Beste VPN’s voor Oekraïne

KievOekraïne is het grootste land volledig binnen Europa. Inwoners wonen sinds 32.000 voor Christus in het gebied dat bekend staat als het moderne Oekraïne. Het land is sinds 1991 onafhankelijk met de ontbinding van de USSR. Dat weerhield de Russische president er echter niet van om een ​​deel van het gebied voor Rusland terug te winnen. Ze bevinden zich in een overgangsperiode, van een communistische naar een kapitalistische samenleving. De Oekraïense overheid houdt het internetverkeer niet in de gaten, maar dat weerhoudt de politie er niet van dit te doen, vaak zonder de juiste toestemming. Als je naar Oekraïne gaat of overweegt om daarheen te verhuizen, zou je een VPN willen gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Het internet in Oekraïne wordt als gratis beschouwd. Met andere woorden, de overheid belemmert de toegang tot internet niet en blokkeert geen enkele site. Ondanks dat het slechts een internetverzadiging van 33% heeft, staat het land in de top 10 voor de snelste internetsnelheid. Naarmate het land welvarender wordt, is er nogal wat verbetering en vooruitgang te boeken.

Piraterij in Oekraïne heerst zo sterk dat ze door de International Intellectual Property Alliance (IIPA) op de lijst van prioritaire landen staan. Je zou je echter kunnen voorstellen dat het land grotere problemen heeft dan zich zorgen te maken over digitale piraterij. Zelfs als er een bestuursorgaan was dat piraterij regelde, is de rechtshandhaving in Oekraïne berucht corrupt. Er wordt gezegd dat veel criminelen de politie zullen betalen om een ​​oogje dicht te houden bij zowel kleine als grote misdrijven.

Zoals we al zeiden, als u van plan bent te verhuizen of Oekraïne te bezoeken, zou u een VPN willen gebruiken. Dat komt door nogal wat moedige dieven in het land. Van sommigen van hen is bekend dat ze geldautomaten bouwen om creditcardgegevens te stelen. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige verbinding met een server die zich in een ander land kan bevinden. Uw verkeer wordt op dat moment versleuteld, zodat u uw informatie privé kunt houden voor nieuwsgierige blikken van hackers.

Hoewel Netflix nog niet in Oekraïne is, komt het misschien binnenkort. Zonder officieel aan te kondigen, registreerde het populaire premium streamingbedrijf het Netflix-handelsmerk daar. Tot dat moment heb je een VPN nodig om toegang te krijgen tot Netflix in Oekraïne. Aangezien u verbinding kunt maken met een server in een ander land, hoeft u alleen maar verbinding te maken met uw favoriete land en kunt u inhoud streamen. Zelfs nadat Netflix is ​​opgestart, zou je, als je toegang wilde hebben tot een grote bibliotheek, je VPN-verbinding hiervoor gebruiken.

Als we de voordelen en het gebruik van een VPN duidelijk hebben gemaakt, zou u de voordelen moeten kunnen zien. De vraag is: welke keuzes moet je maken? Gelukkig hebben we een aantal geweldige suggesties voor Oekraïne en zullen we enkele van de beste te gebruiken protocollen uitleggen. Onze opties hebben aangepaste clients, dus het opzetten van de VPN-verbinding is eenvoudig. Uw opties komen dan neer op uw doel om er een te gebruiken.

Als je content wilt deblokkeren, je privacy wilt beschermen en streamingdiensten zoals Netflix wilt gebruiken, raden we aan ExpressVPN te gebruiken. Ze hebben zeer stabiele verbindingen naast het hebben van een zeer groot VPN-netwerk. Ze houden ook geen logboeken bij en bieden een kill-schakelaar voor de beste privacy-opties. OpenVPN (UDP) is de beste gok voor streaming, maar het gebruik van het OpenVPN-protocol zou waar mogelijk uw beste idee zijn. Als u een VPN gebruikt via een mobiel apparaat, kunt u voor beveiliging ook inchecken in andere protocollen, waaronder IKEv2 en L2TP.

Als u alleen geografisch beperkte inhoud wilt deblokkeren, kiest u voor ExpressVPN MediaStreamer. De Smart DNS-functie helpt u bij het deblokkeren van inhoud zonder het lichte snelheidsverlies van codering. We kunnen u echter niet eerlijk adviseren om zonder codering te gaan. Aangezien de gemiddelde nettosnelheid 1,1 mbps is, is codering de veiligste optie. Zolang de videokwaliteit niet in het gedrang komt, wordt elk voordeel dat u zou kunnen krijgen van een snelheidsboost gecompenseerd door de beveiligingslaag die wordt toegevoegd met codering.

Dus daar heb je het. VPN-services bieden positieve voordelen, zoals het versleutelen en beveiligen van uw gegevens en het deblokkeren van inhoud die in Oekraïne zou worden beperkt. U bent van harte welkom om onze te bekijken top 10 VPN-services lijst voor andere keuzes, maar we vermoeden dat dit niet nodig is. Gebruikmakend van beveiliging, snelheid, prijs en serverlocaties als criteria, zou u tevreden moeten zijn met deze keuzes omdat ze over het algemeen de beste zijn.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map