Beste VPN’s voor South Bend

South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana is een stad in St. Joseph County. Het heeft een bevolking van meer dan 100.000 mensen en een gecombineerd statistisch gebied van 720.000. De economie is breed en gevarieerd met alles van hoogwaardige technologie tot defensie-aannemers en meer. Het is ook de thuisbasis van de University of Notre Dame Fighting Irish. Als je van plan bent om naar de stad te reizen, of je de sites nu wilt zien of om ‘Touchdown Jesus’ vanuit het stadion te zien, gebruik je mogelijk openbare wifi. Dan moet je eerst een VPN gebruiken. We vertellen je zo meteen waarom. Bekijk eerst onze lijst voor de beste VPN’s voor South Bend.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Zoals veel steden in de VS, bezetten inheemse Amerikanen het gebied dat nu bekend staat als South Bend. Toen Europeanen in de jaren 1820 arriveerden, richtten ze een handelspost op. In 1829 veranderde de leiding haar naam van Southold in South Bend. Tegen 1835 vestigden leiders de stad formeel.

In 1842 bood Célestine Guynemer de la Hailandière, de bisschop van Vincennes, land aan pater Edward Sorin van de Congregatie van het Heilig Kruis aan, op voorwaarde dat hij binnen twee jaar een college bouwde. Pater Sorin arriveerde met Franse en Ierse broeders om de Universiteit van Notre Dame Du Lac te bouwen. Meestal wordt het gewoon afgekort als ND of Notre Dame en het is een particuliere, non-profit katholieke onderzoeksuniversiteit. Momenteel is het de grootste werkgever van de stad.

Of je nu South Bend bezoekt om het historische college te zien, de dierentuin bezoekt of een voetbalwedstrijd op de universiteit bijwoont, er zijn steeds meer bedrijven en instellingen die openbare wifi aanbieden. Hoewel dat zal bijdragen, trekt het ook cybercriminelen aan. De persoon op hun laptop aan de volgende tafel kan uw gevoelige informatie stelen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze. Dat maakt het voor potentiële dieven veel moeilijker om uw privégegevens vast te houden.

De volgende reden om te gebruiken is een VPN die te maken heeft met netwerkbeperkingen en geoblokken. Scholen, organisaties, bedrijven en zelfs sommige landen willen hun gebruikers ervan weerhouden inhoud te zien die zij ongepast vinden. Door een VPN te gebruiken, kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Bovendien kan het het verkeer niet zien omdat de VPN het heeft versleuteld. Dat is geweldig als je een sportuitval hebt gehad of als je geen toegang hebt tot je favoriete website.

Dat zijn de belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken bij een bezoek aan South Bend. U kunt echter na het aanmelden andere redenen ontdekken. Van het omzeilen van netwerkbeperkingen en geoblokken tot het beschermen van uw privacy, het gebruik van een VPN is een goed idee. Laten we de providers die we eerder noemden nader bekijken.

1. Beste VPN voor South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend is nog geen 100 mijl van Chicago. Hierdoor krijg je goede reactietijden. De VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven in onze lijst. Dit maakt ze onze go-to VPN voor South Bend.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 56 servers in Chicago en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld chi.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Chicago getest en vonden dat de snelheid 64,05 Mbps was op onze kabelinternetverbinding die rond dezelfde snelheid uitkomt.

IPVanish Chicago snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Chicago (aangezien het de stad is die het dichtst bij South Bend ligt). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Chicago selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Chicago en de snelheid was 58,03 Mbps.

ExpressVPN Chicago snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor South Bend: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC om te lobbyen voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met de Cloud-functie van VyprVPN kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol gebruikers in landen als China helpt om censuur door de overheid te omzeilen.

De VyprVPN-client biedt u niet de mogelijkheid om een ​​specifiek servernummer in Chicago te selecteren. In plaats daarvan wilt u de locatie wijzigen in Chicago. Van daaruit verbindt de client u automatisch met de beste VPN-server in Chicago. Hieronder ziet u de resultaten van de snelheidstest. We konden een downloadsnelheid van 52,18 Mbps bereiken na verbinding te hebben gemaakt met een server in Chicago.

VyprVPN Chicago snelheidstest

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 60 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 5,00 per maand. Nieuwe gebruikers hebben een geld-terug-garantie van 3 dagen.

Bezoek VyprVPN

Voor degenen die andere opties willen, kunt u onze bekijken top 10 VPN lijst met services. Dat gezegd hebbende, hebben we het gevoel dat we u de beste opties hebben gegeven. We hebben onze keuzes gemaakt op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en providers met servers in of nabij Chicago. Zo weet u zeker dat u de beste snelheden haalt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk helpt onze gids u om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map