Beste VPN’s voor Portugal

Portugal bij nachtDe Portugese Republiek, meestal gewoon Portugal genoemd, ligt in Europa op het Iberisch schiereiland. Het enige land dat in het noorden en oosten grenst, is Spanje. Het is de thuisbasis van 10,2 miljoen mensen en veel factoren trekken bezoekers, bedrijven en meer naar het gebied. Als je geïnteresseerd bent om een ​​van hen te worden, zul je genoeg te doen en geweldige internetsnelheden vinden. U wilt echter geen openbare wifi gebruiken zonder eerst een VPN te gebruiken. Daarover binnenkort meer. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Portugal.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje

Gelukkig voor bezoekers en inwoners van dit prachtige land hoef je je geen zorgen te maken over spionage door de overheid. Dat gezegd hebbende, moet je nog steeds ijverig zijn met je privacy terwijl je daar bent. Met het aantal bezoekers dat de hele tijd komt, zijn er vaak kansen voor cybercriminelen om uw gegevens te stelen. Daarom is de grootste reden om een ​​VPN te gebruiken, het beschermen van je privacy. Het gebruik van een VPN zorgt voor een veilige en versleutelde verbinding met de server van uw keuze. Dat maakt het voor die oplichters veel moeilijker om toegang te krijgen tot uw gegevens.

De Portugese overheid filtert meestal geen websites, maar dat betekent niet dat u geen geografische beperkingen zult tegenkomen. Volgens Global Voices heeft de regering de bankrekening van de Portugese versie van Wikileaks, genaamd Tugaleaks, gesloten omdat ze het in 2012 als een terroristische organisatie beschouwde. Hoewel dat nu een paar jaar geleden is, laat het zien dat het potentieel er nog steeds is. Als u toegang wilt krijgen tot inhoud uit een andere regio, wordt u dit normaal gesproken geblokkeerd. In dit geval maakt u verbinding met een VPN-server in een andere regio om die blokken te omzeilen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zou je de inhoud moeten kunnen bekijken alsof je erbij was.

Wat is de beste VPN voor Portugal?

Om het antwoord op deze vraag te helpen bepalen, hebben we ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Portugal te bepalen.

 • VPN-netwerkbetrouwbaarheid voor lange verbindingstijden
 • De mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te deblokkeren
 • Snelheidstests uitgevoerd op VPN-servers in Portugal
 • Sterke versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming
 • Strikt geen logboekenbeleid
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Dit zijn zonder verdere vertraging de beste opties voor Portugal

1. Beste VPN voor Portugal: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest van ExpressVPN Portugal

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in Portugal. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Europa en open vervolgens Portugal. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server testten in Lissabon, Portugal, behaalden we behoorlijk goede resultaten. Zoals u kunt zien, resulteerde onze snelheidstest in 89,98 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Portugal: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Portugal is geen groot land, maar verschillende VPN-providers bieden servers aan in de hoofdstad van het land, Lissabon. Dat omvat natuurlijk IPVanish. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in Portugal te gebruiken.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Je zult geweldige snelheden vinden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Portugal snelheidstest

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in heel Europa en dat ze allemaal beschikbaar zijn. Als u servers ziet met de letter “a” als onderdeel van hun servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. Toen we een van de IPVanish-servers in Lissabon testten, kregen we een zeer respectabele 59,55 Mbps zoals je hieronder kunt zien.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor Portugal: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Portugal snelheidstest

Omdat we een server in Portugal wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Portugal en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Portugal en is snel vanwege het beschikbare netwerk. We maakten verbinding met een server in Lissabon (Portugal) en we kregen een snelheid van 55,22 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Portugal: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Portugal snelheidstest

Voor degenen die van de optie houden om de meeste serverlocaties te hebben, is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Portugal, met name in Lissabon. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Portugal. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en vonden dat de snelheid een solide 55,83 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

5. Beste VPN voor Portugal: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

PureVPN Portugal snelheidstest

Omdat we een server in Portugal wilden testen, openden we de app voor Windows en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in het land. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, lag onze downloadsnelheid aan de onderkant met 14,68 Mbps.

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 4,99 per maand. Het jaarplan is van grote waarde.

Bezoek PureVPN

Het maakt niet uit waarom je een VPN gebruikt terwijl je in Portugal bent, we hopen dat je begrijpt waarom het belangrijk is waarom het belangrijk is om er een te gebruiken. Voor degenen die liever andere opties hebben dan de bovenstaande, kunt u gerust een kijkje nemen bij de providers op onze website top 10 VPN-lijst. Hoewel deze ook goed zijn, hebben we onze specifieke keuzes gemaakt op basis van verschillende factoren, waaronder prijs, netwerkgrootte, stabiliteit, locaties, snelheden, beveiliging en meer. Doordat onze lijst is geoptimaliseerd, ben je verzekerd van goede snelheden. Die zijn tegenwoordig belangrijk, ongeacht wat je doet. Door deze gids te gebruiken, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de beste opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map