OostenrijkOostenrijk is een bergachtig land in Centraal-Europa. Omdat het in Europa is, zou het geen verrassing moeten zijn dat het land het doelwit is geweest om wijzigingen aan te brengen in zijn antipiraterijprocedures. Na vijf jaar lijkt het erop dat de vereniging voor piraterij in Oostenrijk, genaamd VAP, van ISP’s kan eisen dat ze bepaalde websites blokkeren die bekend staan ​​om illegale inhoud. Bijna een jaar geleden won VAP een rechtszaak die dergelijke sites blokkeerde, maar de ISP’s weigerden en namen de beslissing van de rechtbank om in beroep te gaan. Na het beroep te hebben verloren, bleek dat het blokkeren van sites legaal was en dat de ISP’s de kosten voor het blokkeren ervan zouden dragen, met de verklaring dat zij de financiële en technische bekwaamheid hadden om dit te doen. Dat gezegd hebbende, zou je nog steeds toegang tot deze sites kunnen krijgen met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Deze uitspraak is bepleit door Hollywood en de VAP, maar de ISP’s zijn niet zo blij met de uitkomst. Vanwege de gemaakte kosten en het blokkeren van sites in het algemeen, wordt dit door velen gezien als een gladde helling. Net als de wetten van Australië en Singapore, is Oostenrijk slechts de laatste die dit voorbeeld volgt. De meesten begrijpen de bedoeling van de blokkades, maar het roept toekomstige vragen op die sommigen nerveus maken. Zullen deze websiteblokken stoppen met illegale software? Wanneer de ISP’s de websites blokkeren, ontslaat ze deze dan van aansprakelijkheid? Alleen de toekomst kan daar antwoord op geven.

Zoals het er nu uitziet, zou je nog steeds toegang kunnen krijgen tot geblokkeerde websites met een virtueel particulier netwerk. Een VPN is een service die een paar dingen doet. Het eerste dat het voor u zou doen, is een extra coderingslaag toevoegen aan uw internetsurfen. Hoewel Oostenrijk geen gegevensbewaarbeleid heeft, zijn er anderen die graag uw persoonlijke gegevens willen verkrijgen.

Zoals gezegd, zou een VPN u toegang geven tot geblokkeerde inhoud. Of de inhoud nu wordt geblokkeerd door de overheid of geografisch wordt geblokkeerd, u kunt van deze sites genieten. Een voorbeeld van geo-geblokkeerde inhoud is een premium streamingdienst zoals Netflix. Gezien het feit dat er een Oostenrijkse versie van Netflix is, is er geen betere toegang tot de bibliotheek dan de Verenigde Staten. Dat komt omdat de VS ongeveer 7.500 titels heeft. Dat is vijf keer het aantal van de 1500+ titels die beschikbaar zijn in de Oostenrijkse versie. Je zou er toegang toe kunnen krijgen of een van de andere populaire streamingdiensten met een VPN. Om van Netflix te genieten, heb je natuurlijk ook een betaald abonnement nodig. Waarom niet toegang krijgen tot de bibliotheek met de meeste inhoud?

Hopelijk is het nu duidelijk dat er duidelijke voordelen zijn aan het gebruik van een VPN. Dat gezegd hebbende, er zijn veel keuzes in de soorten VPN’s om uit te kiezen, maar gelukkig hebben we een aantal geweldige selecties voor Oostenrijk. Ze hebben allemaal aangepaste klanten, dus u zou gewoon een land kiezen om verbinding mee te maken, op de knop drukken en genieten van alle voordelen die we hebben vermeld. Deze suggesties gebruiken allemaal veilige versleutelingsniveaus, maar het gebruik van het OpenVPN-protocol zal altijd uw beste beslissing zijn. OpenVPN (UDP) is het beste voor streaming.

Laten we eerst eens kijken naar uw reden voor het gebruik van een VPN. Als u uw gegevens wilt beveiligen of inhoud wilt deblokkeren, raden we IPVanish aan. Ze bieden geen logboeken en hebben een kill-switchfunctie, waardoor ze een extra beschermingslaag toevoegen aan uw browsen. Voor het online streamen van dingen, bijvoorbeeld van een premium streaming-service zoals Netflix, is IPVanish nog steeds de juiste keuze. Ze hebben het snelste netwerk in Noord-Amerika en in heel Europa, dus je zou gemakkelijk verbinding kunnen maken met die bibliotheken met inhoud en ervan kunnen genieten.

Als je buiten Oostenrijk reist en je wilt een aantal van je favoriete shows kunnen zien, raden we IPVanish of ExpressVPN aan. Beide versleutelen het verkeer, maar ExpressVPN bevat SmartDNS met hun VPN, waarmee je kanalen kunt deblokkeren zonder de overhead van versleuteling. Waarom zou u uw favoriete kanalen zoals Intersport Rent TV, Krone TV of MF1 niet overal kunnen zien? Je hoeft ze niet te missen met een VPN.

Lees onze lijst van de top 10 VPN-services als je andere suggesties wilt, maar we denken dat je tevreden zult zijn met een van de VPN’s in dit bericht. We hebben deze selecties gekozen boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy, serverlocaties, snelheid en prijs. Ook hebben we voor u gezocht naar diensten met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Dat is onze lijst met betrouwbare providers.

Betrouwbare VPN-providers zijn degenen die uw online privacy helpen beveiligen en snelle netwerken hebben om HD-inhoud in andere landen te streamen. Degenen die we in dit bericht hebben genoemd, zijn de beste VPN’s in het algemeen voor welk doel je ook wilt bereiken. Geo-geblokkeerde streamingdiensten en vele andere populaire kanalen zouden allemaal vanuit Oostenrijk toegankelijk zijn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me