Beste VPN’s voor Los Angeles

Los AngelesLos Angeles (meestal afgekort L.A.) is de op één na grootste stad in de Verenigde Staten. De geschatte bevolking van de stad is 3,97 miljoen mensen en in het grootstedelijk gebied wonen iets meer dan 13 miljoen inwoners. Los Angeles staat bekend om veel dingen, dus er zijn genoeg redenen om de City of Angels te bezoeken. Als een bezoek aan LA deel uitmaakt van uw toekomstige plannen en u verbinding wilt maken met openbare wifi, wilt u een VPN gebruiken. Zowel inwoners als toeristen kunnen genieten van het voordeel van privacybescherming en toegang tot een onbeperkt internet door een VPN te gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Er zijn veel dingen die toeristen en zakenmensen naar het gebied brengen. Verschillende bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Los Angeles. Enkele van de attracties in de omgeving zijn Disneyland, stranden, Hollywood, een geweldig klimaat, verschillende topsportteams en meer. De teams in het gebied omvatten de LA. Dodgers and Anaheim Angels (MLB), L.A. Lakers and Clippers (NBA), L.A. Rams and Chargers (NFL), L.A. Kings and the Anaheim Ducks (NHL). Natuurlijk zijn er meer dan we hier vermelden, maar dat zijn de belangrijkste. Zoals je kunt zien, zijn er veel redenen om het gebied te bezoeken.

Veel bedrijven concurreren met elkaar door hun klanten gratis wifi aan te bieden. Met het aantal apparaten dat iedereen tegenwoordig gebruikt, kan dat geweldig zijn. Het is echter ook geweldig voor cybercriminelen. Waar u ook gaat, u zult kwetsbaar zijn voor een cyberaanval, tenzij u een VPN gebruikt. Wanneer u verbinding maakt, maakt u een veilige en gecodeerde link naar de server van uw keuze. Dat maakt het voor oplichters veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen. Niemand wil dat hun identiteit wordt gestolen wanneer ze op reis zijn.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken is vanwege black-outs en geografische beperkingen. De meeste sportfans kennen de pijn van black-outs wanneer ze proberen naar hun favoriete teams te kijken. Door verbinding te maken met een server op een andere locatie, kunt u de software laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Vaak zullen landen, bedrijven en andere instellingen geografische beperkingen opleggen. Zonder een VPN te gebruiken, wordt u geblokkeerd als u inhoud binnen of buiten een doelgebied probeert te bekijken.

Wat is de beste VPN voor Los Angeles?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor LA te bepalen:

 • Snelheidstestresultaten van VPN-servers in Los Angeles voor elke provider
 • Voorkeur voor VPN’s met meerdere serverlocaties in Californië
 • Mogelijkheid om populaire streamingdiensten en kanalen te deblokkeren
 • Hoge mate van codering om uw online privacy te beschermen
 • Ondersteuning voor Kodi, torrent-verkeer en populaire online games.
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Los Angeles:

1. Beste VPN voor Los Angeles: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Los Angeles snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Los Angeles selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in LA getest en de snelheid was 206,27 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Los Angeles: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Los Angeles snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Los Angeles. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de Amerikaanse server in LA getest en de downloadsnelheid was 183,60 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Los Angeles: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Los Angeles snelheidstestBij het gebruik van de Windows-client van PIA is er niet veel aan de installatie en het gebruik. Dat betekent echter niet dat het programma is uitgekleed. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien presteerde de server in LA goed met een downloadsnelheid van 78,68 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Los Angeles: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Los Angeles snelheidstestOmdat we een server in Los Angeles wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Los Angeles. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 54,50 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Los Angeles: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk behoorde altijd tot de snelste in Noord-Amerika in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish snelheidstest in Los AngelesIPVanish host meer dan 70 servers in LA en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers te verbinden. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld laks.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Los Angeles en vonden de snelheid 103,89 Mbps op onze kabelinternetverbinding.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

De providers die we je hebben gegeven, zijn de beste keuzes om te gebruiken in L.A. Je kunt echter altijd een kijkje nemen in onze top 10 VPN-lijst. U hoeft dit echter niet te doen. Onze beslissingen zijn gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers in Los Angeles. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden behalen. Welke optie u ook kiest, u gaat niet fout. Als je content wilt streamen, zijn goede snelheden erg belangrijk. Hopelijk helpt onze gids je om de beste beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map