Beste VPN’s voor Shanghai

Shanghai, ChinaShanghai, China is de grootste stad ter wereld met meer dan 24 miljoen inwoners. Het is een wereldwijd financieel centrum en transportknooppunt, met ‘s werelds drukste containerhaven. Er zijn veel redenen om Shanghai te bezoeken en het wordt beschouwd als het paradepaardje van de bloeiende Chinese economie op het vasteland. Als u van plan bent binnenkort te bezoeken, wilt u geen internet gebruiken zonder een VPN. Het helpt uw ​​privacy te beschermen en beperkingen te deblokkeren. Hier zijn enkele van de beste VPN-services die u in Shanghai kunt gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De geschiedenis van Shanghai gaat terug tot 771 voor Christus en gaat tot een tijd voordat China werd verenigd. De naam vertaalt zich in “Upon the Sea”. Hoewel er enige discussie is over hoe de naam moet worden toegepast, lag de stad tijdens de Tang-dynastie letterlijk aan zee. Vanwege de alternatieve naam zul je de naam Shen zien als onderdeel van sportteams en kranten.

Zoals je kunt zien, heeft de stad een lange geschiedenis. Tegenwoordig zijn er veel dingen die mensen en bedrijven naar Shanghai trekken. Dat omvat de Shanghai Pilot Free-Trade Zone, Shanghai University, historische en futuristische gebouwen, pretparken, musea en nog veel meer. Wat u ook in de omgeving wilt doen, van zaken tot plezier, u vindt het daar.

China heeft een vreemd evenwicht tussen de moderne westerse beschaving, de oude Chinese cultuur en harde waarden. Als je daar bent, vergeet je bijna dat je in een communistisch land bent. U zult zich echter snel herinneren of u probeert internet te gebruiken. China heeft een firewall die vaak wordt aangeduid als de “Great Firewall of China”. Dat is waarom de eerste reden om een ​​VPN te gebruiken, is er om u te helpen censuur en beperkingen te omzeilen. Door verbinding te maken met een VPN-server op een andere locatie, laat u de software geloven dat u zich ergens anders bevindt.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om je privacy te beschermen. Het is algemeen bekend dat de Chinese overheid het internetverkeer monitort. Door verbinding te maken met de VPN-server van uw keuze, creëert u een veilige verbinding met een server. Op die manier compromitteert u uw gegevens niet. Houd er echter rekening mee dat het moeilijk kan zijn om de regering volledig te blokkeren om u te controleren terwijl u daar bent. Als ze dat echt willen, zullen ze een manier vinden. In het geval van China raden we aan om een ​​scramble (obfuscation) -functie te gebruiken die alle VPN’s in ons bericht aanbieden om uw activiteiten te verbergen voor de Chinese autoriteiten.

Dat zijn de twee belangrijkste redenen waarom het gebruik van een VPN cruciaal is in China. U kunt echter andere toepassingen ontdekken zodra u zich aanmeldt voor service. Van het omzeilen van de GFC tot het beschermen van uw privacy, VPN’s helpen u uw doelen te bereiken. Nu je begrijpt waarom het belangrijk is, gaan we het hebben over de VPN-providers.

Laten we onze lijst met de beste VPN’s voor Shanghai eens nader bekijken.

1. Beste VPN voor Shanghai: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest ExpressVPN ShanghaiMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren en in Hong Kong typen in het vak met de tekst ‘land of stad zoeken’. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Hong Kong getest en de snelheid kwam uit op 283,46 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Shanghai: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Shanghai snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Hong Kong. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Hong Kong getest en de downloadsnelheid was 170,81 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Shanghai: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Shanghai snelheidstestWe gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat de klant niet rijk is aan functies. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 108,61 Mbps draaide terwijl het was verbonden met Hong Kong.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Shanghai: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Shanghai snelheidstestOmdat we een server in Los Angeles wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Hong Kong. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 61,24 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Shanghai: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Shanghai snelheidstestIPVanish host 20 servers in Hong Kong en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Toen we een IPVanish-server in Hong Kong testten, hkg-c07, en de snelheid 96,65 Mbps bleek te zijn.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

De providers die we u hebben gegeven, zijn de beste keuzes om te gebruiken in Shanghai. U kunt echter altijd bij ons terecht top 10 VPN lijst. Zorg ervoor dat de provider die u kiest servers heeft in of in de regio. Onze beslissingen zijn gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers in dezelfde regio als Shanghai. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden behalen. Welke optie u ook kiest, u gaat niet fout. Als je content wilt streamen, zijn goede snelheden erg belangrijk. Gebruik onze gids om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map