MacOS CatalinaApple-gebruikers kunnen de nieuwste MacOS downloaden Catalina gratis. We hebben een upgrade uitgevoerd kort nadat Apple het nieuwste Mac OS had uitgebracht. Het duurde ongeveer anderhalf uur om het nieuwe besturingssysteem op een MacBook te downloaden en te installeren. We hebben meteen de tijd genomen om alle top VPN’s te testen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste VPN’s voor MacOS. Omdat veel Mac-gebruikers ook een iPhone of iPad hebben, hebben we gekozen voor VPN’s met aangepaste Mac- en iOS-apps. We hebben elke Mac-client getest en schermafbeeldingen van alle apps in actie opgenomen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Na een paar uur OS X Catalina te hebben gebruikt, houden we echt van de esthetiek. De nieuwe update is schoner en zorgt voor een betere integratie met iOS-apparaten. De nieuwe functies zullen uw productiviteit op het werk en algemeen plezier toevoegen. Na jarenlang een pc te hebben gebruikt, gebruiken we nu de meeste tijd Apple-producten (iMac, MacBook, iPad, iPhone). Dit maakt VPN voor Mac een topprioriteit.

Er zijn letterlijk honderden VPN-services, maar slechts een paar hebben eenvoudig te gebruiken Mac-clients. De meeste VPN’s geven instructies voor handmatige instellingen van een VPN-verbinding. Dat is voor ons gewoon niet goed genoeg. We willen en verwachten dezelfde ervaring die we zouden hebben op een pc op onze iMac- en MacBook-apparaten. Dat is moeilijk te verkrijgen met VPN, maar er zijn een handvol services die we ons graag aanbevelen.

Binnenkort delen we een lijst met de beste VPN-providers voor MacOS. De criteria zijn eenvoudig. Allereerst moet de service snel en betrouwbaar zijn. Ze moeten door de jaren heen een sterke reputatie hebben opgebouwd. Eindelijk moeten ze absoluut een aangepaste VPN-client voor MacOS aanbieden, samen met een iOS-app. We configureren een VPN niet handmatig op Mac en dat hoeft ook niet.

Wat is de beste VPN voor Mac?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Mac te bepalen:

 • We zochten naar VPN’s die regelmatig updates voor hun Mac-apps aanbieden
 • Voorkeur voor apps met geavanceerde functies zoals VPN-kill-switch
 • Hoge snelheid en mogelijkheid om populaire streamingdiensten te deblokkeren
 • Hoge mate van codering om uw privacy op Mac te beschermen
 • Beleid zonder logboek om ervoor te zorgen dat gebruikslogboeken niet worden bewaard voor privacy
 • Extra ondersteuning voor iOS- en Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Mac-gebruikers:

1. Beste VPN voor Mac: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN staat bekend om hun gestroomlijnde softwareontwerp en er is geen beter platform om dat te laten zien dan op Mac. Zoals je in een oogwenk zult zien, is de nieuwste versie van de ExpressVPN Mac-client gestroomlijnd, zodat je maar één keer hoeft te klikken om verbinding te maken. Degenen die meer controle willen, kunnen van serverlocatie en protocol wisselen. U kunt ook een snelheidstest uitvoeren. Het ontbreekt de cliënt echter aan de mogelijkheid om een ​​kill-schakelaar in te stellen of IP-adressen te roteren. Misschien worden die opties in de toekomst toegevoegd.

Zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding. de ExpressVPN Mac-app is heel eenvoudig. Het uiterlijk van de app wordt overgedragen naar hun Windows-, iOS- en Android-versies. Het eerste dat opvalt, is hoe schoon het interfaceontwerp is wanneer u de app voor het eerst start. U kunt verbinding maken met de voorgestelde server of kiezen uit een lijst met meer dan 100 serverlocaties over de hele wereld.

ExpressVPN Mac Client-verbinding

U kunt ook een snelheidstest uitvoeren om de snelste serverlocaties te vinden. Dit duurt een paar minuten, maar het is het wachten waard als je de snelste verbinding wilt vinden. U zult merken dat de onderstaande schermafbeelding de snelheidsindex, latentie en downloadsnelheid voor verschillende servers toont. Zodra de test is voltooid, raad ik u aan de server in het gewenste land met de hoogste snelheidsindex te selecteren. Gamers zullen ook goed op de latentie willen letten, omdat dit de lag beïnvloedt. De snelheidstest laat zien dat Atlanta onze beste optie is voor snelle prestaties.

