Militaire overzee ingezetHoewel we ons realiseren dat er strijdkrachten zijn uit meerdere landen over de hele wereld, zal deze post zich vooral richten op die in de takken van militaire dienst voor de Verenigde Staten. Dat gezegd hebbende, zullen we ook andere landen vermelden. Wat je ook denkt van wat de regering doet, dappere mannen en vrouwen verdedigen de soevereiniteit van de natie in de strijdkrachten. Hoewel dit bericht niet te vergelijken is met de offers die ze elke dag brengen, biedt het hopelijk een aantal geweldige opties en belangrijke redenen om een ​​VPN te gebruiken als je in het leger zit en in het buitenland wordt ingezet.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Omdat we ons realiseren dat stilstand voor soldaten kostbaar is, komen we meteen bij het eerste punt. De eerste reden om een ​​VPN te gebruiken als je wordt ingezet, is om veiligheidsredenen. Soldaten moeten communiceren met anderen, inclusief familie. Hoewel de kanalen veilig zouden moeten zijn, is het een goed idee om een ​​extra beschermingsniveau te gebruiken. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw privécommunicatie en zaken privé blijven.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is iets duidelijker. Als u openbare toegang WiFi of mobiele data moet gebruiken in het land waarin u wordt ingezet, is de kans groot dat u beperkingen en blokkades tegenkomt. Vaak kunnen implementaties plaatsvinden in gebieden waar dingen meer worden gecensureerd. Wanneer je hiervoor een VPN gebruikt, creëer je een versleutelde verbinding met een server in het land van jouw keuze. Houd er rekening mee dat we Amerikaanse locaties in dit bericht hebben gebruikt vanwege verschillende providers en criteria. Laten we er nu een paar bekijken.

Wat is de beste VPN voor in het buitenland ingezette militaire leden?

Er zijn een aantal verschillende factoren die die beslissing beïnvloeden. We zullen echter een kijkje nemen en u de beste opties vertellen op basis van de volgende criteria:

  • Versleutelingsniveaus van militaire kwaliteit voor uitstekende privacybescherming, waar u ook bent.
  • VPN-netwerkbetrouwbaarheid om lange verbindingstijden mogelijk te maken en verbroken verbindingen te elimineren
  • VPN-servers die goed presteerden op VPN-servers in de VS.
  • De mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te deblokkeren
  • Strikt geen logboekenbeleid
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Nu verder met de beste opties voor militairen die in het buitenland worden ingezet.

1. Beste VPN voor militairen: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. We hebben echter besloten Chicago te gebruiken als een van de steden waarmee u mogelijk verbinding kunt maken. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Amerika en open vervolgens VS – Chicago. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server testten in de stad Chicago en daar een snelheid van 113,11 Mbps bedachten.

ExpressVPN Amerikaanse snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor militairen: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host veel servers in de VS, en we hebben er bijvoorbeeld een getest uit New York City. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in NYC getest en vastgesteld dat deze een downloadsnelheid van 108,31 Mbps had.

NordVPN Amerikaanse snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor militairen: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, hebben we een server in New York City getest en deze presteerde goed. Het resultaat van die test toont een snelheid van 125,60 Mbps.

PIA US snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor militairen: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in de VS wilden testen voor testdoeleinden, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in de VS en is snel omdat de VS een grote uitvalsbasis is. We maakten verbinding met een server in Los Angeles en we kregen een snelheid van 120,67 Mbps.

CyberGhost Amerikaanse snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor militairen: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

Veel verschillende providers hebben serverlocaties in meerdere delen van de wereld. Dat omvat natuurlijk IPVanish. U kunt hoge snelheden verwachten op locaties waar u verbinding mee wilt maken. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om te gebruiken terwijl u in het buitenland wordt ingezet.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, Azië en natuurlijk Noord-Amerika, host IPVanish servers op elk continent behalve Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Het maakt niet uit met welke server u verbinding wilt maken, ze zijn allemaal beschikbaar voor gebruik. Als u naar de lijsten met servers kijkt, ziet u mogelijk de letter “a” als onderdeel van hun servernaam. Die aanduiding betekent dat ze de snelste in het netwerk zijn. Om een ​​voorbeeld te geven van een deel van de snelheid die je kunt verwachten, hebben we verbinding gemaakt met een server in New York City, die daar getest en een snelheid van 129,73 Mbps bedacht.

IPVanish Amerikaanse snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Dat besluit onze lijst met de beste opties die u kunt gebruiken als u militair in het buitenland wordt ingezet. U bent echter van harte welkom om onze te bekijken top 10 VPN-lijst als je andere opties wilt zien. Weet je wel. dat u geen concessies mag doen op het gebied van beveiliging, snelheid, serverlocaties of prijs. Welke optie u ook kiest uit de bovenstaande lijst, met een VPN bent u verzekerd. Gebruik onze gids om u te helpen de beste beslissing te nemen voor uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me