Beste VPN’s voor Netflix

Netflix


Netflix lanceerde hun online streamingdienst in de Verenigde Staten in 2008 en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Netflix is ​​nu beschikbaar in 21 landen met plannen om de uitbreiding voort te zetten. Ze geven abonnees toegang tot duizenden tv-programma’s, films en originele programma’s. U zult echter snel merken dat de inhoud waartoe u toegang heeft, sterk varieert, afhankelijk van het land waarin u zich op dat moment bevindt. Dat is waar een VPN in het spel komt. U kunt een VPN gebruiken om eenvoudig te schakelen tussen Netflix-regio’s, zodat u kunt genieten van inhoud uit elke regio.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Netflix biedt allerlei films zoals Men In Black 2, Top Gun en Hunger Games Catching Fire. Het heeft ook veel populaire shows in de VS, zoals The Office, Family Guy, Futurama, Raising Hope, Jessie, meerdere Pokemon- en Power Ranger-series, Parks and Recreation, Dr. Who en Sherlock. In het VK hebben ze populaire films, waaronder Assepoester, Happy Gilmore, Star Trek into Darkness en Wreck it Ralph. In het VK hebben ze populaire shows zoals Suits, DareDevil en Derek. In Canada heeft Netflix films als Pulp Fiction, Old Boy en Battle Royal. Enkele populaire shows voor Canada zijn Dexter, Breaking Bad en Dragons Den. Netflix kan soms achterlopen op seizoenen voor populaire shows die nog steeds aan de gang zijn, maar ze hebben veel shows en films om te voldoen aan de behoeften van leden voor binge-kijken.

Zoals ik zojuist al zei, bevindt Netflix zich momenteel in 21 landen met plannen om de groei naar veel meer regio’s voort te zetten. De truc is om toegang te krijgen tot inhoud in elke regio die u wilt bekijken. Je kunt genieten van alles wat Netflix te bieden heeft in een alles-in-één abonnement. Met het lidmaatschap kun je kijken op Roku, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Wii U, Wii, Xbox One, Xbox360, pc, Mac, mobiel, tablet en meer. Netflix is ​​mijn favoriete streamingdienst vanwege hun brede selectie en ik hoop dat je er ook van geniet.

Wanneer u bedenkt welke VPN-service u voor Netflix moet gebruiken, zijn er een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Heeft de VPN-provider servers in de regio waarin u Netflix-inhoud wilt bekijken? Als u bijvoorbeeld inhoud in de VS, het VK, Canada, Brazilië en Ierland wilt bekijken, moet u ervoor zorgen dat de VPN servers in die landen biedt.
 2. Prestaties zijn essentieel bij het streamen van HD-inhoud vanuit een ander land. Je kunt verwachten dat elke VPN je verbinding wat vertraagt, maar de resultaten kunnen sterk verschillen tussen providers. Onze lijst hierboven bevat enkele van de snelste services. Lees onze beoordelingen om de snelheidstestresultaten voor elke provider te bekijken.
 3. Betrouwbaarheid is ook belangrijk. Het laatste dat u wilt, is uw verbinding verbreken terwijl u geniet van uw favoriete Netflix-film, tv-show of originele serie. We hebben daar rekening mee gehouden bij het opstellen van onze lijst. U kunt van elk van de hierboven genoemde bedrijven snelle, betrouwbare VPN-toegang verwachten.
 4. Apparaatcompatibiliteit – zorg ervoor dat de VPN-service die u kiest alle apparaten ondersteunt waarop u Netflix wilt bekijken. We kozen voor bedrijven die aangepaste klanten en mobiele apps aanbieden. Ze hebben ook handleidingen voor routers, zodat je kunt genieten van Netflix op andere apparaten die via je netwerk lopen.
 5. Extra functies – dit zijn de laatste criteria op onze lijst. U zult merken dat de beste VPN’s vaak extra functies bevatten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een VPN-kill-schakelaar die uw verbinding zal verbreken als de VPN wegvalt. Dat zal uw privacy helpen beschermen totdat deze opnieuw verbinding maakt. ExpressVPN omvat ook MediaStreamer (SmartDNS) met hun VPN-service. Smart DNS helpt je Netflix in meerdere regio’s te deblokkeren zonder de overhead van codering.