Snelheidstest ExpressVPN-opties

Naast het uitvoeren van de snelheidstest, kunt u ook protocollen wijzigen. De Mac-client ondersteunt de protocollen OpenVPN (UDP en TCP), L2TP / IPSec en PPTP. Standaard kiest de app automatisch het protocol. Als u het zelf wilt instellen, gaat u gewoon naar de voorkeuren en selecteert u een van de bovenstaande protocollen.

Degenen die nieuw zijn bij VPN zullen het ontwerp van de ExpressVPN Mac-client echt waarderen. De interface is aanwijzen en klikken. Selecteer met welke serverlocatie u verbinding wilt maken en de software doet de rest. Ik zou de ExpressVPN-clientsoftware en mobiele apps zeker een A + geven voor gebruiksgemak.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Mac: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Mac-client

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Mac: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) staat bekend om hun populaire VPN-service en hun ondersteuning voor organisaties die vechten om onze privacyrechten te beschermen. Met hun software pakken ze het anders aan. In plaats van een stand-alone client te hebben die in een eigen venster draait, is PIA toegankelijk via een menubalkpictogram. Sommige gebruikers waarderen de aanpak, terwijl anderen deze minder wenselijk vinden. U zult dezelfde hoge coderingsniveaus en geavanceerde functies vinden die PIA biedt in hun Mac-client in zijn Windows-tegenhanger.

PIA Mac VPN-app

De PIA-app is vergelijkbaar met de open source OpenVPN-client in zijn presentatie. U kunt verbinding maken met elke server door op het PIA-pictogram in de menubalk te klikken. Hierdoor wordt een vervolgkeuzelijst met serverlocaties weergegeven. We laten het begin van de bovenstaande lijst zien. Klik eenvoudig op een serverlocatie om verbinding te maken. Je kunt ook een aantal instellingen in de app configureren of de standaardwaarden laten staan. PIA is erg populair onder P2P / torrent-gebruikers. Hun kill-switchfunctie is vergelijkbaar met die van IPVanish en VyprVPN. De app ondersteunt ook port forwarding en meer geavanceerde functies.

Er is nog een ander aspect van de PIA Mac-client dat zeker het vermelden waard is. U kunt de gegevensversleuteling, gegevensverificatie en handshake-versleutelingsniveaus instellen in de client. De standaardinstellingen zijn AES-128 / SHA1 / RSA-2048, wat voor de meeste gebruikers een goede combinatie is. Je kunt de volgende waarden instellen in de Mac VPN-app:

 • Data encryptie – AES-128 / AES-256 / Blowfish / Geen
 • Gegevensverificatie – SHA1 / SHA256 / Geen
 • Handdruk – RSA-2048 / RSA-3072 / RSA-4096 / ECC-256k1 / ECC-256r1 / ECC-521

Zoals u kunt zien, neemt PIA de privacy van gebruikers zeer serieus. Of je nu van plan bent verbinding te maken via Mac, iOS, Windows of Android, ze hebben je gedekt met aangepaste apps. Hun netwerk is niet zo groot als sommigen, dus overweeg uw doel voordat u een beslissing neemt. Als PIA servers heeft op de door u gewenste locatie, kunt u profiteren van de inspanningen die hun team blijft leveren in de service en het is een volledig softwarepakket.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Mac: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

Het zou moeilijk zijn om een ​​beter uitgeruste Mac VPN-client te vinden dan CyberGhost 7. Het ontwikkelingsteam heeft zichzelf overtroffen met een aantal geavanceerde functies voor Mac-gebruikers. U zult merken dat het software-ontwerp intuïtief is. Hoewel u een aantal instellingen moet aanpassen, hoeft u geen wijzigingen aan te brengen om verbinding te maken. De klant zorgt voor het versleutelen van uw verbinding. CyberGhost breidt vrijwel dezelfde interface en functionaliteit uit naar hun Windows-, iOS- en Android- en Amazon Fire TV-apps.

Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, is de gebruikersinterface van CyberGhost schoon. Er zijn twee manieren om de app te gebruiken. De eerste is een geminimaliseerde versie die wordt weergegeven aan de rechterkant van de screenshot-slag. U kunt eenvoudig op de schuifregelaar klikken om verbinding te maken met de beste locatie. Als u een andere serverlocatie wilt selecteren, kunt u het gele tabblad openen waarmee de client wordt uitgebreid. Van daaruit kunt u elk land, elke stad en zelfs individuele server selecteren uit duizenden keuzes. CyberGhost voor Mac heeft ook tabbladen waarmee u de beste servers kunt vinden voor downloaden en streamen. Dit is erg handig voor torrent-gebruikers en degenen die streaming-services in andere regio’s van de wereld willen deblokkeren.

CyberGhost Mac-app

U kunt ook instellen dat de CyberGhost-app automatisch verbinding maakt wanneer u onbeveiligde wifi gebruikt. Dit is een geweldige functie die uw privacy tijdens het reizen helpt beschermen. Het is te gemakkelijk om verbinding te maken met een onbeveiligd netwerk en vergeet je VPN-client te starten. Ik stel voor dat u de functie inschakelt als u vaak reist. U kunt ook instellen dat de client automatisch opnieuw verbinding maakt wanneer de verbinding wordt verbroken. De “kill switch” -functie beschermt uw privacy wanneer de VPN-verbinding wegvalt door uw internet te doden totdat de verbinding opnieuw tot stand is gebracht.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Mac: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

We kozen IPVanish voor onze lijst met top Mac VPN’s op basis van de kwaliteit van hun topnetwerk en de geavanceerde functies die worden aangeboden in hun Mac VPN-client. Met name de mogelijkheid om uw internetverbinding te verbreken wanneer de VPN wegvalt. De functie is beter bekend als een VPN-kill-schakelaar en helpt u anoniem te blijven totdat de VPN opnieuw verbinding maakt. Met de software kunt u ook regelmatig uw IP-adres wijzigen.

Laten we de Mac-client even bekijken. U kunt onze IPVanish-recensie lezen voor meer informatie over de service. De beoordeling is zeer diepgaand en bevat een gebruikershandleiding voor elke versie (Mac, Windows, iOS, Android) van hun aangepaste app. In plaats van op zoveel details in te gaan, zullen we slechts een vluchtige blik werpen op de gebruikersinterface en enkele van de opties in dit bericht. Zoals u hieronder kunt zien, kunt u met de software elke serverlocatie uit een lijst of een kaart selecteren. U kunt de kaart eenvoudig in elke regio uitbreiden om de beste serverlocatie te kiezen.

IPVanish Mac-serverselectie

Naast het gebruiksgemak heeft IPVanish ervoor gezorgd dat Mac-gebruikers geavanceerde beveiligingsfuncties kunnen bieden. Dat is geweldig omdat veel providers achterlopen bij het ondersteunen van opties zoals VPN kill-switch en roterende IP voor Mac. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, is dat niet het geval bij IPVanish. We gingen door en benadrukten de VPN kill switch-functie. Vink het vakje aan naast ‘Netwerk beëindigen als VPN-verbinding is verbroken’ om de functie in te schakelen. Dit helpt uw ​​privacy te waarborgen totdat de VPN opnieuw verbinding maakt.

IPVanish Mac-instellingen

Er zijn nog enkele andere kenmerken die het vermelden waard zijn. Om te beginnen beschermt het IPVanish-team Mac VPN-gebruikers tegen DNS-lekken door uw DNS zo in te stellen dat het door hun servers loopt terwijl het is verbonden met een VPN-server. U kunt ook DNS-servers van derden zoals Google of OpenDNS in de client instellen. Ik stel voor dat je IPVanish gebruikt voor DNS-resolutie bij het gebruik van hun service, maar voor het geval je met een andere derde partij wilt gaan, zijn hier de DNS-adressen voor een paar topopties. Dit zijn allemaal openbare DNS-servers, dus er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik ervan.

 • Google – 8.8.8.8 en 8.8.4.4 (IPv4) of 2001: 4860: 4860 :: 8888 en 2001: 4860: 4860 :: 8844 (IPv6)
 • OpenDNS – 208.67.222.222 en 208.67.220.220 (IPv4) of 2620: 0: ccc :: 2 en 2620: 0: ccd :: 2 (IPv6)
 • Comodo – 8.26.56.26 en 8.20.247.20 (IPv4)

Naast hun Mac-client, zul je een vergelijkbare look en feel vinden in hun Windows-software. Het IPVanish-team heeft ook leuke mobiele apps ontwikkeld voor iOS en Android. Wat je misschien verrassend vindt, is dat ze de VPN-kill-switch voor Mac voor Windows ontwikkelden. Dat toont hun toewijding aan Mac-gebruikers en is verfrissend voor degenen onder ons die in de loop der jaren moeite hebben gehad om hoogwaardige VPN-software voor Mac te vinden.

