MontanaMontana is een niet aan zee grenzende staat in het noordwesten van de VS en grenst aan één kant aan Canada. Het heeft een totale bevolking van 1,06 miljoen mensen en een van de laagste bevolkingsdichtheden in het land met iets meer dan 7,09 mensen per vierkante mijl. Zoals je misschien wel vermoedt, zijn er een paar redenen om de staat genaamd “Big Sky Country” te bezoeken, waaronder Yellowstone en andere ongerepte locaties. Als u een van hen wordt, kunt u problemen krijgen met celoverschrijding. U moet echter nog steeds een VPN gebruiken wanneer u openbare wifi gebruikt. We vertellen je zo meteen waarom. Bekijk in de tussentijd onze lijst met de beste VPN’s voor Montana.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
3NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje

Montana heeft een aantal geweldige dingen te zien en te doen in de staat. Dat betekent dat u, of u nu een spookstad, warmwaterbronnen, staatsparken of anderen bezoekt, mogelijk openbare wifi moet gebruiken. Gelukkig bieden hotels, motels en veel bedrijven ze aan. Daarom moet je VPN gebruiken. Met al het toerisme zijn er cybercriminelen die op zoek zijn naar kwetsbare doelwitten. Als u niet wilt dat uw ID wordt gestolen, is het logisch om verbinding te maken met een VPN om een ​​veilige en privéverbinding met een server naar keuze te creëren. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

U realiseert zich misschien dat er in Montana geen topsportteams zijn. Dat betekent niet dat u geen gebruik kunt maken van de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. Dat is om u te helpen sportuitval en geografische beperkingen te omzeilen. Van sport kijken op scholen zoals de Universiteit van Montana tot firewalls op de campus, het enige wat je hoeft te doen is verbinding maken met een server in een andere regio. Dat zal de software voor de gek houden door te denken dat u ergens anders bent en u kunt toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud.

Wat is de beste VPN voor Montana?

Als we deze vraag onder de loep willen nemen, moeten we een paar factoren gebruiken. Jezelf beschermen tegen dieven is waarschijnlijk een van de belangrijke criteria, maar dat geldt ook voor het omzeilen van sportuitval en universiteitsmuren. Daarom zullen we gelijke factoren gebruiken om ons te helpen de beste VPN-opties voor Montana te bepalen.

  • Mogelijkheid om firewalls, sportuitval, geografische beperkingen en in Montana te deblokkeren
  • Servers die goed presteren in de regio Montana op snelheidstests
  • Codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen terwijl u zich in de staat bevindt
  • Providers die een hoge netwerkstabiliteit bieden om verbroken verbindingen te elimineren
  • Providers met een strikt geen logboekenbeleid
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Bekijk nu enkele van de beste VPN’s voor Montana.

1. Beste VPN voor Montana: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Montana snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en open vervolgens Denver. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server in Denver en getest met Billings en Bozeman. De resultaten waren snel met een topsnelheid van 120,54 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Montana: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om te gebruiken in Montana.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Montana snelheidstest

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We maakten verbinding met een IPVanish-server in Denver en vonden de snelheid 36 Mbps naar Billings en 21 Mbps naar Bozeman.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

3. Beste VPN voor Montana: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Montana snelheidstest

NordVPN host een aantal servers in Denver, aangezien dat de dichtstbijzijnde locatie is. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Denver en de downloadsnelheid was 9,96 Mbps naar Billings en 11,59 Mbps naar Bozeman.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

Nu kunt u de beste VPN-opties zien die u kunt gebruiken terwijl u in Montana bent. Er zijn echter nog andere opties beschikbaar op onze top 10 VPN-lijst. Ze presteren allemaal goed, maar onze opties zijn geoptimaliseerd voor Montana. Wat je plannen ook zijn, je kunt ze allemaal doen met een VPN. Zorg ervoor dat u onze gids leest, zodat u uw privacy op de best mogelijke manier kunt beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me