1. Beste VPN voor Netflix: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Netflix: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Netflix: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Netflix: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Netflix: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Netflix-inhoud per land / regio

Er zijn nog steeds veel mensen die niet beseffen dat Netflix per regio verschillende inhoud biedt. Wat betekent dat? Het betekent dat klanten in de Verenigde Staten toegang hebben tot veel meer films, tv-programma’s en originele Netflix-programma’s dan wie dan ook ter wereld. Door een VPN te gebruiken, kunt u genieten van dezelfde inhoud die in de Verenigde Staten kan worden bekeken. Hetzelfde geldt voor elk ander land waarin ze de streamingdienst aanbieden. Binnenkort bekijken we het aantal Netflix-titels per regio.

Ik wil dat eerst goed delen VPN blokkeert de toegang tot elke Netflix-regio ongeacht waar u zich op dat moment bevindt. U maakt eenvoudig verbinding met een VPN-server in de regio die u wilt bekijken.

Verenigde Staten van AmerikaNetflix Verenigde Staten – 7.400 titels

De Verenigde Staten zijn de heilige graal voor Netflix-fans. Om te beginnen heeft de VS veruit de grootste bibliotheek met inhoud met meer dan 7.400 titels en tellen. De service kost $ 8,99 per maand, wat een behoorlijke waarde is in vergelijking met andere landen, vooral als je kijkt naar de hoeveelheid inhoud die beschikbaar is in de VS. Netflix-abonnees van over de hele wereld maken verbinding met VPN-servers in de VS om te genieten van hun favoriete tv-programma’s, films en originele series.

Er is geen betere regio om Netflix te bekijken dan in de Verenigde Staten. Het omvat de grootste selectie van programma’s. Toch zijn er momenten waarop Amerikaanse kijkers verbinding zullen maken met andere regio’s, waaronder Canada (Dragon’s Den), het VK (BBC, ITV, Channel 4) en Duitsland (Big Bang Theory) om shows te bekijken die niet beschikbaar zijn in de VS. Een snelle, betrouwbare VPN geeft je het beste van twee werelden. Geniet van je lokale Netflix-bibliotheek samen met titels uit andere regio’s.

UKNetflix Verenigd Koninkrijk – 2800 titels

Als ik denk aan streamingdiensten in het VK, denk ik eerst aan BBC iPlayer. Netflix wilde het VK zeker niet buiten de mix houden. Ze breidden uit naar het Verenigd Koninkrijk als hun eerste Europese aanbod op 4 januari 2012. Netflix zorgde ervoor dat leden naar kijkgewoonten keken om hun voorkeuren en antipathieën te leren. Hierdoor konden ze erop uit gaan en geschikte toevoegingen aan de dienst vinden. In 2013 voegde Netflix content toe van BBC, ITV en Channel 4. Eind 2014 had Netflix meer dan 3 miljoen abonnees in het VK. De service kost £ 6,99 voor een maand voor HD of £ 8,99 per maand om 4K-content te streamen.

Ik had kunnen vermoeden dat het VK de tweede of misschien wel de derde grootste bibliotheek met inhoud zou hebben. In plaats daarvan staan ​​ze op nummer 7 achter de VS, Canada, Brazilië, Mexico, Argentinië en Colombia met iets minder dan 2.800 titels om uit te kiezen. Dat is iets meer dan een derde van de Amerikaanse telling. Zoals ik al zei, hebben Britse kijkers toegang tot inhoud die is afgestemd op de regio, waaronder BBC, ITV en Kanaal 4. Dit is een populaire Netflix-regio voor VPN-gebruikers over de hele wereld die populaire Britse shows willen bekijken.

