Beste VPN’s voor Pennsylvania

PennsylvaniaPennsylvania, officieel het Gemenebest van Pennsylvania, is een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het staat op de 5e plaats in het land met een totale bevolking van ongeveer 12.8 miljoen inwoners. Hoewel er veel redenen zijn om deze geweldige staat te bezoeken, zijn er onder meer het eten, historische evenementen / plaatsen, muziek, architectuur en nog veel meer. Mogelijk wilt u ook profiteren van gratis WiFi terwijl u daar bent. U moet er echter zeker van zijn dat u een VPN gebruikt wanneer u dat doet.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Noch de VS, noch Pennsylvania houden toezicht op internet, tenzij daar een goede reden voor is. Dat betekent dat je relatief vrij bent van dat soort gedrag, tenminste van de overheid. Dat betekent echter niet dat u vrij bent. Met al het zakelijke en toeristische reizen naar de staat, wachten cybercriminelen op de juiste gelegenheid om uw persoonlijke gegevens te stelen. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een lokale server. Op die manier maakt u het veel moeilijker voor iedereen om uw gevoelige informatie te verkrijgen.

Net als bij andere staten in het land, zijn er geen specifieke door de staat geblokkeerde websites. Als u echter toegang wilt krijgen tot inhoud uit een andere regio of zelfs een sportuitval wilt omzeilen, is een VPN belangrijk. Vanwege licentierechten dwingen sportteams in de staat mensen graag om games op tv te kijken. Door een VPN te gebruiken, zou u verbinding maken met een server in een ander deel van de VS of uw thuisgebied. Dat doet de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier hebt u toegang tot inhoud uit uw eigen regio of kunt u door geografisch beperkte inhoud navigeren.

Wat is de beste VPN voor Pennsylvania?

Bij het beantwoorden van deze vraag moeten we naar verschillende factoren kijken om tot ons antwoord te komen. Omdat het een Amerikaanse stad is, zullen we ons meer richten op geobeperkende functies. Wat we gaan gebruiken zijn:

 • Mogelijkheid om geografisch beperkte en verduisterde inhoud in Pennsylvania te omzeilen
 • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te elimineren
 • Snelle servers die goed presteren in Pennsylvania
 • Ondersteuning voor mobiele apps voor meerdere platforms, waaronder Amazon Firestick
 • Sterke codering op militair niveau om de privacy te beschermen
 • Strikt beleid zonder logboeken

Hier volgt een nadere blik op de beste VPN’s voor Pennsylvania.

1. Beste VPN voor Pennsylvania: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in New York City. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Amerika, open vervolgens de VS en selecteer New York City. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Indien verbonden met de VPN-server in NYC en getest in meerdere steden in Pennsylvania. Zoals u kunt zien, hebben we een downloadsnelheid van 327 Mbps in Philadelphia en 330 Mbps in Pittsburgh behaald.

ExpressVPN Pennsylvania snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Pennsylvania: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in New York City. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in New York City getest en verbonden voor snelheidstests in Philadelphia, Pittsburgh en Erie. Onze downloadsnelheden waren maar liefst 217 Mbps.

NordVPN Pennsylvania snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Pennsylvania: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de regio. We maakten verbinding met een VPN-server in NYC en voerden snelheidstests uit naar Philadelphia (88 Mbps) en Pittsburgh (124 Mbps).

PIA Pennsylvania snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Pennsylvania: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in New York City wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in New York City (de dichtstbijzijnde locatie). We maakten verbinding met een van hen en testten de prestaties naar Pittsburgh (51 Mbps), Philadelphia (50 Mbps) en Erie (68 Mbps).

CyberGhost Pennsylvania snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Pennsylvania: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in NYC getest op servers in Philly, Pittsburgh en Erie en vonden de snelheid tussen 101 Mbps en 147 Mbps.

IPVanish Pennsylvania snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

En nu hebben we je onze favoriete opties laten zien tijdens een bezoek aan Pennsylvania. Hopelijk moeten de redenen vrij duidelijk zijn waarom het gebruik van een VPN een goed idee is. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar meer opties kunt u ook kijken op onze top 10 VPN-lijst. Hoewel dit ook goede keuzes zijn, hebben we onze keuzes gemaakt vanwege verschillende factoren, waaronder beveiliging, stabiliteit, snelheden en prijs. Zo weet u zeker dat ze zijn geoptimaliseerd voor Pennsylvania. Wat je ook van plan bent te doen terwijl je daar bent, de bovenstaande factoren zijn belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map