ReykjavikReykjavik is de hoofdstad en de grootste stad van IJsland. Het ligt aan de zuidkust van Faxa Bay en heeft een geschatte populatie van 128.000 inwoners. U zult merken dat veel bezoekers om verschillende redenen de trektocht naar de stad en het land maken. Van het bekijken van het noorderlicht tot het bezoeken van de Imagine Peace Tower en meer, u wilt de meest noordelijke hoofdstad van geen enkel land ter wereld missen. Bij een bezoek wil je echter een VPN gebruiken terwijl je op openbare wifi zit. We zullen u daar binnenkort meer over vertellen. Bekijk voordat we dat doen onze beste VPN’s voor Reykjavik-lijst.

RankProviderPriceVisitVPN-statistieken
Bewerkers keuzeExpressVPNExpressVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN-statistieken
2NordVPNNordVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
NordVPN-statistieken
3CyberGhostCyberGhost-prijsBezoek de site
Lees recensie
CyberGhost-statistieken

Als je naar het Freedomhouse.org-rapport kijkt, is IJsland een van de meest vrije plaatsen ter wereld. Dat betekent echter niet dat u uw hoede kunt laten. Hoewel de regering van Reykjavik en IJsland u niet in de gaten houdt, zijn er anderen die zullen profiteren van de vrijheid van de stad. Je kunt er zeker van zijn dat ze gewoon wachten op de mogelijkheid om een ​​onbeschermde gebruiker te vinden. Door een VPN te gebruiken, is uw verkeer beveiligd en versleuteld. Dat maakt het voor die criminelen erg moeilijk om toegang te krijgen tot uw privégegevens.

Ook al is er bijna geen censuur in Reykjavik of IJsland, toch kun je profiteren van de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. Dat is om geo-beperkte inhoud te omzeilen. Als u toegang wilt krijgen tot inhoud vanuit uw thuisregio of zelfs een buiten IJsland, wordt u dit doorgaans geblokkeerd. Maak eenvoudig verbinding met een VPN in de regio waartoe u toegang wilt hebben, en u zou dan geen problemen moeten hebben. Dat komt omdat het de blokkerende software voor de gek houdt door te denken dat u zich ergens anders bevindt.

Wat is de beste VPN voor Reykjavik?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Reykjavik te bepalen. U zult merken dat we ons meer op de tweede reden richten dan op de eerste.

  • Mogelijkheid om populaire streamingdiensten uit uw thuisregio of andere regio’s te deblokkeren
  • VPN-servers die het goed deden in Reykjavik
  • Groot en stabiel netwerk om verbroken verbindingen te voorkomen
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Sterke codering van militaire kwaliteit om de privacy te beschermen
  • Providers met een logboek zonder logboeken

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Reykjavik:

1. Beste VPN voor Reykjavik: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geweldige geografisch beperkte inhoud te helpen deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS en Canada beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in Oekraïne (de dichtstbijzijnde locatie). Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Europa en open vervolgens IJsland. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server in Reykjavik testten, was de snelheid 119,00 Mbps.

ExpressVPN Reykjavik snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Reykjavik: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Je zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als je een abonnement voor langere tijd wilt hebben. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host een aantal servers in Oekraïne (aangezien dit de dichtstbijzijnde locatie is. Klik vanuit de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land om het servergebied te lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers te bekijken. We hebben getest een server in Reykjavik en de downloadsnelheid was 112,79 Mbps.

NordVPN Reykjavik snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Reykjavik: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, enz.) Te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Reykjavik wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Blader naar Oekraïne en klik rechts van de ster. Hiermee wordt een volledige lijst met servers in IJsland weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Reykjavik. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling naar Reykjavik. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 110,52 Mbps.

CyberGhost Reykjavik snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

Hoewel je misschien niet denkt dat je een VPN nodig hebt terwijl je in Reykjavik bent, zijn er enkele goede redenen om er een te gebruiken. Als je andere opties wilt zien dan de opties hierboven, kijk dan naar de providers op onze website top 10 VPN-lijst. Alle opties op die lijst zouden goed moeten presteren, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Zo hebben we onze keuzes voor Reykjavik geoptimaliseerd. Ongeacht uw activiteiten in de stad, VPN-bescherming is een goed idee wanneer u internet gebruikt. Wanneer u onze gids gebruikt, kunt u de juiste beslissing nemen om aan uw behoeften te voldoen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me