Beste VPN’s voor Mexico City

Mexico StadMexico City is de hoofdstad van Mexico en de meest bevolkte stad van Noord-Amerika. Het heeft een bevolking van bijna 9 miljoen mensen en een dichtheid van 16.000 per vierkante mijl. Mensen bezoeken deze historische hoofdstad om vele redenen, waaronder architectuur, eten, muziek, musea en nog veel meer. Als u van plan bent om een ​​van de mensen te zijn die wil zien wat het te bieden heeft, moet u ervoor zorgen dat u een VPN gebruikt wanneer u internet gebruikt. Daarover straks meer. Bekijk eerst onze beste VPN’s voor Mexico City-lijst.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
3ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Zoals we eerder vermeldden, is deze stad historisch omdat deze dateert uit 1325. Hoewel de stad in Noord-Amerika ligt, vermeldt een Freedomhouse.org-rapport het land als gedeeltelijk vrij. Hoewel de omstandigheden wat zijn verbeterd, is de stad een van de gevaarlijkste plekken als je journalist bent of iemand die corruptie probeert te beëindigen. Daarom moet je een VPN gebruiken om je privacy te beschermen. Bovenop de ongebreidelde cybertheft, breng je jezelf letterlijk in gevaar als je er geen gebruikt. In plaats daarvan maakt verbinding met een server een veilige en gecodeerde verbinding met de server van uw keuze. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om op te sporen waar u bent of om uw privégegevens te verkrijgen.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Mexico-Stad bent, is om je te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Als je van buiten het land komt en je wilt content uit je eigen regio, wordt je gestopt vanwege licentierechten. De oplossing hiervoor is om verbinding te maken met een VPN-server in het gebied dat je wilt bekijken. Dat zal de blokkerende software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt in plaats van in Mexico-Stad. Op die manier heeft u toegang tot de inhoud die u zou verwachten te kunnen openen.

Wat is de beste VPN voor Mexico City?

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we verschillende dingen bekijken. In dit geval is privacy de belangrijkste factor. Daarom noemen we die factoren eerst en vertellen we je wat de beste VPN voor Mexico City is.

 • Krachtige versleuteling van militaire kwaliteit om u te beschermen tegen cybercriminelen of de overheid
 • Strikte no-logs-beleid aangeboden
 • Mogelijkheid om firewalls en geografisch beperkte inhoud te omzeilen in Mexico-Stad
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
 • Snelle servers die goed presteren op snelheidstests in de stad
 • Grote en stabiele netwerken om verbroken verbindingen in Mexico City te voorkomen

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken in Mexico-Stad.

1. Beste VPN voor Mexico City: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

NordVPN heeft een aantal servers in Mexico City. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Guadalajara getest en getest in Mexico City. De downloadsnelheid was 110,03 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

2. Beste VPN voor Mexico City: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een server in Mexico-Stad en kwamen met een snelheid van 105,48 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,49 per maand, samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

3. Beste VPN voor Mexico City: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Mexico en open vervolgens Mexico-Stad. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server in Mexico-Stad testten, was de snelheid 58,42 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

4. Beste VPN voor Mexico City: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Mexico City wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Mexico-Stad. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 37,82 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Mexico City: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish is een zeer populaire service en heeft veel servers over de hele wereld. Het maakt niet uit op welk continent u zich bevindt, u kunt solide prestaties leveren vanaf de servers daar. Ze zijn doorgaans snel en de provider heeft een van de grootste netwerken ter wereld.

Samen met zijn grote wereldnetwerk host IPVanish servers op elk continent behalve Antarctica. Zoals we al zeiden, zijn ze meestal een van de snelste providers op de markt. Het staat bekend om meerdere serverlocaties in een aantal landen. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor het beschermen van uw privacy, maar kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish heeft servers in de hele regio en ze zijn allemaal voor u beschikbaar. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in Guadalajara. De snelheid was 35,53 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Ongeacht de redenen waarom u van plan bent Mexico-Stad te bezoeken, het is belangrijk dat u een VPN gebruikt. Hoewel we u hierboven opties hebben gegeven, zijn er andere opties beschikbaar op onze top 10 VPN lijst. Ze zullen allemaal goed presteren, maar we hebben onze keuzes speciaal geoptimaliseerd om in Mexico City te werken. Zo heb je toegang tot de beste snelheden in de regio. Door onze gids te lezen, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen en te beslissen wat de beste optie is voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map