snelheid kwam uit op 118,07 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Lima: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,99 per maand (67% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Lima snelheidstest

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host veel VPN-servers in heel Zuid-Amerika, waaronder een paar in Cusco (de dichtstbijzijnde locatie bij Lima). Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Cusco. Van daaruit kunt u de serverlocatie van Cusco, Peru selecteren. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 96,69 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang en alle nieuwe gebruikers worden gedekt door een 30-dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

3. Beste VPN voor Lima: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

Lima is de hoofdstad van Peru en een belangrijke locatie voor veel bedrijven. U merkt misschien dat de VPN-service meer serverlocaties in Noord- en Zuid-Amerika heeft dan de meeste andere bedrijven in onze lijst. Dit maakt IPVanish een van onze favoriete keuzes voor VPN-service in Lima.

Naast een grote voetafdruk in Amerika, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Lima snelheidstest

IPVanish host 8 servers in Rio De Janiero (aangezien het de dichtstbijzijnde stad is) en je kunt ervoor kiezen om verbinding te maken met een van de servers die je maar wilt. We testten een IPVanish-server in Rio De Janiero en vonden de snelheid 87,78 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

4. Beste VPN voor Lima: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Lima snelheidstest

NordVPN heeft een aantal servers in Brazilië. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Brazilië naar Lima getest en de downloadsnelheid was 56,10 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Lima: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Lima snelheidstest

Omdat we een server in de buurt van Lima wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Brazilië en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een paar servers in Sao Paulo. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Lima. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 28,42 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

Daar heb je de beste VPN-opties om te gebruiken in Lima. U kunt echter altijd bij ons terecht top 10 VPN lijst. Je zult verschillende keuzes vinden met servers in Peru. We hebben onze beslissingen gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers in Peru. Zo haal je de beste snelheden. Als je van plan bent om te streamen, zijn goede snelheden belangrijk. Er staan ​​geen slechte keuzes op onze lijst omdat ze allemaal goede netwerken hebben. Door onze gids te gebruiken om u te helpen, kunt u de beste beslissing nemen om u te helpen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me