OmanOman is een land in het Midden-Oosten aan de monding van de Perzische Golf. Hoewel het niet zo rijk is als sommige van zijn buren, wordt Oman beschouwd als een economie met een hoog inkomen. De regering is een absolute monarchie en wordt geleid door de Sultan Qaboos bin Said al Said. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, betekent een absolute monarchie dat er geen checks and balances zijn, de sultan heeft de absolute macht over alles. Gezien deze feiten zijn er enkele goede redenen om een ​​VPN te gebruiken wanneer u verbinding maakt met internet in Oman.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
3IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje
4HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje

Dit is waarom het gebruik van een VPN in Oman belangrijk is. Zoals u wellicht beseft, is uw online privacy voor de overheid geen probleem. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, creëer je een veilige en versleutelde verbinding naar de locatie van jouw keuze. Dat maakt het voor iedereen met nieuwsgierige blikken veel moeilijker om uw persoonlijke gegevens in gevaar te brengen. Houd er echter rekening mee dat als de overheid uw informatie echt wil, ze manieren heeft om deze te verkrijgen.

Wanneer u verbinding maakt met een server in een ander land, kunt u toegang krijgen tot geografisch geblokkeerd materiaal. Landspecifieke beperkingen kunnen worden opgelegd door de overheid als vorm van censuur, of door een bedrijf dat de toegang blokkeert als u zich buiten een beoogde regio bevindt. Als u bekend bent met een van de communicatiemiddelen zoals Skype, kunt u verbinding maken met een server in het land dat u belt en met mensen daar praten. Skype is geblokkeerd in Oman, dus een VPN-service zou logisch zijn. Laten we eens kijken naar een andere applicatie. We gebruiken Netflix als voorbeeld. Omdat de streamingdienst nog nergens in het Midden-Oosten beschikbaar is, heb je een betaald abonnement en een VPN nodig. Aangezien de Omaanse regering naast het verbieden van voice over IP (VoIP) en Skype ook veel sites verbiedt, kunt u met een VPN ze ook gebruiken. Volledige lijsten met verboden items zijn meestal beschikbaar voor het publiek.

Van het voorkomen van nieuwsgierige blikken die je browseverkeer zien tot het omzeilen van geoblokken en verboden materiaal, het gebruik van een VPN in Oman is een goed idee. Mogelijk vindt u andere toepassingen voor de service zodra u zich aanmeldt voor uw plan. Meld u gewoon aan om uzelf vandaag te beschermen. Hopelijk hebben we uitgelegd waarom het gebruik van een VPN belangrijk is. Als u niet weet waar u op moet letten bij een provider, kunnen de keuzes en opties overweldigend zijn. We maken het u wel eenvoudig.

Wat is de beste VPN voor Oman?

Om die vraag te beantwoorden, moeten we kijken naar de belangrijkste factoren voor het gebied. Dit zijn de beste om de beste VPN voor Oman te bepalen.

  • Sterke codering op militair niveau om de privacy van de gebruikers te beschermen
  • Servers die goede prestaties leveren in de regio Oman
  • Strikt geen logboekenbeleid
  • Solide netwerkstabiliteit om serviceonderbrekingen te voorkomen
  • Mogelijkheid om geografische en inhoudsbeperkingen te omzeilen
  • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apps, waaronder Amazon Firestick

Nu, op de lijst van onze lijst met de beste VPN’s voor Oman:

1. Beste VPN voor Oman: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Oman snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Nadat u op de knop ‘locatie kiezen’ heeft geklikt, selecteert u eenvoudig het tabblad ‘Alle’, opent u Azië-Pacific en opent u vervolgens Pakistan (aangezien dat de dichtstbijzijnde locatie is). Klik op dit punt op de verbindingsknop. Bij het testen vonden we dat de snelheid 21,70 Mbps was.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Oman: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Oman snelheidstest

Omdat we een server in Pakistan (de dichtstbijzijnde serverlocatie) wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Pakistan en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Pakistan. We maakten daar verbinding met een server en we kregen een snelheid van 17,37 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

3. Beste VPN voor Oman: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

In dit geval gebruiken we servers in Dubai. IPVanish doet het nog steeds goed voor u en is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een VPN-service. Ze hebben een aantal serverlocaties in de regio en zijn doorgaans een solide keuze. Dit maakt ze een goede VPN-keuze om te gebruiken voor Oman.

IPVanish host servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is consistent sterk in de VS, Europa en Azië in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS, het VK en andere. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Oman snelheidstest

IPVanish host een server in Dubai en u kunt er verbinding mee maken of met andere die mogelijk dichtbij zijn. We hebben een IPVanish-server in Dubai getest, dxb.c01.ipvanish.com, en vond de snelheid 13,30 Mbps. Dat is zeker geschikt voor de meeste dingen die u wilt doen.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

4. Beste VPN voor Oman: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,99 per maand (67% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Oman snelheidstest

Als het je doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss je beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host een aantal VPN-servers in de omgeving, waaronder een paar in Salalah, Oman. Om daar verbinding te maken met een server, moet je de ‘locatiemodus’ kiezen en ‘locatie wijzigen’ selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Salalah. Van daaruit kunt u de serverlocatie selecteren. We maakten verbinding met een server in Salalah om te testen en ontdekten dat de snelheid 47,42 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang en alle nieuwe gebruikers worden gedekt door een 30-dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

5. Beste VPN voor Oman: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

PureVPN Oman snelheidstest

Omdat we een server in Muscat wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in de buurt. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 31,28 Mbps.

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties op zowel desktop als mobiel. PureVPN biedt nieuwe klanten een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Bezoek PureVPN

Dus daar heb je het. VPN-services bieden veel goede voordelen, vooral als u toegang wilt tot geblokkeerde inhoud. U bent van harte welkom om over ons te kijken top 10 VPN-services lijst voor andere keuzes, maar dat hoeft niet nodig te zijn. We verwachten dat u tevreden zult zijn met de keuzes die we hier bieden, aangezien de door ons genoemde de beste zijn. Deze selecties zijn gekozen vanwege beveiliging, serverlocaties, snelheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers in het Midden-Oosten, of waar je maar wilt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me