Beste VPN’s voor Mumbai, India

MumbaiMumbai (tot 1995 bekend als Bombay) is de dichtstbevolkte stad van India. Het is de thuisbasis van een bevolking van 12,4 miljoen mensen en de financiële, commerciële en entertainmenthoofdstad van het land. Als u de stad gaat bezoeken voor zaken of plezier, moet u er zeker van zijn dat u verbinding maakt met een VPN wanneer u internet gebruikt. Er zijn verschillende redenen om dit te doen, waaronder online privacy en het deblokkeren van geografische beperkingen. Hier is onze lijst met de beste VPN’s voor Mumbai.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Mumbai heeft door zijn lange geschiedenis verschillende namen gehad. Soms gebruiken de lokale bevolking nog steeds de namen Kakamuchee en Galajunkja. Van 1538 tot 1995 stond de stad echter bekend onder de naam Bombay. In 1995 veranderde de Indiase regering de naam officieel in Mumbai.

In de moderne tijd kende de stad, evenals de rest van India, een economische bloei door de liberalisering in 1991. Er zijn veel dingen die bezoekers naar de directe omgeving trekken. Naast grote bedrijven biedt de stad u musea, universiteiten, architectuur, films (bekend als Bollywood), festivals, sport en meer. als je om wat voor reden dan ook in Mumbai gaat zijn, zal je niet genoeg te doen hebben.

Met alle bezoekers van de stad om verschillende redenen zijn er veel vestigingen die hun klanten gratis WiFi aanbieden. Dat is voor velen geweldig, maar ook voor cybercriminelen. U kunt zich voorstellen dat er veel mensen wachten om hiervan te profiteren. Door verbinding te maken met de VPN-server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Dat maakt het voor criminelen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Mumbai bent, is om je te helpen censuur te omzeilen. Hoewel India geen productieve filtersoftware heeft, zijn er verschillende websites en apps die worden geblokkeerd. Door verbinding te maken met een server buiten het land, kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Dan kun je genieten van de sites en apps die je normaal gebruikt.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Mumbai bekijken.

1. Beste VPN voor Mumbai: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Mumbai snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Azië openen en vervolgens India openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie Mumbai of Chennai selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server naar Mumbai getest en de snelheid was 142,24 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Mumbai: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Mumbai snelheidstestWe hebben de snelheid getest in India en, zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding, en de downloadsnelheid was 75,68 Mbps. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je daar een server gebruikt.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Mumbai: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Mumbai snelheidstestWe gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat de klant niet rijk is aan functies. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 99,42 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Mumbai.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Mumbai: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Mumbai snelheidstestOmdat we een server in India wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar India en klik rechts van de ster. Dit zal daar een volledige lijst met servers weergeven. Het CyberGhost-netwerk bevat servers in Mumbai. We maakten daar verbinding met een server en kregen een snelheid van 14,84 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Mumbai: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Mumbai snelheidstestIPVanish host 4 servers in Mumbai en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Toen we een IPVanish-server in Mumbai testten, bom-c03, ontdekten we dat de snelheid 17,03 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als we naar de bovenstaande opties kijken, zijn we van mening dat we u de beste keuzes voor Mumbai hebben gegeven. U kunt gerust een kijkje nemen in onze top 10 VPN lijst voor andere opties. Zorg ervoor dat de provider die u kiest servers heeft in Mumbai en New Delhi. We hebben onze beslissingen genomen op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers in hetzelfde gebied als Mumbai. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden behalen. Al onze keuzes hebben goede netwerken, dus er zijn geen slechte keuzes. Voor het streamen van inhoud zijn goede snelheden cruciaal. Hopelijk kunt u onze gids gebruiken om de beste beslissingen te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map