Beste VPN’s voor Pittsburgh

PittsburghDe stad Pittsburgh, Pennsylvania heeft in totaal 305.000 inwoners binnen de stadsgrenzen. Het grootstedelijk gebied heeft echter 2,3 miljoen inwoners. Pittsburgh heeft twee verschillende bijnamen, staat bekend om heel wat dingen en er zijn veel redenen om de Rust Belt City te bezoeken. Als u een reis naar Steel Town gaat maken en van plan bent openbare wifi te gebruiken, zorg er dan voor dat u eerst verbinding maakt met een VPN. Je kunt ook een VPN gebruiken om geografische beperkingen op te heffen om te genieten van je favoriete sportteams. Hier zijn enkele van de beste VPN’s voor Pittsburgh.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Door de jaren heen kwamen er veel immigrantengolven naar de stad op zoek naar werk. De staalproductie in Pittsburgh leidde tot de bijnaam Steel City. De andere bijnaam van Pittsburgh is de City of Bridges. Dat komt door de 446 bruggen in de stad. In de moderne tijd zijn er verschillende revitalisaties geweest en veel dingen die bezoekers aantrekken. Die omvatten enkele grote industrieën, evenals verschillende musea, festivals, drie topsportteams (Pirates – MLB, Steelers – NFL, Penguins – NHL), een NCAA Men’s March Madness-bestemming, een pretpark en meer.

Met alles wat er in Pittsburgh gebeurt, vindt er nogal wat toerisme plaats. Hoewel je misschien niet genoeg dingen te doen of te zien hebt, is de kans groot dat je openbare wifi gebruikt. Als je dat doet, wil je eerst verbinding maken met een VPN. Omdat het in veel bedrijven tegenwoordig gebruikelijk is om gratis openbare wifi te zien, zijn ook online criminelen in aantal toegenomen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor dieven veel moeilijker om uw gegevens te stelen. Anders bent u kwetsbaar voor een cyberaanval.

Naast het beschermen van uw privacy, helpt een VPN u om black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Als je een sportfan bent, weet je waarschijnlijk van professionele sportuitval. Bedrijven, landen en scholen blokkeren dat gebruikers inhoud zien die zich binnen of buiten een doelgebied bevindt. In dit geval zal het verbinden met een VPN in een ander gebied de software doen denken dat je ergens anders bent.

Wat is de beste VPN voor Pittsburgh?

Onze lijst met de beste VPN’s voor Pittsburgh is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Snelheidstests uitgevoerd op VPN-servers in de buurt van Pittsburgh.
 • Betrouwbaarheid van elk VPN-netwerk voor het streamen van HD-inhoud
 • Sterke codering voor degenen die zich richten op privacybescherming
 • We geven de voorkeur aan providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • De mogelijkheid om beperkingen voor kanalen en live sportevenementen te deblokkeren
 • Mobiele apps en streaming-ondersteuning voor Amazon Firestick-gebruikers

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Pittsburgh

1. Beste VPN voor Pittsburgh: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Pittsburgh snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren en New York typen (aangezien dit de dichtstbijzijnde locatie is) in het vak met de tekst ‘land of stad zoeken’. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden. We hebben verbinding gemaakt met een server in NYC en getest in Pittsburgh. De snelheid was 280,55 Mbps. Aanzienlijk sneller dan elke andere VPN die we hebben getest.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Pittsburgh: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Pittsburgh snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in New York City. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de server in de Verenigde Staten in NYC getest en de downloadsnelheid was 192,60 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Pittsburgh: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Pittsburgh snelheidstestPIA’s Windows-client is gestroomlijnd. Dat betekent dat u niet veel zult vinden wat betreft installatie en gebruik. Dat gezegd hebbende, het is allesbehalve eenvoudig: PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, bleek uit onze snelheidstest dat PIA op 136,94 Mbps liep.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Pittsburgh: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Pittsburgh snelheidstestOmdat we een server in de buurt van Pittsburgh wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk heeft geen servers in Pittsburgh, maar ze hebben een aantal servers in NYC. We maakten verbinding met een van hen en testten de uitvoering in Pittsburgh. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 142,58 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Pittsburgh: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk behoorde altijd tot de snelste in Noord-Amerika in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish Pittsburgh snelheidstestIPVanish host meer dan 100 servers in NYC en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld nyc.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in NYC naar Pittsburgh en vonden de snelheid 105,95 Mbps op onze kabelverbinding.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hoewel we van mening zijn dat we de beste opties voor u hebben gekozen terwijl u in Pittsburgh bent, kunt u gerust een kijkje nemen in onze top 10 VPN’s lijst. U hoeft dit echter niet te doen. We hebben onze beslissingen genomen op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers in of nabij Pittsburgh. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Welke je ook kiest, ze hebben allemaal goede netwerken. Als je content wilt streamen, zijn snelheden cruciaal. Door onze gids te gebruiken om u te helpen de juiste beslissing te nemen, kunt u de beste optie voor uw behoeften vinden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map