Bezoek IPVanish

6. Beste VPN voor Mac: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Mac-client

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

7. Beste VPN voor Mac: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN is een pionier in de persoonlijke VPN-ruimte. Ze boden VPN-toegang jaren eerder dan enkele van de andere topmerken in de branche. Of u nu uw privacy op Wi-Fi-netwerken wilt beschermen of inhoud in andere landen wilt deblokkeren, StrongVPN heeft u gedekt. Ze hebben een volledige lijn clientsoftware, waaronder een leuke app voor Mac-gebruikers. Ik geef zelfs de voorkeur aan hun Mac-client boven Windows. Het heeft een schoner ontwerp en enkele extra functies om u te helpen bij het selecteren van de snelste server. Laten we meteen beginnen en kijken wat ze Mac-fans te bieden hebben.

Wat zoekt u in een VPN-service? Als eenvoud hoog op uw lijst staat, raden we StrongVPN ten zeerste aan. Hun Mac-client mist enkele van de geavanceerde functies die IPVanish biedt, maar het maakt dit goed door een schone, eenvoudig te navigeren gebruikersinterface aan te bieden. Zoals je kunt zien aan onze onderstaande afbeeldingen, heeft StrongVPN hun Mac-app ontworpen voor gebruiksgemak. Degenen die precies weten waar ze naartoe willen, kunnen eenvoudig de serverlocatie selecteren en op verbinden klikken. Dat is het. Er is geen uitleg meer. Als je meer achter de schermen wilt graven, kan dat, maar dat hoeft niet. Klik één keer om verbinding te maken en vervolgens opnieuw om de verbinding te verbreken. Het kan niet veel eenvoudiger worden. Daarom is StrongVPN een van onze favoriete VPN-services voor zowel Mac- als iOS-gebruikers.

StrongVPN Mac-client

Wil je dieper in de klant graven? Laten we eens kijken naar enkele van de opties die beschikbaar zijn voor diegenen die meer controle willen over hun VPN-verbinding. Om te beginnen kunt u hun server-switcher gebruiken om de snelheid van elke serverlocatie te testen. Met de interface kunt u een enkele server of meerdere servers selecteren om ze tegelijkertijd te testen. Je kunt de resultaten hieronder zien. Focus op zowel de pingtijd als de downloadsnelheid (DL). Hoe lager de pingtijd, hoe beter. De test toont aan dat we een snelle verbinding met Atlanta met lage latentie konden verwachten en dat is precies wat we kregen.

Ook kun je in de app een aantal voorkeuren instellen. Sommige schermen zijn vrij technisch en geven je meer flexibiliteit bij het gebruik van de app. We behandelen de basis. U kunt op het geavanceerde tabblad klikken om van protocol te wisselen. Je kunt kiezen tussen PPTP, L2TP, SSTP, IPSec en OpenVPN. We raden u aan waar mogelijk OpenVPN (UDP) te gebruiken voor de beste mix van snelheid en betrouwbaarheid.

StrongVPN Mac - opties

StrongVPN stopt niet bij Mac, maar we waarderen hun focus op Apple-gebruikers zeker. U kunt hetzelfde kwaliteitsniveau verwachten wanneer u contact opneemt met hun ondersteuningsteam. Dat is wanneer het extra jaar ervaring het meest aantoont. StrongVPN-leden kunnen aangepaste apps downloaden voor Mac, Windows, iOS en Android. Je kunt ook hun handleidingen gebruiken om de VPN-service in te stellen om door je router te lopen. Als u dit doet, wordt uw hele netwerk beschermd met een enkel VPN-account dat ondersteuning biedt voor gameconsoles en andere verbonden apparaten.

Bezoek StrongVPN

De VPN-industrie is zeer concurrerend en bedrijven beginnen zich meer op Mac-gebruikers te richten. Ze weten dat de details belangrijk zijn en besteden de tijd en middelen die nodig zijn om te ontwikkelen voor Mac en iOS. Ontbreekt uw favoriete VPN-service in onze lijst? Zo ja, deel het dan met ons @VPNFan zodat we het kunnen testen en overwegen voor onze volgende kwartaalupdate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me