Beste VPN’s voor Michigan

MichiganMichigan ligt in het gebied van de Grote Meren in de VS. Vanwege zijn kenmerkende vorm staat “The Mitten State” op de 10e plaats van de bevolking en herbergt het bijna 10 miljoen inwoners. U kunt een aantal redenen vinden om deze geweldige staat te bezoeken, van winter tot waterwonderland. Als u echter van plan bent om openbare wifi te gebruiken, moet u eerst verbinding maken met een VPN-server. We zullen binnenkort meer in detail uitleggen. Bekijk in de tussentijd onze lijst met de beste VPN’s voor Michigan.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46SelectievakjeSelectievakje

Omdat Michigan een Amerikaanse staat is, zal deze “wantenstaat” zijn handen van uw privégegevens afhouden. Er is geen bewijs voor willekeurige controle door de regering van Michigan of de VS. Dat gezegd hebbende, er zijn anderen die graag hun wanten op uw persoonlijke informatie willen krijgen. Door verbinding te maken met een VPN, wordt het voor die oplichters veel moeilijker om uw persoonlijke gegevens in gevaar te brengen.

Ook al is er geen censuur door de overheid of de staat, toch krijg je de kans om te profiteren van de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. Dat is om u te helpen geoblokken en sportuitval te omzeilen. Als je een fan bent van een van de Michigan-teams en een wedstrijd online wilt kijken, zal het mediabedrijf je blokkeren. Door een VPN te gebruiken om verbinding te maken met een server in een ander gebied, kunt u de software laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat helpt u ook als u toegang wilt krijgen tot inhoud uit andere regio’s.

Wat is de beste VPN voor Michigan?

Om ons te helpen deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, zijn er verschillende criteria waar we naar moeten kijken. Omdat Ohio een Amerikaanse staat is, zullen we onze inspanningen meer richten op het deblokkeren van criteria en snelheid. Dit zijn de belangrijkste.

 • Mogelijkheid om sportuitval en geografische beperkingen te omzeilen in de regio
 • Stabiele en grote netwerkservers om verbroken verbindingen te voorkomen
 • Snelle servers die in de regio goed presteren op snelheidstests
 • Sterke codering op militair niveau om de privacy van de gebruiker te beschermen
 • Strikte no-logs-beleid om te helpen bij privacybescherming
 • Ondersteuning voor mobiele apps voor meerdere platforms, waaronder Amazon Firestick

We gaan nu de beste VPN’s voor Michigan nader bekijken.

1. Beste VPN voor Michigan: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in Chicago. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en open vervolgens Chicago. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een VPN-server in Chicago verbonden, testten we de snelheden in Detroit, Ann Arbor en East Lansing. Je kunt de resultaten hieronder zien.

ExpressVPN Michigan snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Michigan: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Chicago. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Chicago en testten de snelheden naar Detroit, Ann Arbor en East Lansing. De downloadsnelheden waren snel op alle drie de locaties.

NordVPN Michigan snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Michigan: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Chicago wilden testen (vanwege de nabijheid), hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Chicago. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Detroit, Ann Arbor en East Lansing. Hieronder ziet u de resultaten.

CyberGhost Michigan snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

4. Beste VPN voor Michigan: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Michigan.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We maakten verbinding met een IPVanish-server in Chicago en testten de snelheden naar Detroit, Ann Arbor en East Lansing. Hieronder ziet u de resultaten.

IPVanish Michigan snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

5. Beste VPN voor Michigan: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN host een paar servers in Chicago en we gebruiken ze vanwege de nabijheid. Helaas kunt u geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties, kiest u de Verenigde Staten en selecteert u er een in Chicago. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een VPN-server in Chicago, hebben we onze snelheid getest naar Detroit, Ann Arbor en East Lansing. We hebben de resultaten die u hieronder ziet.

StrongVPN Michigan snelheidstest

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op slechts 4,37 dollar per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bekijk StrongVPN-deals

Nu heb je een aantal geweldige opties om jezelf te beschermen terwijl je in Michigan bent. Hopelijk kun je zien waarom het vinden van een goede VPN een goed idee is. Er zijn meer opties die u ook op onze kunt bekijken top 10 VPN-lijst. Hoewel het ook goede opties zijn, hebben we ervoor gezorgd dat onze specifieke keuzes zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder beveiliging, stabiliteit, snelheden, prijs, en hebben we ervoor gezorgd dat ze zijn geoptimaliseerd voor Michigan. Wat u daar ook gaat doen, met een VPN bent u verzekerd. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen de juiste beslissing te nemen die bij uw behoeften past.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map