CanadaNetflix Canada – 3.700 titels

Canadese kijkers hebben op 22 september 2010 officieel toegang gekregen tot Netflix. Ze hebben de op één na grootste bibliotheek met meer dan 3700 titels. Dat omvat exclusieve shows zoals Dragon’s Den. Net als in andere regio’s kunnen Canadezen films en shows bekijken die nergens anders verkrijgbaar zijn. Ze missen echter inhoud die zich in andere regio’s bevindt. Met een goede VPN kun je overschakelen naar elke Netflix-regio en van die titels genieten zonder geografische beperkingen.

ArgentiniëNetflix Argentinië – 2.900 titels

Netflix is ​​in september 2011 uitgebreid naar Argentinië. De regio heeft ongeveer 2.900 titels met Latijns-Amerikaanse programma’s van CBS, Showtime en Miramax. De Argentijnse bibliotheek met 2.900 titels is veel minder dan de 7.500 aangeboden in de VS en zelfs de 3.600 beschikbare titels in Brazilië. Het is geen wonder dat abonnees VPN blijven gebruiken om inhoud in andere regio’s te bekijken.

AustraliëNetflix Australië – 1.500 titels

Australiërs kregen in maart 2015 toegang tot Netflix. In werkelijkheid waren er al honderdduizenden Australiërs die VPN gebruikten om in andere regio’s te kijken. Hoewel Netflix beschikbaar is in Australië, is de inhoudsbibliotheek klein. Ze hebben ongeveer 1.500 titels. Dat is niet goed te vergelijken met de 7.500 titels die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. De service is ook duurder in Australië met abonnementen variërend van $ 8,99 tot $ 14,99 per maand. Het is geprijsd onder hun rivalen in die regio – Stan, Presto en Quickflix.

OostenrijkNetflix Oostenrijk – 1.600 titels

Die in Oostenrijk kregen in september 2014 toegang tot Netflix. De lancering viel samen met een handvol landen in Europa. Oostenrijk heeft een relatief kleine inhoudsbibliotheek met slechts 1.600 titels. De prijzen voor Netflix Oostenrijk beginnen bij € 8,99 per maand en lopen op tot € 11,99 per maand voor degenen die in 4K willen streamen. De dienst is duurder dan zijn Amerikaanse tegenhanger en omvat slechts ongeveer 20% van de inhoud. Een goede VPN lost dat probleem op.

BelgiëNetflix België – 1.800 titels

België was een ander Europees land dat in september 2014 Netflix kreeg. Ze hebben een iets grotere bibliotheek dan Oostenrijk met bijna 1.800 titels. Dat is nog steeds ver onder de 7500 die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. De prijs is wederom € 8,99 tot € 11,99 per maand, afhankelijk van of je van plan bent 4K-content te bekijken. Met het hogere abonnement krijgt u ook meer gelijktijdige verbindingen.

BraziliëNetflix Brazilië – 3.600 titels

Brazilië was het eerste land in Latijns-Amerika met een eigen Netflix-bibliotheek. De service is op 5 september 2011 gelanceerd en kost $ 14,99 per maand. Brazilië heeft een grotere inhoudsbibliotheek dan de meeste landen met meer dan 3.600 titels. Dat is veel kleiner dan de Amerikaanse bibliotheek, maar bijna twee keer zoveel als in de meeste Europese landen. Ze hebben de grootste bibliotheek in Zuid-Amerika en de op twee na hoogste telling van elke regio.

ColombiaNetflix Colombia – 2.900 titels

Colombia sloot zich aan bij een reeks Latijns-Amerikaanse landen toen Netflix op 9 september 2011 werd gelanceerd. De regio omvat ongeveer 2.900 titels, wat in lijn is met Argentinië. Brazilië heeft het hoogste aantal content in de regio met meer dan 3.600 titels. Net als bij andere Netflix-regio’s hebben Colombianen geen toegang tot populaire shows en films die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Veel leden blijven VPN gebruiken om van hun favoriete inhoud te genieten.

