QatarQatar is een Arabisch land in de Perzische Golf. Ondanks dat het een land is van iets meer dan 2,1 miljoen mensen, heeft deze islamitische staat het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking van elk land ter wereld. Qatar is een absolute monarchie, geleid door Emir Tamim bin Hamad Al Thani. Net als bij elke absolute monarchie heeft de heerser de absolute macht over de mensen zonder checks and balances. De mensen van de emir konden je altijd en om welke reden dan ook in de gaten houden. Als je in Qatar bent, wil je een VPN gebruiken.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Hoewel Qatar rijk is, is digitale piraterij enorm. Variërend van gerespecteerde bedrijven die illegale software gebruiken tot fysieke piraterij waarbij mensen films op straat verkopen, het is duidelijk dat piraterij ongebreideld voorkomt. Er is enige vooruitgang bij de bestrijding van het probleem, maar het lijkt erop dat veel van de genomen maatregelen niet serieus worden genomen. Zelfs aanvallen op lokale bedrijven met softwarepiraterij hebben niet veel impact. Officieel staat Qatar volgens de IIPA nog steeds op de wachtlijst voor piraterij.

Laten we het dus hebben over VPN’s en de manier waarop ze werken. Een virtueel particulier netwerk is een veilige en versleutelde verbinding die wordt gemaakt met een andere computer, mogelijk in een ander land. Als je je zorgen maakt over je privacy, vooral in Qatar, is een VPN een must. Niemand zou te maken moeten krijgen met de invasieve ogen van de Qatari-regering of iemand anders die graag uw informatie zou willen verkrijgen. Hoewel de regering misschien niet altijd naar je kijkt, kunnen anderen dat wel.

Door verbinding te maken met een server in een ander land, kunt u de beperkingen voor geoblocking omzeilen. Geoblocking is een technologie die ervoor zorgt dat mensen geen inhoud buiten een doelgebied kunnen zien of dat ze binnen een gebied worden gestopt. Met een VPN kunt u deze beperkingen omzeilen, ongeacht wie ze oplegt. Voor een voorbeeld hoe dit werkt, gebruiken we Netflix.

Netflix is ​​een van de grootste en meest bekende premium streaming-services ter wereld. Hun doel is om eind 2016 in 200 landen te zijn. Door verbinding te maken met een ander land, kunt u echter genieten van alle titels op Netflix door verbinding te maken met de grootste markten. Momenteel is de grootste markt de Amerikaanse markt. Zelfs nadat Netflix is ​​gelanceerd, is het een goed idee om een ​​VPN te houden, omdat je toegang hebt tot meer inhoud. Natuurlijk hebt u zowel een betaald abonnement als een VPN nodig om op die manier toegang te krijgen tot de service.

Met zoveel keuzes, welke VPN zou je kiezen? Dat hangt af van welke doelen je probeert te bereiken. We hebben wat chocies in gedachten voor Qatar. Hoewel deze keuzes allemaal veilige codering gebruiken, is het gebruik van het OpenVPN-protocol waar mogelijk de beste keuze. Als je toegang wilt krijgen tot een streamingdienst, zou OpenVPN (UDP) je beste gok zijn. Om te streamen of verbinding te maken met een VPN via een mobiel netwerk, moet u andere protocollen bekijken, waaronder IKEv2 en L2TP voor privacybescherming.

Als u uw activiteiten wilt beveiligen of inhoud wilt deblokkeren, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus je bent beschermd als je nieuwsgierige blikken naar je kijkt. Om streamingdiensten zoals Netflix of anderen te gebruiken, is ExpressVPN opnieuw de beste keuze. Ze beheren een groot VPN-netwerk en bieden ook een mobiele client, dus u hoeft alleen verbinding te maken en u kunt streamen vanuit de landen met grote inhoudsbibliotheken.

Als je alleen geografisch geblokkeerde inhoud wilt bekijken, raden we ExpressVPN MediaStreamer aan. De Smart DNS-functie helpt je om kanalen te deblokkeren zonder een klein snelheidsverlies. We zouden nooit de beveiliging van snelheid aanbevelen. Omdat de internetsnelheid extreem hoog is voor Qatar, zou je waarschijnlijk niet eens een verschil merken. De voordelen die u met beveiliging zou behalen, wegen op tegen elk snelheidsverlies.

Gelieve gratis te betalen om onze te bekijken top 10 VPN-services voor verschillende keuzes, maar we denken niet dat u dat hoeft te doen. Deze opties zijn degene die we hebben gekozen omdat ze over het algemeen de beste zijn. De criteria in onze selecties zijn gebaseerd op snelheid, beveiliging, regionale locaties en prijs. Daarnaast hebben we ook degene gekozen met grote netwerken van servers waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken. Het maakt niet uit welk doel u heeft bij het gebruik van een VPN, onze opties hier zullen zeker aan uw behoeften voldoen. Betrouwbare VPN-providers zijn die die snelle netwerken bieden voor het streamen van HD-inhoud vanaf andere locaties en die uw privacy beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me