Beste VPN’s voor Spanje

Plaza de Espana - Sevilla, SpanjeSpanje is een soeverein land in West-Europa, gelegen aan de Middellandse Zee. Naast een ongerepte locatie heeft het land de 14e grootste economie ter wereld. Het lijkt recentelijk dat Spanje niet uit het nieuws kan blijven. Tijdens de jaarlijkse stierenrennen in Pamplona werd de Baskische vlag voor het eerst over het stadhuis gehesen ter ondersteuning van de Baskische onafhankelijkheid. De vlag voeren is in strijd met de wet van Navarra, waar Pamplona is gevestigd. Het andere nieuwswaardige item is de nieuwe Spaanse wet op de openbare veiligheid die op 1 juli in werking is getreden. Deze repressieve wet, aangeduid als Ley Mordaza (gag-wet), is de laatste wet die burgerlijke vrijheden wegneemt. Met de nieuwe wetten en uitgebreide Spaanse monitoring, wil je je privacy beschermen met een VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

In feite verandert de Spaanse wet inzake openbare veiligheid het land in een politiestaat met hoge boetes voor deelname aan protesten, het vastleggen van wangedrag van de politie of het beledigen van de politie. Er zijn ook gekke boetes voor het verstoren van openbare evenementen, protesteren voor overheidsgebouwen, het proberen te stoppen met uitzetting, openbare dronkenschap en openbaar wiet roken. Betrapt worden bij het doen van een van die dingen en de boetes kunnen variëren van € 600 voor openbaar drinken tot € 600.000 voor protesteren voor een overheidsgebouw.

Omdat Spanje in Europa ligt, zijn ze onderworpen aan beschermingswetten. De Spaanse regering mag u alleen in de gaten houden als dit in het belang is van de nationale veiligheid. Het is ook erg beschermend voor commerciële instellingen die uw gegevens bewaren. Dat gezegd hebbende, een VPN beschermt uw privacy tegen nieuwsgierige blikken. Ik zou liever voorzichtig zijn dan vertrouwen in een regering die een wet zoals de eerder genoemde zou aannemen.

Een andere overheidswet verhoogt boetes en gevangenisstraf voor mensen die direct of indirect profiteren van illegale media. Een overtreder van deze wet kan tot zes jaar per gebeurtenis in de gevangenis doorbrengen en boetes betalen om het mediabedrijf te vergoeden dat onrecht is aangedaan. Spanje heeft ook het recht om websites die worden beschouwd als delen van illegale media binnen 10 dagen na een rechterlijke uitspraak te blokkeren. Ondanks de hardheid van die wet, gebeurde er in 2011 iets interessants.

Er werd vastgesteld dat peer-to-peer-netwerken legaal waren. Platenmaatschappijen probeerden de heer aan te klagen die de Spaanse versie van Napster heeft ontwikkeld. Er werd geoordeeld dat de software die werd gebruikt om media te delen, als neutraal werd beschouwd. Terwijl sommigen de software gebruiken om inbreuk te maken op auteursrechten, was de maker niet verantwoordelijk voor de inbreuk. Aangezien de muziekbedrijven die schadevergoeding vroegen wegens oneerlijke concurrentie niet betrokken waren bij het delen van bestanden, werd ook geoordeeld dat hun argument ongeldig was.

Laten we eens kijken naar een ander gebruik voor een VPN-service. Met het Netflix-plan om later dit jaar de Spaanse markt te betreden, zal de populaire premium streaming-service eindelijk beschikbaar zijn in Spanje. Hoewel er een streefdatum in gedachten is, heeft Netflix het aantal beschikbare titels niet vrijgegeven. Met een VPN zou je eerder dan oktober toegang tot Netflix kunnen krijgen, of je zou verbinding kunnen maken met de markt met het grootste aantal titels, de VS. Als je nieuwsgierig bent naar hoe dit allemaal werkt, laat me dan meer uitleggen.

Een VPN of een virtueel particulier netwerk is eenvoudig te gebruiken door een server te kiezen in het land waarmee u verbinding wilt maken en er verbinding mee te maken. Deze veilige verbinding versleutelt niet alleen uw gegevens, het kan ook lijken alsof u zich in een ander land bevindt. Dat is een duidelijk voordeel als je geografische beperkingen wilt opheffen. Geoblocking wordt gebruikt als een manier om te identificeren waar de gebruiker zich bevindt en deze te blokkeren als ze zich buiten het doelgebied bevinden. U zult merken dat de meeste streamingdiensten dit doen, evenals Spaanse kanalen die u online wilt bekijken.

Zoals je kunt zien, zijn er enkele goede redenen om een ​​VPN te gebruiken. Waar zou je beginnen met de grote verscheidenheid aan VPN-typen om uit te kiezen? Welnu, we hebben enkele specifieke keuzes in gedachten voor Spanje. Ze hebben allemaal aangepaste clients, zelfs op mobiele apparaten, dus u kiest gewoon een land om verbinding mee te maken, drukt op de knop en u wordt zo afgeschermd. Deze suggesties maken allemaal gebruik van veilige codering, maar het gebruik van het OpenVPN-protocol is waar mogelijk uw beste keuze. Als u van plan bent om een ​​van de vele streamingdiensten te gebruiken, is OpenVPN (UDP) uw beste keuze. Om verbinding te maken met een mobiel netwerk, kunt u ook kijken naar andere protocollen, waaronder IKEv2 en L2TP voor privacybescherming.

Laten we eerst eens kijken naar de doelstellingen achter het gebruik van een VPN. Als u uw gegevens wilt beschermen of websites en inhoud wilt deblokkeren, raden we u aan om met IPVanish mee te gaan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switch-functie, zodat uw webactiviteit intact blijft. Als je online streamingdiensten zoals Netflix of anderen wilt proberen, is IPVanish opnieuw de beste keuze. Ze hebben het snelste netwerk in Noord-Amerika en Europa, dus u hoeft niet te wachten en u kunt streamen vanaf de markten met de grootste collecties.

Als je alleen geografisch beperkte inhoud wilt deblokkeren, raden we IPVanish of ExpressVPN aan. Beide versleutelen het verkeer, maar ExpressVPN bevat SmartDNS met hun VPN, waarmee je kanalen kunt deblokkeren zonder de overhead van versleuteling. Ik zou het echter niet vanzelfsprekend vinden dat mijn informatie veilig was binnen de grenzen van Spanje. Ik zou willen voorstellen om gecodeerde services te gebruiken omdat, zoals ik eerder al zei, het beter is om voorzichtig te zijn.

Kijk over onze top 10 VPN-services voor verschillende alternatieven, maar we denken dat u het meest tevreden zult zijn met de selecties die we hebben genoemd. We hebben deze selecties met de hand uitgekozen boven andere toonaangevende providers op basis van beveiliging, regionale locaties, snelheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken.

Betrouwbare VPN-services houden uw gegevens intact en hebben ook snelle netwerken om HD-inhoud in andere landen te streamen. Gezien deze punten zijn dit de beste VPN’s in het algemeen, ongeacht uw doelstellingen. Spanje is misschien een vijandige natie geworden voor burgerrechten, maar je kunt nog steeds je online privacy beschermen en geografisch geblokkeerde sites vanuit Spanje openen met een VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map