Beste VPN’s voor New Jersey

New JerseyNew Jersey is een oostelijke kuststaat die grenst aan New York en Pennsylvania in de Verenigde Staten. Hoewel het de 4e kleinste staat van het land is, is het de 11e meest bevolkte met een geschatte populatie van iets meer dan 9 miljoen mensen. Veel mensen verwijzen op verschillende manieren naar de staat, maar het staat officieel bekend als de Garden State. Er zijn nogal wat verschillende redenen waarom de staat reizigers ziet. Als je een van hen wordt en openbare wifi moet gebruiken, zorg er dan voor dat je eerst verbinding maakt met een VPN. Hier zijn enkele geweldige keuzes.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De geschiedenis van de staat gaat 180 miljoen jaar terug toen de staat aan Noord-Afrika grensde. Toen Noord-Amerika en Afrika met elkaar in botsing kwamen, veroorzaakte de druk de Appalachen. Toen gletsjers na de ijstijd ongeveer 18.000 jaar geleden begonnen af ​​te nemen, verlieten de terugtrekkende gletsjers de moerasgebieden, evenals vele kloven en rivieren. Natuurlijk werd de staat in latere tijden bewoond door indianen en uiteindelijk kolonisten.

In de moderne tijd heeft de nabijheid van de staat tot New York en Pennsylvania geleid tot veel toeristen dollars, evenals handel en commercie. In de staat vind je tal van musea, parken, botanische tuinen, sportteams en diverse andere dingen om te doen. Die factoren leiden allemaal tot de bloeiende economie van de staat. Hoewel de staatseconomie veelzijdig is, moet u er rekening mee houden dat deze de 9e grootste belastingdruk in het land heeft.

Als u de staat gaat bezoeken, zult u gemakkelijk snel toegang hebben tot New York City of Philadelphia. U zult ook gemakkelijk toegang hebben tot een van de vele etablissementen die hun klanten gratis WiFi aanbieden. Hoewel het misschien goed klinkt, moet je echt verbinding maken met een VPN voordat je het gebruikt. Dat komt door de sluimerende cybercriminelen. Je kunt er zeker van zijn dat er op zijn minst een paar mensen wachten om te profiteren van nietsvermoedende doelen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze. Dat maakt het veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Als je een sportfan bent, weet je al dat het frustrerend kan zijn om je favoriete team online te streamen als je je in dezelfde stad bevindt. Kijk hoe de Jets iedereen thuis online spelen. Bovendien zullen bedrijven, landen en instellingen ook inhoud blokkeren. Voor degenen die zich binnen of buiten een doelgebied bevinden, kunnen geografische beperkingen problemen veroorzaken. Door een VPN te gebruiken om verbinding te maken, misleid je de blokkerende software door te denken dat je je ergens anders bevindt. U kunt ook verbinding maken met een server in een ander gebied om toegang te krijgen tot inhoud in die regio.

Wat is de beste VPN voor New Jersey?

We hebben om deze redenen onze lijst met de beste VPN’s voor New Jersey samengesteld:

 • Snelheid van VPN-servers in New York City
 • We hebben ons gericht op de snelste netwerken in de regio
 • We hebben VPN’s geselecteerd die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Mogelijkheid om geo- en black-outbeperkingen te deblokkeren
 • Sterke codering om uw privacy online te beveiligen
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor New Jersey bekijken:

1. Beste VPN voor New Jersey: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – New York selecteren. Je kunt het ook bovenaan typen. Zoals je kunt zien, hebben we getest op Jersey City, Secaucus en Plainfield met snelheden van ongeveer 225 Mbps in alle drie de steden. ExpressVPN is de snelste VPN voor New Jersey.

ExpressVPN New Jersey snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor New Jersey: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host verschillende servers in NYC. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in NYC getest op drie verschillende locaties in New Jersey en de resultaten varieerden van 187 Mbps tot 197 Mbps.

NordVPN New Jersey snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor New Jersey: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met VPN-servers in NYC en testten onze snelheid in New Jersey. Je kunt de resultaten hieronder zien.

PIA New Jersey snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor New Jersey: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we de snelheid in New Jersey wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in New York City. Daarom hebben we verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals u kunt zien, varieerde onze downloadsnelheid van 69 Mbps tot 79 Mbps.

CyberGhost New Jersey snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor New Jersey: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in NYC getest op servers in Jersey City, Secaucus en Plainfield en vonden de snelheid tussen 118 Mbps en 146 Mbps.

IPVanish New Jersey snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Voor iedereen die wat andere opties wil zien, kan je altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij onze top 10 VPN lijst. We denken echter niet dat u dat hoeft te doen. We hebben onze selecties gemaakt op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid, prijs en serverlocaties. We hebben ook specifiek gezocht naar providers met servers in New York City en de regio. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Al onze genoemde services hebben geweldige netwerken, dus er is geen slechte keuze. Als u van plan bent om welke inhoud dan ook te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen de juiste beslissing te nemen voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map