DenemarkenNetflix Denemarken – 2.200 titels

Netflix heeft zijn streamingdienst in september 2012 naar Denemarken uitgebreid. Er valt niet veel toe te voegen over Denemarken dat niet geldt voor andere Europese landen. De Netflix-bibliotheek voor Denemarken bevat 2.200 titels. De prijs van de service is 75 DKR, wat neerkomt op ongeveer $ 12 per maand. De prijs is een stuk hoger dan de Amerikaanse versie met een kleinere bibliotheek met films en televisieshows om uit te kiezen.

FinlandNetflix Finland – 2.100 titels

Netflex Finland werd ook gelanceerd in september 2012. De regionale bibliotheek bevat 2.100 titels. Dat lijkt erg op de andere Europese landen. De service kost € 7,99 per maand. Dat is € 1 minder dan Oostenrijk en België. In oktober 2012 had Netflix korte tijd een fansub van Andromeda, maar die haalden ze snel uit de bibliotheek. Anders valt er niet veel op aan hun inhoud in vergelijking met andere nabijgelegen regio’s.

FrankrijkNetflix Frankrijk – 1.650 titels

Frankrijk sloot zich ook aan bij de Netflix-fold in september 2012. Ze hebben een kleinere bibliotheek dan sommige Europese landen met ongeveer 1.650 titels. In het begin was Frankrijk bang dat de introductie van Netflix de focus op cultuur zou verpesten. Als reactie hierop ontwikkelde Netflix een origineel genaamd Marseille, dat een remake is van hun populaire House of Cards-serie. Netflix Frankrijk kost € 7,99 per maand. Geen slechte prijs, maar hun inhoudsbibliotheek ontbreekt in vergelijking met bijna vijf keer de titels in de VS..

DuitslandNetflix Duitsland – 1.600 titels

Duitse kijkers kregen in september 2012 samen met vijf andere landen in Europa toegang tot hun eigen Netflix-bibliotheek. De Duitse Netflix-bibliotheek bevat ongeveer 1.600 titels. De service kost € 7,99 per maand. Netflix is ​​concurrerend met Amazon Instant Video die dezelfde prijs in rekening brengt. Hun andere Duitse concurrent Watchever kost € 8,99 per maand. Net als in de andere Europese landen biedt Netflix niet veel keuze.

IerlandNetflix Ierland – 2400 titels

Netflix is ​​tegelijk met het VK in Ierland gelanceerd. Ierse kijkers konden vanaf 4 januari 2012 lid worden van Netflix. Hun inhoudsbibliotheek is dichter bij het VK dan andere Europese landen met meer dan 2.400 titels. Het is hoger geprijsd op € 9 per maand. Ze hebben ook een budgetplan van € 8 per maand, dat streams in hoge definitie uitsluit en slechts één verbinding toestaat. Dat betekent dat je niet op twee apparaten tegelijk kunt kijken.

LuxemburgNetflix Luxemburg – 1.500 titels

Luxemburg deed op 19 september 2014 mee met de Netflix-ervaring. Net als veel andere Europese landen hebben ze een kleine bibliotheek met inhoud in vergelijking met andere delen van de wereld. Leden hebben toegang tot 1.500 films en tv-shows. De service kost € 8,99 per maand. Ze hebben ook een abonnement voor € 11,99 per maand inclusief 4K-streaming. Leden in Luxemburg kunnen zeker profiteren van het gebruik van een VPN om inhoud in andere regio’s te bekijken.

MexicoNetflix Mexico – 3.000 titels

Mexico was een vroege toevoeging aan de Netflix-selectie. De fans van de service konden officieel lid worden op 12 september 2011. Mexico heeft een van de grootste inhoudsbibliotheken met meer dan 3.000 titels. Het zijn slechts een paar honderd titels achter Brazilië en Canada. Mexico heeft ongeveer 200 titels meer dan Britse kijkers. Natuurlijk blijven ze nog steeds ver achter bij de VS met minder dan de helft van het aantal shows en films dat beschikbaar is. De service kost 99 peso per maand.

