MexicoMexico is de zuidelijke buur van de Verenigde Staten en tevens het 11e meest bevolkte land ter wereld. Het is ook de thuisbasis van enkele verloren inheemse beschavingen zoals de Azteken en de Maya’s. Momenteel wordt het pas geïndustrialiseerde Mexico als een opkomende macht beschouwd. Naar schatting zullen ze tegen 2050 de op vier na grootste economie ter wereld hebben. Hoewel er een paar maatregelen voor persoonsgegevens zijn, lijkt de handhaving niet veel in de weg te staan. Daarom zou je in Mexico een VPN willen gebruiken. Hier zijn enkele van de beste opties.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
3HMA Pro VPN$ 2,99HideMyAss280
4NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje

Laten we enkele redenen bekijken om een ​​virtueel particulier netwerk te gebruiken. De eerste reden is natuurlijk de beveiliging van uw belangrijke gegevens. Door een VPN te gebruiken, creëer je een privé, veilige, versleutelde verbinding met een server. Dat zal helpen voorkomen dat potentiële roofdieren of zelfs de overheid u in sommige gevallen bespioneren. Cybercriminelen kunnen wachten om misbruik te maken van kwetsbare doelen.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen bij het omzeilen van geoblocking. Hoewel Mexico niet veel regels heeft die websites blokkeren, wordt u nog steeds geblokkeerd als u probeert iets van buiten het getargete gebied te openen. Door in dit geval een VPN te gebruiken, zou je verbinding kunnen maken met een VPN in een ander gebied en zou je toegang hebben tot de inhoud die je wilt zien, net alsof je daar was. Hetzelfde kan worden gezegd voor elk ander land waarmee u verbinding wilt maken.

En daar heb je de twee beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Mexico bent. Dat gezegd hebbende, kunt u later misschien anderen ontdekken. Van jezelf beschermen tegen fraude en nieuwsgierige blikken tot het omzeilen van geografische blokkades en beperkingen, het gebruik van een VPN in het land is een verstandig idee. Nu we hebben uitgelegd waarom het zo belangrijk is, gaan we u enkele dingen vertellen waarnaar u moet zoeken.

Wat is de beste VPN voor Mexico?

We kunnen deze vraag beantwoorden door naar verschillende factoren te kijken. Vervolgens kunnen we onze beslissingen nemen voor de beste VPN’s voor het land.

  • Snelle servers die het goed doen in Mexico
  • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apparaten, waaronder Amazon Firestick
  • Providers die geen logs bijhouden
  • Mogelijkheid om de gebruiker te helpen geografisch beperkte en sportzwarte inhoud te bekijken
  • Sterke codering om de privacy van de gebruiker te beschermen
  • Grote en stabiele netwerken om de gebruiker te helpen verbroken verbindingen te voorkomen

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Mexico bekijken:

1. Beste VPN voor Mexico: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Mexico snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Amerika en open vervolgens Mexico. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server in Mexico City testten, was de snelheid 102,49 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Mexico: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

In de VS wonen veel mensen en veel VPN-services hebben daar servers. Dat omvat IPVanish. Uit persoonlijke kennis kunnen we u vertellen dat het goed zal werken, ongeacht in welk deel van Mexico u zich bevindt. U kunt snelle servers en meer serverlocaties in Zuid-Amerika verwachten dan veel andere VPN-services. Om die redenen kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in Mexico te gebruiken.

Naast dekking in de regio, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden in Noord-Amerika en Europa wanneer we onze snelheidstests uitvoeren. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Mexico snelheidstest

IPVanish host een aantal servers op de locaties die we hierboven hebben genoemd en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. U zou bijvoorbeeld zoeken naar een label dat vergelijkbaar is met gdl-c01.ipvanish.com. (gevestigd in Guadalajara). In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. Deze servers hebben echter allemaal een “c” in hun naam. We testten daar een IPVanish-server, gdl-c08, en vonden de snelheid 104,85 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

3. Beste VPN voor Mexico: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 4,29 per maand (64% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Mexico snelheidstest

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Mexico, waaronder verschillende servers in de grote steden. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar de dichtstbijzijnde Mexicaanse stad. We hebben verbinding gemaakt met een server in Mexico City om te testen en vonden de snelheid 107,03 Mbps.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,29 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bekijk HMA-deals

4. Beste VPN voor Mexico: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Mexico snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Queretaro. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Queretaro getest. De downloadsnelheid was 92,20 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

5. Beste VPN voor Mexico: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden richt zich op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Mexico snelheidstest

Omdat we een server in Mexico wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Mexico en klik rechts van de ster. Dit zal daar een volledige lijst met servers weergeven. Het CyberGhost-netwerk bevat servers in Mexico-Stad. We maakten daar verbinding met een server en kregen een snelheid van 62,93 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

U bent van harte welkom om naar onze te kijken top 10 VPN-services als je andere keuzes wilt, maar de selecties die we hier hebben gemaakt, zouden je gelukkig moeten houden. We hebben deze providers voor Mexico gekozen boven andere toonaangevende services op basis van beveiliging, prijs, regionale locaties en snelheid. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers waarmee u verbinding kunt maken in uw regio. Betrouwbare VPN-providers bieden snelle netwerken voor het streamen van HD-inhoud vanaf andere locaties en beschermen uw privacy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me