Beste VPN’s voor Parijs, Frankrijk

Parijs afbeeldingHier is een overzicht van onze lijst met de top 5 VPN-services voor Parijs.


 1. ExpressVPNOnze eerste keus. Snelste VPN-servers in Parijs om geografische beperkingen te deblokkeren en uw privacy te beschermen.
 2. NordVPN – Veilige VPN-servers in Parijs.
 3. Surfshark – Gemakkelijk te gebruiken met VPN-servers in Frankrijk.
 4. Privé-internettoegang – P2P vriendelijk met servers in de regio.
 5. CyberGhost – Perfect voor beginners, servers in Parijs.

Parijs is de hoofdstad en meest bevolkte stad van Frankrijk. Het wordt door velen beschouwd als een voorloper op het gebied van cultuur en mode. Van het eten tot de taal tot de Eiffeltoren, de stad heeft veel aantrekkelijke aspecten voor reizigers over de hele wereld. Of u nu van plan bent daarheen te verhuizen, er met vakantie naar toe gaat of zelfs voor een vergadering of conferentie, u zult merken dat het gebruik van openbare wifi gebruikelijk is. U wilt echter geen verbinding maken zonder een VPN te gebruiken.

De stad Parijs dateert uit de 3e eeuw voor Christus, toen de substam van de Keltische Senonen, de Parisii genaamd, het gebied bewoonde. Het wordt vaak de lichtstad genoemd omdat ze een van de eerste steden waren die straatlantaarns op gas gebruikten en vanwege hun leidende rol tijdens het tijdperk van de verlichting. De economie van de stad heeft veel elementen, waaronder visserij, handel, handel, toerisme en andere door de tijd heen.

Aan het einde van de 18e eeuw was de stad de plaats van vele onthoofdingen door zowel de guillotine als de Franse Revolutie. In 1793 werd de laatste koning van Frankrijk geëxecuteerd en pas in 1804 greep de eerste consul van Frankrijk de macht. De stad staat ook bekend om het Louvre en vele andere beroemde bezienswaardigheden. Wat u ook in Parijs wilt doen, u zult het zeker vinden.

Omdat het zo’n internationale bestemming is, trekken er veel reizigers de hele tijd door de stad. Hoewel er genoeg te doen is, moet u mogelijk van tijd tot tijd gebruik maken van de gratis wifi die door veel verkopers wordt aangeboden. Hoewel handig, mag u geen openbare wifi gebruiken zonder een VPN. Dat komt omdat er dieven wachten om uw privégegevens te stelen. Als uw gegevens niet zijn versleuteld, bent u kwetsbaar voor aanvallen.

De volgende reden voor het gebruik van een VPN is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Dat zijn blokken die kunnen worden geplaatst door instellingen of landen die beperken waar je wel en niet naar toe kunt gaan. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, helpt dit u om dit soort beperkingen te omzeilen. Zo heb je geen last van blokkades.

En daar heb je de twee scenario’s waarin het gebruik van een VPN een goed idee is. Na het aanmelden vindt u mogelijk ook andere toepassingen. Van het beschermen van uw privacy tot het deblokkeren van beperkte inhoud, met de VPN bent u verzekerd. Als u het ermee eens bent, zijn er een paar dingen die u moet weten bij het kiezen van een provider. Anders doe je er niet veel aan.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Parijs bekijken.

1. Beste VPN voor Parijs: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Paris snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Parijs. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Europa openen en vervolgens Frankrijk openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie van Parijs selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Parijs, Frankrijk en de snelheid was 269,05 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Parijs: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Paris snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Parijs. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een Franse server in Parijs getest en de downloadsnelheid was 186,14 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Parijs: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Paris snelheidstestVoor onze tests met betrekking tot Parijs wilden we een server in de buurt selecteren. Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u eenvoudig op het locatietabblad en typt u de locatie in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server in Frankrijk. Toen we verbinding maakten met een server en naar Parijs testten, was de snelheid 219,37 Mbps.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kunt je aanmelden voor een onbeperkt VPN-account voor slechts $ 1,99 per maand met een abonnement van 2 jaar.

Bekijk Surfshark-deals

4. Beste VPN voor Parijs: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Paris snelheidstestBij gebruik van de Windows-client van PIA zijn de installatie en het gebruik eenvoudig. Laat u echter door zijn eenvoud niet denken dat het eenvoudig is. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 103,10 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Parijs.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 3,33 per maand.

Bekijk PIA-deals

5. Beste VPN voor Parijs: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Paris snelheidstestOmdat we een server in Parijs wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Frankrijk en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 56,63 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

Als u op zoek bent naar meer opties, bekijk dan onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u tevreden zult zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. Ze zijn gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in Parijs. Zo weet u zeker dat u de beste snelheden haalt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk helpt onze gids je om de best mogelijke beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map