NederlandNetflix Nederland – 1.950 titels

Op 11 september 2013 is Netflix in Nederland gelanceerd. Netflix heeft een zeer slimme benadering gekozen door naar de BitTorrent-netwerken te kijken om de meest populaire shows en films te vinden die worden gedownload. Ze wisten dat het aanbieden van een legaal alternatief klanten ten goede zou komen en ze gokten groot door dat jaar meer dan $ 3 miljard te betalen voor extra inhoud. In het volgende kwartaal groeide Netflix voor het eerst hun Europese klantenbestand sneller dan de VS. Hun weddenschap zou de komende jaren moeten blijven lonen.

Nieuw-ZeelandNetflix Nieuw-Zeeland – 1.450 titels

Netflix-gebruikers in Australië en Nieuw-Zeeland gebruiken al jaren VPN’s om toegang te krijgen tot de service. Netflix lanceerde op 24 maart 2015 eindelijk hun service in Nieuw-Zeeland. De service kost $ 9,99 per maand voor SD en $ 12,99 per maand voor HD-content. Het enige probleem is dat hun inhoud de kleinste van elke regio is met slechts ongeveer 1.450 titels. Dat is vijf keer zo klein als de Verenigde Staten. Ik denk dat het veilig is om te raden dat Kiwi’s VPN zullen blijven gebruiken om van hun favoriete shows te genieten.

NoorwegenNetflix Noorwegen – 2.200 titels

Noorwegen sloot zich aan bij de Netflix-fold in september 2012. Ze lanceerden samen met Denemarken, Finland en Zweden. Net als hun Europese tegenhangers hebben Noorse leden toegang tot een bibliotheek met ongeveer 2.200 titels. De service kost 79 NOK, wat neerkomt op ongeveer $ 14 per maand. Dat lijkt vrij duur gezien het gebrek aan content in de regio. Gelukkig kunnen gebruikers in Noorwegen een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot populaire inhoud in andere Netflix-regio’s.

ZwedenNetflix Zweden – 2.200 titels

Netflix begon zijn Europese uitbreiding in het VK in januari 2012 en op 18 september lanceerden ze samen met Denemarken, Finland en Noorwegen in Zweden. Leden van Netflix Noorwegen kunnen kiezen uit hun bibliotheek met 2.200 titels in de regio. Zweedse klanten kunnen verwachten SEK 79 te betalen, wat overeenkomt met ongeveer $ 12 per maand. Nogmaals, dat is duur in vergelijking met de Amerikaanse versie van de populaire online streamingdienst.

ZwitserlandNetflix Zwitserland – 1.700 titels

Netflix opende in september 2014 zijn deuren voor de Zwitsers. Zwitserland trad toe tot een lijst met Europese landen die op dezelfde dag toegang kregen tot Netflix. Helaas is de Zwitserse bibliotheek erg klein met slechts 1.700 titels. Klanten kunnen een premie verwachten in vergelijking met hun Europese tegenhangers. Netflix kost in Zwitserland 11,90 frank per maand. Dat komt neer op bijna $ 13 per maand, wat een behoorlijke premie is ten opzichte van andere regio’s.

U kunt onze lijst met de bekijken top 10 VPN services voor meer opties. Ik denk dat je blij zult zijn met een van de bovenstaande selecties. Ik heb ze gekozen boven andere toonaangevende VPN-providers op basis van snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Ik zocht ook naar services met een goed netwerk van VPN-servers in de Verenigde Staten en andere populaire Netflix-regio’s. Je wilt een snelle VPN-provider die Netflix-series en films streamt. Vooral als je geniet van het kijken naar HD- of zelfs 4K-content. De services die in de post worden gedeeld, zijn ook de beste VPN’s voor andere populaire streamingdiensten zoals Hulu, Amazon Instant, HBO Now, BBC iPlayer, Spotify en Pandora.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map