Moskou, RuslandMoskou is de hoofdstad en de grootste stad van Rusland. Met een bevolking van 17,1 miljoen mensen in het stedelijk gebied is het de 15e grootste stad ter wereld. Moskou is om heel wat redenen een interessante plaats om te bezoeken. Als u voor zaken of plezier naar het gebied gaat reizen, wilt u daar geen openbare wifi of zelfs internet gebruiken zonder een VPN te gebruiken. Als u dit wel doet, loopt u het risico op toezicht en censuur. We gaan zo in meer detail. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Moskou.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje

In 1147 ontmoetten Yuri Dolgoruky en Sviatoslav Olgovich elkaar in Moskou aan de Wolga. Dat was de eerste verwijzing naar de stad. In 1156 versterkte Knjaz Yury Dolgoruky de stad met een houten hek en voegde een gracht toe. De vestingwerken hielden stand tot Ghengis Khan’s kleinzoon, Batu Khan, verbrandde de stad en doodde de inwoners ervan in 1237.

Sinds die tijd is er veel gebeurd in de stad. Dat zijn onder meer de hoofdstad van de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken (U.S.S.R), protesten, revoluties en nog veel meer. Na de val van het communisme in 1991 raakte Moskou economisch in een neerwaartse spiraal. Het is echter grotendeels gestabiliseerd en doet het nu redelijk goed. Mensen bezoeken de stad vanwege zakelijke kansen, musea, historische monumenten, schone kunsten, architectuur en meer.

In 2012 lanceerde Moskou zijn gratis wifi-systeem. Het werd op veel plaatsen beschikbaar, van treinen tot parken tot lokale bedrijven. Dat klinkt misschien geweldig, maar cybercriminelen en de Russische regering (het Kremlin genoemd) houden toezicht op internetactiviteiten. Door een veilige en gecodeerde verbinding te maken, maak je het dieven ook veel moeilijker om je gegevens in gevaar te brengen. Zonder één ben je kwetsbaar voor aanvallen. Onder bepaalde omstandigheden bent u echter mogelijk niet geheel veilig voor andere bronnen.

De tweede reden om in Moskou een VPN te gebruiken, is vanwege censuur. Het is algemeen bekend dat het Kremlin het internet censureert, en het kan zijn dat u een probleem ondervindt bij het bekijken van enkele van uw favoriete sites. Als je om die reden een VPN gebruikt, maak je verbinding met een server in een ander land. Dat zal je helpen de censuur in Rusland te omzeilen.

Dat zijn twee zeer goede redenen om in Moskou een VPN te gebruiken. U kunt zich echter andere redenen realiseren nadat u zich voor service heeft aangemeld. Of je nu probeert jezelf te beschermen tegen nieuwsgierige blikken of censuur wilt verslaan, met een VPN ben je verzekerd. Nu je weet waarom het belangrijk is om er een te gebruiken terwijl je in Moskou bent, laten we eens kijken waar je op moet letten.

De manier waarop VPN’s werken, is door coderingsprotocollen te gebruiken. Bij de meeste services kunt u uit een aantal protocollen kiezen. Het best beschikbare protocol om te gebruiken is OpenVPN. Dat komt omdat het een geweldige mix van snelheid en beveiliging heeft. Als u een optie krijgt tussen een UDP- en een TCP-versie van dat protocol, is UDP de snelste. Als u verbindingsproblemen heeft, is de TCP-versie uw beste keuze. Hoewel het langzamer is, heb je minder kans op verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Moskou: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

Moskou is een grote stad met veel mogelijkheden. Hun regels inzake privacy en censuur hebben er echter toe geleid dat bijna alle providers servers uit het land halen. Daarom heeft ExpressVPN servers in Kiev, Oekraïne. De servers in Kiev zijn snel en zouden het werk goed moeten doen. Hun snelheid maakt ExpressVPN onze topkeuze van services om te gebruiken in de stad Moskou.

Met ExpressVPN werken snelle VPN-toegang en MediaStreamer als een slimme DNS-service om de toegang tot gecensureerde inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en de Russische censuurregels te omzeilen. Het is gemakkelijk om de voordelen te zien van het gebruik ervan in Moskou.

Het ExpressVPN-netwerk beschikt over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. Dat omvat locaties in Oekraïne (aangezien het het dichtst bij Moskou ligt). U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en te genieten van de inhoud die u gewend bent te zien.

ExpressVPN Moskou snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Europa openen en vervolgens Oekraïne openen. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Oekraïne getest en kwam de snelheid uit op 121,01 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Moskou: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Moskou snelheidstest

We hebben de snelheid getest in Oekraïne en, zoals je hieronder ziet, zijn de cijfers goed met een downloadsnelheid van 99,45 Mbps. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je daar een server gebruikt.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Moskou: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Moscow snelheidstest

Omdat we een server in Kiev wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Oekraïne en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 5,33 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

De opties die we zojuist hebben gegeven zijn de beste keuzes voor Moskou, maar u bent van harte welkom om onze te bekijken top 10 VPN lijst als u meer opties wilt zien. Zorg ervoor dat de provider die u kiest servers in de buurt heeft. We hebben onze beslissingen genomen op basis van beveiliging, snelheid, prijs en betrouwbaarheid. We zochten ook naar providers met servers in dezelfde regio van de wereld als Moskou. Op die manier kunt u de best beschikbare snelheden halen. Omdat ze allemaal goede netwerken hebben, kun je niet fout gaan met elke keuze die je maakt. Als je content wilt streamen, zijn goede snelheden erg belangrijk. U kunt de juiste beslissing nemen voor uw behoeften door onze gids te gebruiken om u te helpen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me