Myrtle strandMyrtle Beach, South Carolina is een strandstad in het noordelijke deel van de staat, aan de Atlantische kust. Sinds de jaren vijftig zijn velen naar dit kleine stadje gekomen dat normaal gesproken 32.000 inwoners heeft. In de zomer exploderen die cijfers echter vanwege de ideale locatie en alle toeristen. Als u een van de mensen bent die de stad graag bezoekt of erover nadenkt, raden we u aan verbinding te maken met een VPN. Daar kunnen we u zo meer over vertellen. Maar voordat we het doen, vragen we je om de beste VPN’s voor Myrtle Beach te bekijken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Er zijn een aantal zeer goede redenen om verbinding te maken met een VPN als u een bezoek aan Myrtle Beach, SC plant. Zoals je misschien weet, is Myrtle Beach een grote feestlocatie voor veel staten in het oostelijke deel van de VS. Dat betekent dat je op elk moment een feest in de stad en allerlei gekte kunt vinden. Veel bedrijven bieden gratis WiFi om die toeristen aan te trekken. Dat betekent helaas dat boeven er ook zijn, klaar om te profiteren. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, creëert u een coderingslaag die u zal helpen beschermen. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw persoonlijke gegevens te stelen.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je er bent, is om je te helpen geoblokken te omzeilen. Hoewel u zich geen zorgen hoeft te maken over censuur in Myrtle Beach, kan het een probleem zijn om naar uw favoriete shows te kijken als ze uit het buitenland komen. Omdat de stad veel internationale reizigers trekt, is het niet moeilijk te zien hoe dat kan gebeuren. De manier om dat op te lossen is door verbinding te maken met een VPN. Selecteer eenvoudig een server in de regio van waaruit u wilt bekijken en u bent helemaal klaar. Wat dat doet, is dat de software denkt dat u zich ergens anders bevindt.

Wat is de beste VPN voor Myrtle Beach?

De beste manier om deze vraag te beantwoorden, heeft een aantal factoren. In dit geval is beveiliging waarschijnlijk het belangrijkste. Alleen door de criteria te bekijken, kunnen we bepalen wat de beste VPN voor Myrtle Beach is.

  • Sterke versleuteling met componenten van militaire kwaliteit om de gebruiker te beschermen tegen cybercriminelen in Myrtle Beach
  • Het strikte no-logs-beleid dat gebruikers wordt aangeboden om hun privacy te beschermen
  • Mogelijkheid om de firewalls van het hotel te omzeilen in Myrtle Beach en de regio
  • Snelle servers die het goed doen bij snelheidstests in de stad en de regio
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken in Myrtle Beach, SC.

1. Beste VPN voor Myrtle Beach: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Myrtle Beach snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en open vervolgens Atlanta. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we daar een server testten naar Columbia, SC, was de snelheid 108,29 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Myrtle Beach: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

NordVPN Myrtle Beach snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Atlanta. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de servers in het gebied bekijken. De downloadsnelheid was 109,94 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Myrtle Beach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Myrtle Beach snelheidstestOmdat we een server in Atlanta wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Atlanta. We maakten verbinding met een van hen en testten de uitvoering naar Columbia, SC. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 107,61 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Myrtle Beach: IPVanish

IPVanish

IPVanish is een zeer populaire service en heeft veel servers over de hele wereld. Het maakt niet uit op welk continent u zich bevindt, u kunt solide prestaties leveren vanaf de servers daar. Ze zijn doorgaans snel en de provider heeft een van de grootste netwerken ter wereld.

Samen met zijn grote wereldnetwerk host IPVanish servers op elk continent behalve Antarctica. Zoals we al zeiden, zijn ze meestal een van de snelste providers op de markt. Het staat bekend om meerdere serverlocaties in een aantal landen. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor het beschermen van uw privacy, maar kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish Myrtle Beach snelheidstestIPVanish heeft servers in de hele regio en ze zijn allemaal voor u beschikbaar. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in Atlanta. De snelheid was 106,25 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Myrtle Beach: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft zijn servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

PIA Myrtle Beach snelheidstestPIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een server in Atlanta en bedachten een snelheid van 108,63 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

Of je Myrtle Beach, SC nu voor het eerst bezoekt of het is een van je favoriete plekken, je moet echt verbinding maken met een VPN. Zoals je hierboven kunt zien, hebben we je een aantal geweldige opties gegeven. Uiteraard zijn er ook andere opties beschikbaar op onze top 10 VPN lijst. Hoewel ze allemaal zullen werken, hebben we onze keuzes speciaal geoptimaliseerd om te werken tijdens een bezoek aan Myrtle Beach en de regio. Op die manier heeft u toegang tot de beste beschikbare snelheden en bescherming. Wanneer u onze gids bekijkt, kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste beslissing.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me