Stanford, CaliforniëStanford, Californië is een niet opgenomen gebied van Santa Clara County. Het heeft een bevolking van ongeveer 15.000 met een dagelijkse bevolking van 35.000. Het ligt pal naast Palo Alto. Zo erg zelfs dat sommigen het als een deel van de stad beschouwen. Er zijn een aantal redenen om het gebied te bezoeken, waaronder de nabijheid van San Jose en San Francisco en waar het gebied bekend om staat, Stanford University. Of je er nu bent om naar de Stanford University Cardinal te kijken of om een ​​andere reden, je wilt geen openbare wifi gebruiken zonder een VPN. We vertellen je zo meteen waarom. Bekijk eerst onze beste VPN’s voor Stanford-lijst.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Surfshark$ 3,49Surfshark68SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Stanford University, Stanford Medical Center en andere ondersteunende activiteiten beslaan het grootste deel van het Stanford-gebied. Het bestaat uit een totale oppervlakte van bijna 2800 vierkante mijlen. De school heet officieel Leland Stanford Junior University. Het is een particuliere onderzoeksuniversiteit en staat bekend om zijn academische kracht, rijkdom en nabijheid van Silicon Valley. Dat maakt het een van ‘s werelds beste universiteiten. Velen beschouwen het zelfs als op het niveau van de Ivy League-scholen in het oosten van de VS..

Zoals je waarschijnlijk weet, doet de school het ook behoorlijk goed in atletiek. Als onderdeel van de Pacific Athletic Conference (Pac 12) is de school zeker een kracht om rekening mee te houden. Hoewel er veel high-end donoren zijn, schenkt de oprichter van Nike, Phil Knight, miljoenen dollars aan de Stanford University. Hij is slechts een van de factoren die bijdragen aan het succes van de scholen.

Hoewel er in de omgeving genoeg te doen is, zult u, als u de stad bezoekt, waarschijnlijk gebruikmaken van openbare wifi. Met alle technologie op de weg, kunt u van vestigingen een overvloed aan hoge snelheden verwachten. Dat is geweldig voor de gebruiker, maar ook voor cybercriminelen. U kunt maar beter geloven dat er roofdieren wachten om uw gevoelige informatie te bemachtigen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, maakt u een veilige en privéverbinding met de server die u wilt gebruiken. Met andere woorden, het maakt dieven veel moeilijker om uw privégegevens te stelen.

Ondanks het progressieve karakter van het gebied, hoef je niet hard te zoeken om een ​​firewall te raken. De leiders plaatsen die apparaten vaak om te voorkomen dat de gebruiker ‘ongepaste inhoud’ ziet. Ze komen veel voor bij scholen, bedrijven, organisaties en zelfs sommige landen. Met een VPN kunt u de software laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Bovendien zal het alleen het gebruik van gecodeerd verkeer detecteren. Op die manier kunt u nog steeds alles bekijken wat u wilt bekijken. Natuurlijk, als je wat sport online probeert te kijken, zullen de mediabedrijven je blokkeren vanwege de locatie.

Hoewel u misschien andere redenen ontdekt, zijn die twee punten de grootste redenen om een ​​VPN te gebruiken in de buurt van Stanford. Op dit moment is het OpenVPN-protocol de beste optie om te kiezen, en u zult dit waar mogelijk willen doen. Bijna elke aanbieder biedt u die mogelijkheid. Als de providers u een TCP- en een UDP-versie aanbieden, doen beide het prima. In dit geval is het verschil dat UDP de snelste is. Goede snelheden zijn belangrijk als je content wilt streamen. Als u verbindingsproblemen heeft, is TCP een betere optie voor u.

1. Beste VPN voor Stanford: IPVanish

IPVanish

Omdat Stanford zo dicht bij de technische sector ligt, zijn er veel toeristen die op bezoek komen. Dat gezegd hebbende, er zijn veel redenen om het gebied te bezoeken. IPVanish doet het goed in de stad en is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een VPN-service. De VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven in onze lijst. Dit maakt ze een go-to VPN-keuze voor Stanford.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 20 servers in San Jose en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld sjc-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in San Jose, sjc.a14.ipvanish.com, getest en vonden dat de snelheid 62,18 Mbps was. Onze kabelinternetverbinding bereikt ongeveer dezelfde snelheid.

IPVanish Stanford snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Stanford: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN biedt snelle VPN-toegang en MediaStreamer. Dat betekent dat de service werkt als een slimme DNS-service om u te helpen de toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud te deblokkeren. Dat zal helpen om uw verbinding te versleutelen en inhoud zoals live sportevenementen en anderen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op de ExpressVPN-website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om censuur te deblokkeren, uw privacy te beschermen en uw favoriete teams overal te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt natuurlijk voor Stanford. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – San Jose selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in San Jose getest en de snelheid kwam uit op 59,32 Mbps.

ExpressVPN Stanford snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Stanford: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 33 servers in San Jose. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 355-server in San Jose getest en vonden deze snel met een downloadsnelheid van 63,93 Mbps.

NordVPN Stanford snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 2 jaar.

Bezoek NordVPN

4. Beste VPN voor Stanford: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 25 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in San Jose.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat je het moet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, bleek uit onze snelheidstest dat PIA werkte op 62,56 Mbps terwijl het was verbonden met Silicon Valley.

PIA Stanford snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die de anonimiteit in Stanford willen waarborgen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Stanford: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, op 16-jarige leeftijd besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Pro VPN-netwerk – serverlocaties in de VS.
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host 175 VPN-servers in de Verenigde Staten, waaronder verschillende servers in San Jose. Om verbinding te maken met een server in Stanford, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “Locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar San Jose. Van daaruit kunt u de serverlocatie VS, Californië, San Jose selecteren. Toen we verbinding maakten met een server in Stanford om de snelheid te testen, bleek deze 62,05 Mbps te zijn.

HMA Stanford snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 6,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

Als u op zoek bent naar meer opties, bekijk dan onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u tevreden zult zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. We hebben ze gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en providers met servers in de buurt van Stanford. Zo weet u zeker dat u de beste snelheden haalt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Door onze gids te gebruiken, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me