Oklahoma stadHier is een overzicht van onze lijst met de top 5 VPN-services voor Oklahoma City.

 1. ExpressVPNOnze eerste keus. Snel, perfect om te streamen.
 2. NordVPN – Beveiligde VPN-servers in de buurt in Dallas.
 3. CyberGhost – Perfect voor beginners, servers in de buurt.
 4. Surfshark – Gemakkelijk te gebruiken met VPN-servers in Texas.
 5. IPVanish – Kodi vriendelijk met servers in de regio.

Oklahoma City (vaak afgekort tot OKC) is de grootste en hoofdstad van de staat Oklahoma. Het heeft de 27e grootste bevolking van het land met een geschatte bevolking van 630 k. In het grootstedelijk gebied van de stad wonen ongeveer 1,3 miljoen mensen. De geschiedenis van OKC is relatief kort, maar het is om verschillende redenen een bekende bestemming. Als u naar OKC reist, wilt u een VPN gebruiken voordat u verbinding maakt met openbare wifi.

Het maakt niet uit wat uw doel is om de stad te bezoeken, er zijn veel verschillende bedrijven en instellingen die hun klanten gratis WiFi aanbieden. Hoewel dat een geweldige service is voor klanten, kan het ook geweldig zijn voor criminelen. Je kunt je voorstellen dat er veel op de loer liggen om te profiteren van kwetsbare verbindingen. De beste reden om een ​​VPN te gebruiken, is om een ​​veilige en gecodeerde verbinding te maken met de server van uw keuze. Dat maakt het voor potentiële dieven veel moeilijker om uw gevoelige en privégegevens in handen te krijgen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Dat kan erg handig zijn als je een sportfan bent en wilt kijken black-out spellen of andere soorten streaming. Iedereen wil zijn favoriete team zien spelen. Natuurlijk helpt het ook bij het bekijken van inhoud die kan worden geblokkeerd door bedrijven, landen of op de campus. Door verbinding te maken met een server in het gebied van uw keuze, zal de software denken dat u zich op een andere locatie bevindt dan dat u de beperkingen wilt deblokkeren.

U ziet dus dat u om beide redenen een VPN kunt gebruiken. Je zult zeker andere situaties vinden als je eenmaal een account hebt. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van geografische blokkades, een VPN-service kan u helpen uw doelen te bereiken. Omdat het soms verwarrend kan zijn, zullen we u vertellen waar u op moet letten en enkele opties voorstellen.

Wat is de beste VPN voor Oklahoma City?

Er zijn een paar overwegingen die u moet maken bij het beantwoorden van die vraag. Daarom hebben we onze lijst met de beste VPN’s voor Oklahoma City samengesteld.

 • Codering van militaire kwaliteit voor een goede privacybescherming
 • Goede serversnelheden in de regio Oklahoma City
 • Een groot en stabiel netwerk om het aantal verbroken verbindingen te verminderen
 • Mobiele apps voor meerdere platforms, waaronder Amazon Firestick
 • Mogelijkheid om geografisch geblokkeerde inhoud of sportuitval te deblokkeren
 • Providers die geen logbestanden hebben

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Oklahoma City:

1. Beste VPN voor Oklahoma City: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Oklahoma City snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kun je de stad kiezen die je wilt gebruiken. U hoeft echter niet de specifieke server te kiezen. In plaats daarvan maakt de client automatisch verbinding met de snelste server op die locatie. Als u verbinding wilt maken met de beste optie voor Oklahoma City, wilt u een Dallas-server kiezen (aangezien dit het dichtstbijzijnde gebied is). Er zijn twee manieren om er een te vinden. Nadat u de client heeft geopend, klikt u op de knop ‘locatie kiezen’. Als u op aanbevolen klikt en de sectie Verenigde Staten selecteert, vindt u die daar. U kunt ook naar het gedeelte Alle gaan en in Dallas typen in het zoekvak. Vanaf daar zou u de serverlocatie in Dallas moeten kunnen kiezen. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Dallas naar Oklahoma City getest en de snelheid was 120,78 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Oklahoma City: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Oklahoma City snelheidstestNordVPN host 35 servers in Dallas (de beste locatie om verbinding te maken vanuit Oklahoma City). Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Dallas naar Oklahoma City getest en vonden deze snel met een downloadsnelheid van 110,60 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Oklahoma City: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Oklahoma City snelheidstestOmdat we een server in de buurt van Oklahoma City wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Dallas. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Oklahoma City. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 102,53 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

4. Beste VPN voor Oklahoma City: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Oklahoma City snelheidstestVoor onze tests met betrekking tot Oklahoma City wilden we een server in de buurt selecteren. Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u eenvoudig op het locatietabblad en typt u de locatie in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server in Dallas. Toen we verbinding maakten met een server en testten op OKC, was de snelheid 102,65 Mbps.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kunt je aanmelden voor een onbeperkt VPN-account voor slechts $ 1,99 per maand met een abonnement van 2 jaar.

Bekijk Surfshark-deals

5. Beste VPN voor Oklahoma City: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Oklahoma City is om verschillende redenen een populaire locatie om te bezoeken. In dit geval hebben we ervoor gekozen om een ​​server in Dallas, TX te gebruiken vanwege de snelheid. Het zal vrij goed presteren, ongeacht waar u zich in OKC bevindt. Omdat de VPN-service meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan de andere bedrijven op onze lijst, zijn ze een go-to VPN in Oklahoma City.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Oklahoma City snelheidstestIPVanish host 36 servers in Dallas en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld dal-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Dallas, dal.a39, naar Oklahoma City en vonden de snelheid 97,38 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

Als je andere opties wilt bekijken, kijk dan eens naar onze top 10 VPN-services lijst. We denken echter niet dat dit nodig zal zijn. We hebben ze geselecteerd vanwege snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en locaties. Aangezien er veel in of nabij Oklahoma City zijn gevestigd, kunt u er zeker van zijn dat u de beste snelheden krijgt. Goede snelheden zijn een must als je inhoud probeert te streamen. Al onze opties hebben geweldige netwerken, dus er zijn geen slechte opties. We hopen dat u onze gids kunt gebruiken om de beste beslissing voor u te nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me