Beste VPN’s voor Saoedi-Arabië

Saoedi-ArabiëSaoedi-Arabië is een woestijnland dat het grootste deel van het Arabische schiereiland beslaat. Het staat bekend als de geboorteplaats van de islam en bevat de twee heilige steden Mekka en Medina. In 1938 werd daar olie ontdekt en het is ‘s werelds grootste olieproducerende land. Ondanks het geld en de prachtige stranden heeft Saoedi-Arabië enkele strikte wetten die ongebruikelijk lijken voor die in de westerse wereld. Daarom raden we aan om, als je van plan bent naar Saudi-Arabië te reizen, je aan te melden voor een VPN voordat je van huis gaat.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje

Saoedi-Arabië is een prachtige en historische plaats. De eerste reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl dat er is, is echter om uw privacy te beschermen. U weet waarschijnlijk dat er daar nogal wat zaken worden gedaan. Hierdoor kom je waarschijnlijk cybercriminelen tegen. Je kunt raden dat er mensen zijn die wachten om te profiteren van kwetsbare gebruikers en hun gegevens te stelen. Bovendien moet je je zorgen maken over de nieuwsgierige blikken van de Saoedi-Arabische regering. Ze maken zich er geen zorgen over dat ze internetverkeer monitoren. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en versleutelde verbinding, zodat je kunt voorkomen dat oplichters je persoonlijke gegevens stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, heeft te maken met de blokkeermogelijkheden. In dit geval is de verbinding die u maakt mogelijk met een server in een ander land. Het is bekend dat Saudi-Arabië websites blokkeert die naar hun mening aanstootgevend zijn voor de islam. Als u verbinding maakt met een ander land, komt u niet dezelfde beperkingen tegen. Dat is geweldig als je media van YouTube of een andere website wilt streamen. In gevallen zoals Netflix zijn er verschillende bibliotheken over de hele wereld, en als u verbinding maakt met een ander land, kunt u de bibliotheek bekijken vanuit elke gewenste regio. Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, kan voor werkdoeleinden zijn. Soms hebben mensen die op afstand werken toegang nodig tot documenten op het bedrijfsnetwerk of zelfs tot hun eigen machines. Vanwege de beveiligde tunnel die is gemaakt, is de enige manier om dat doel te bereiken het gebruik van een VPN.

Dat zijn twee van de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken in Saoedi-Arabië. Het kan echter zijn dat er ook andere redenen zijn. Of u nu geblokkeerde websites wilt deblokkeren, uw privacy wilt beschermen tegen de overheid en oplichters, of andere dingen, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu u begrijpt waarom het belangrijk is om dit te doen, gaan we de providers en criteria die we voor onze lijst gebruiken nader bekijken.

Wat is de beste VPN voor Saoedi-Arabië?

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het beantwoorden van de vraag. Hier zijn enkele van de grootste die we hebben bekeken om de beste VPN’s voor Saoedi-Arabië te bepalen:

 • Sterke codering voor een goede privacybescherming van gebruikers
 • Providers die een logboek zonder logboeken aanbieden
 • Een groot netwerk van servers om u te helpen verbroken verbindingen te verminderen of te elimineren
 • Mogelijkheid om geografisch geblokkeerde of verbannen inhoud te deblokkeren
 • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apparaten, waaronder Amazon Firestick
 • Snelle servers in de Saoedi-Arabische regio die goed presteren op snelheidstests

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Saoedi-Arabië bekijken.

1. Beste VPN voor Saoedi-Arabië: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest ExpressVPN Saudi-Arabië

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Europa en open vervolgens Tukey. Op dit punt kunt u daar de server selecteren. We kozen voor een server in Turkije en de snelheid was 60,24 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Saoedi-Arabië: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Saudi Arabia snelheidstest

Als het je doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss je beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host een aantal servers in de Saoedi-Arabische regio, waaronder enkele in Riyadh. Om daar verbinding te maken met een server, moet je de ‘locatiemodus’ kiezen en ‘locatie wijzigen’ selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Riyadh. Van daaruit kunt u de serverlocatie Saudi-Arabië, Riyadh selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 26,20 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

3. Beste VPN voor Saudi-Arabië: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Saudi-Arabië snelheidstest

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (de dichtstbijzijnde locatie). Toen we daar verbinding maakten met een server, kregen we een snelheid van 108,86 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts 3,49 dollar per maand.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Saudi-Arabië: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Saoedi-Arabië is de thuisbasis van veel mensen en veel VPN-services hebben daar servers. Dat omvat IPVanish. Uit persoonlijke kennis kunnen we u vertellen dat het goed zal werken, ongeacht in welk gebied van het gebied u zich bevindt. U kunt snelle servers en meer serverlocaties in de regio verwachten dan bijna iedereen. Om die redenen kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om te gebruiken in Saoedi-Arabië.

Naast dekking in Eurazië, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden in de regio wanneer we onze snelheidstests uitvoeren. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Saudi Arabia snelheidstest

IPVanish host een aantal servers op de locaties in de omgeving en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. U zou bijvoorbeeld zoeken naar een label dat vergelijkbaar is met dxb-c01.ipvanish.com. (gevestigd in Dubai). In dit geval zul je echter een enkele server vinden. We hebben daar een IPVanish-server getest, dxb-c01, en vonden dat de snelheid 24,93 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Saoedi-Arabië: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Saudi-Arabië snelheidstest

Omdat we een server in Israël (de dichtstbijzijnde locatie) wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar beneden naar Israël en klik rechts van de ster. Dit zal daar een volledige lijst met servers weergeven. Het CyberGhost-netwerk bevat servers in het land. We maakten daar verbinding met een server en kregen een snelheid van 99,83 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

Hierboven hebben we u de beste opties gegeven om in Saoedi-Arabië te gebruiken. U kunt echter altijd bij ons terecht top 10 VPN-services voor verschillende keuzes. Dat gezegd hebbende, de providers in onze lijst zijn de beste in het algemeen voor de regio, dus ze zullen zeker elk doel bereiken dat u heeft. we gebruikten beveiliging, regionale locaties, snelheid en prijs als factoren voor het kiezen van deze selecties. Daarnaast hebben we ook degenen gekozen met grote netwerken van servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken. Snelle netwerken voor het streamen van HD-inhoud en het beschermen van uw privacy zijn kenmerken van betrouwbare VPN-providers. Natuurlijk doen onze keuzes beide. Wat je redenen ook zijn, hopelijk hebben we je laten zien waarom je er een zou moeten gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met een van de opties die we in dit bericht aanbevelen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map