Beste VPN’s voor New York City

New York CityNew York City is de grootste stad van de Verenigde Staten. Het heeft een geschatte bevolking van 8.5 miljoen en het grootstedelijk gebied heeft 20 miljoen inwoners. NYC heeft veel verschillende bijnamen en er zijn nogal wat redenen om de Big Apple te bezoeken. Als u naar de stad gaat en van plan bent openbare wifi te gebruiken, zorg er dan voor dat u eerst verbinding maakt met een VPN. Dit helpt uw ​​privacy te beschermen en eventuele netwerkbeperkingen te deblokkeren. We zullen u daar binnenkort meer over vertellen. Bekijk voordat we dat doen onze lijst met de beste VPN’s voor New York City.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Door de jaren heen werd het gebied een belangrijke bestemming voor handel en toerisme. Dat omvat ook het verwerkingspunt voor Europese immigranten. Bijnamen voor de stad zijn talrijk. Ze omvatten de stad die nooit slaapt, de Empire City, Gotham, Metropolis, de Big Apple en nog heel wat anderen. Een groot aantal bedrijven heeft daar zijn hoofdkantoor en de stad herbergt vele attracties. Een klein deel van hen omvat musea, kerken, restaurants, Broadway-shows, gebouwen, topsportteams en meer. De sportteams in het gebied zijn onder meer de New York Mets and Yankees (MLB), New York Giants and Jets (NFL), New York Knicks en de Brooklyn Nets (NBA), New York Islanders and Rangers (NHL). Bekijk uw favoriete teams zonder geoblocking en black-outbeperkingen met een VPN.

Wat je redenen ook zijn om NYC te bezoeken, er is nogal wat toerisme. Om klanten aan te trekken in deze zeer competitieve stad, bieden veel bedrijven gratis wifi aan hun klanten. Hoewel het misschien goed klinkt, moet je eerst verbinding maken met een VPN voordat je het gebruikt. Dat komt omdat er criminelen zijn die wachten op een kans om uw privégegevens te stelen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze. Dat maakt het veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Als je een sportfan bent, weet je al dat het frustrerend kan zijn om je favoriete team online te streamen als je je in dezelfde stad bevindt. Bovendien zullen bedrijven, landen en instellingen ook inhoud blokkeren. Voor degenen die zich binnen of buiten een doelgebied bevinden, kunnen geografische beperkingen problemen veroorzaken. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, misleidt u de blokkeersoftware door te denken dat u zich ergens anders bevindt. U kunt ook verbinding maken met een server in een ander gebied om toegang te krijgen tot inhoud in die regio.

Wat is de beste VPN voor New York City?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor NYC te bepalen:

 • Snelheidstests uitgevoerd op VPN-servers in New York City
 • VPN-netwerkbetrouwbaarheid voor lange verbindingstijden
 • Sterke versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming
 • We hebben alleen VPN’s geselecteerd die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • De mogelijkheid om populaire streamingdiensten en live sport te deblokkeren
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor New York:

1. Beste VPN voor New York City: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN New York City snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – New York selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in New York getest en de snelheid was 274,77 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor New York City: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN New York City snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in New York City. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de Amerikaanse server in NYC getest en de downloadsnelheid was 206,07 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor New York City: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA New York City snelheidstestWe gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat de klant niet rijk is aan functies. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 119,15 Mbps draaide terwijl het was verbonden met New York City.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor New York City: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost New York City snelheidstestOmdat we een server in New York City wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in New York City. We hebben daar verbinding gemaakt met een server en we hebben een snelheid van 126,28 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor New York City: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish New York City snelheidstestIPVanish host meer dan 100 servers in NYC en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld nyc.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in NYC en vonden de snelheid 97,02 Mbps op onze kabelinternetverbinding.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Bent u geïnteresseerd in andere mogelijkheden, neem dan eens een kijkje bij onze top 10 VPN lijst. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. Onze selecties waren gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We zochten ook naar providers met servers in New York City. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Welke je ook kiest, ze hebben allemaal goede netwerken. Als je van plan bent om content te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beslissing nemen die het beste bij u past.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map