Beste VPN’s voor Nevada

NevadaNevada is een Amerikaanse staat in het westelijke deel van het land. Het heeft naar schatting iets meer dan 3 miljoen inwoners. Er zijn een aantal grote en voor de hand liggende redenen waarom bezoekers van over de hele wereld naar de staat komen. De grootste is om Las Vegas te bezoeken. Je kunt echter ook andere dingen zien, zoals Hoover Dam, Red Rocks Canyon en meer. Als u een reis naar de “Silver State” gaat maken, moet u een VPN gebruiken wanneer u op openbare wifi zit. We vertellen je waarom het zo belangrijk is. Maar kijk eerst eens naar onze lijst met beste VPN’s voor Nevada.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoewel er in de VS geen willekeurige controle door de overheid wordt gevolgd, is het gebruik van een VPN om uw privacy te beschermen een goed idee. Cybercriminelen willen altijd profiteren van kwetsbare doelen, vooral in Nevada. Wanneer je daar een VPN verbindt, creëer je een veilige en privé verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor criminelen veel moeilijker om uw gevoelige informatie te stelen terwijl ze daar zijn.

Censuur is zeker geen probleem in de staat Nevada. U kunt echter nog steeds profiteren van de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, om geografische beperkingen te omzeilen. U kunt nu gokken door apps te gebruiken. De sleutel is dat je in de staat moet zijn om dit te doen. Door verbinding te maken met een VPN in de stad, kun je die apps gebruiken, waar je ook bent, op voorwaarde dat je er bent geweest om eerst het geld neer te leggen. Alle blokkeersoftware houdt u voor de gek door te denken dat u zich in de stad bevindt, zodat u kunt gokken zoals u zou verwachten.

Wat is de beste VPN voor Nevada?

Onze grootste zorg in Nevada is beveiliging. Op basis daarvan zullen we eerst factoren gebruiken die met beveiliging te maken hebben. Op die manier kunnen we je vertellen wat de beste VPN voor Nevada is.

 • Sterke codering om uw privacy te beschermen terwijl u zich in de staat bevindt
 • Providers met een strikt no-logs-beleid
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
 • Mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen in Nevada
 • Servers die goed presteren in de regio Nevada
 • Providers met een groot en stabiel netwerk om het verbreken van de verbinding te voorkomen

Laten we nu eens dieper ingaan op de providers van onze beste VPN’s voor Nevada.

1. Beste VPN voor Nevada: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open de VS en open vervolgens Los Angeles (de dichtstbijzijnde locatie). Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We hebben een server in Los Angeles aangesloten en getest op servers in Las Vegas en Reno. De prestaties zijn uitstekend met snelheden tot 334 Mbps.

ExpressVPN Nevada snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Koop ExpressVPN

2. Beste VPN voor Nevada: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Las Vegas. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Los Angeles en testten snelheden naar servers in Vegas en Reno. De snelheid varieerde van 251 Mbps tot 300 Mbps.

NordVPN Nevada snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Nevada: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Las Vegas wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar Las Vegas en klik rechts van de ster. Hiermee wordt een volledige lijst met servers in Las Vegas weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat daar een aantal servers. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest op servers in Las Vegas en Reno. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 44 Mbps tot 56 Mbps.

CyberGhost Nevada snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Nevada: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Nevada.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We testten een IPVanish-server in Las Vegas en testten snelheden naar servers in Vegas en Reno. We vonden de snelheid 58 Mbps tot 70 Mbps.

IPVanish Nevada snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Nevada: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We hebben verbinding gemaakt met een Las Vegas-server en getest op servers in Las Vegas, Remo en Pahrump. Je kunt de resultaten hieronder zien

PIA Nevada snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

Dat zijn de beste opties voor VPN’s om te gebruiken terwijl je in Nevada bent. Neem gerust een kijkje bij de andere aanbieders op onze website top 10 VPN-lijst, hoewel. Ook al kunt u van hen allemaal goede prestaties verwachten, we hebben onze keuzes gemaakt op basis van de beste criteria voor Nevada. Wat u ook gaat doen in de staat, VPN-bescherming is een goed idee. Wanneer u onze gids gebruikt, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map