OregonOregon is een kuststaat aan de westkust van de VS. Het heeft een bevolking van ongeveer 4,19 miljoen inwoners en is niet erg dichtbevolkt. Er zijn veel redenen om deze pittoreske staat te bezoeken. Van de prachtige contrasten tussen de bergen en de oceaan tot zeer bekende universiteiten en vele andere, er is veel te doen. Je zult het ook cruciaal vinden om een ​​VPN te gebruiken wanneer je verbinding maakt met openbare wifi. We zullen zo meteen uitleggen waarom. Bekijk eerst onze lijst voor de beste VPN’s voor Oregon.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Met alle natuurlijke schoonheid van de staat heb je genoeg te doen. Mogelijk hebt u echter ook behoefte aan openbare wifi. Als dat zo is, heb je geluk, er zijn veel plaatsen om het te gebruiken. Dat betekent echter ook dat er cybercriminelen in de buurt zijn. Aangezien er grote hogescholen en andere dingen zijn, kun je er zeker van zijn dat criminelen wachten om hiervan te profiteren. Daarom is het handig om een ​​VPN te gebruiken. Als u verbinding maakt met een server, wordt uw verbinding versleuteld en wordt het voor iedereen veel moeilijker om uw privégegevens te stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Oregon bent, is om je te helpen sportuitval te omzeilen. Of je nu een fan bent van de Blazers, Beavers, Ducks of anderen, je wordt mogelijk geblokkeerd als je probeert een game online te bekijken. Om deze reden zou je een VPN gebruiken om verbinding te maken met een andere regio of gebied. Wanneer u dit doet, laat u de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. U kunt dan genieten van alle spellen zoals u dat normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor Oregon?

Hoewel er veiligheidsproblemen zijn in de staat, is het ook belangrijk om black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Om die reden zullen we gemengde factoren gebruiken om ons te helpen bepalen wat de beste VPN voor Oregon is.

  • Sterke codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen terwijl u zich in de staat bevindt
  • Mobiele apps met meerdere platforms en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Providers die een strikt geen logboekbeleid bieden voor gebruikers
  • Providers met VPN-servers die goed presteren in de regio
  • Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te omzeilen in Oregon en de omliggende regio’s
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen

Bekijk nu enkele van de beste VPN’s voor Oregon.

1. Beste VPN voor Oregon: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en open vervolgens Seattle. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We maakten verbinding met een VPN-server in Seattle en testten de snelheid naar Portland, Eugene en Corvallis. Zoals je kunt zien, waren de prestaties uitstekend met downloadsnelheden rond 125 Mbps in alle 3 steden.

ExpressVPN Oregon snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Oregon: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Oregon.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We maakten verbinding met een IPVanish-server in Seattle en testten de snelheid naar Portland, Eugene en Corvallis. We vonden de snelheid tussen 119 Mbps en 126 Mbps.

IPVanish Oregon snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

3. Beste VPN voor Oregon: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de regio. Toen we verbinding maakten met een server in Seattle en de snelheid testten naar Portland, Eugene en Corvallis, kregen we snelheden van ongeveer 125 Mbps.

PIA Oregon snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 3,33 per maand.

Bekijk PIA-deals

Er zijn een aantal zeer goede redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Oregon bent, en we hebben je een aantal geweldige provider-keuzes gegeven. Dat gezegd hebbende, kunt u onze providers bekijken in onze top 10 VPN-lijst voor meer opties. Ze presteren allemaal goed, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Dat is hoe we onze keuzes voor Oregon hebben geoptimaliseerd Wat je ook van plan bent daar te doen, VPN-bescherming is een goed idee. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy beschermen door de juiste optie voor u te selecteren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me