Beste VPN’s voor Starkville, Mississippi

Starkville, MississippiStarkville, Mississippi is de meest dichtbevolkte stad in de regio van de Gouden Driehoek van de staat. Het heeft een bevolking van ongeveer 25.000. De identiteit van de stad is sterk verbonden met de Mississippi State University. Door de ontwikkeling en groei van de school is Starkville een grote studentenstad geworden. Als naar de stad gaan op je agenda staat, wil je profiteren van de nieuwe stedenbouwkundige gebieden en een paar verschillende kunstmusea. U moet er ook voor zorgen dat u een VPN gebruikt voordat u openbare wifi gebruikt. We vertellen je zo meteen waarom. Maar kijk eerst eens naar onze beste VPN’s voor Starkville-lijst.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Het is niet verrassend dat de eerste nederzettingen in het Starkville-gebied meer dan 2100 jaar oud zijn. Vóór de Europese nederzetting bewoonde de Choccuma-stam het gebied. Echter, kort voor de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, verenigden de Choctaw en Chickasaw stammen zich om ze uit te roeien. Het grootste deel van de Choctaw-stam gaf in 1830 zijn aanspraken op het land op en werd in de komende 10 jaar verwijderd.

Hoewel ze meestal gerelateerd zijn aan het college, zijn er een aantal geweldige dingen in Starkville om te doen en te zien. Dat omvat de Amerikaanse Grant Presidential Library, het Cobb Museum of Archaeology, de Cullis & Gladys Wade Clock Museum, het Cotton District, het erfgoedmuseum, Wet N Wild Waterpark en meer. Natuurlijk is het altijd een goed moment om naar de Bulldogs van de Mississippi State University te kijken.

Wat u ook kiest om te doen in de buurt, de kans is groot dat u profiteert van de bedrijven die gratis WiFi aanbieden. Hoewel het geweldig klinkt als een optie, raden we aan een VPN te gebruiken. Dat komt omdat er cybercriminelen op de loer liggen. U kunt er zeker van zijn dat ze uw kwetsbare informatie graag in handen willen krijgen. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en privé verbinding met een server die je wilt gebruiken. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw privégegevens in hun voordeel te gebruiken.

Als je ooit WiFi hebt gebruikt en een firewall hebt gevonden, kun je misschien het tweede gebruik van een VPN raden. Scholen, organisaties, bedrijven en zelfs sommige landen zullen voorkomen dat gebruikers dingen zien die ze ongepast vinden. In dit geval wil je verbinding maken met een server op een andere locatie. Daardoor denkt de software dat u zich ergens anders bevindt. Omdat uw verkeer is versleuteld, kan de blokkeersoftware bovendien niet blokkeren wat deze niet kan zien.

Nu zie je de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Starkville bent. Wees echter niet verbaasd als je later anderen vindt. Van het beschermen van uw gegevens tot het omzeilen van netwerk- en geografische beperkingen, een VPN helpt u daarbij. Er zijn een paar dingen die u eerst over VPN’s moet weten. Met alle beschikbare protocolopties, wilt u de IKEv2- of de OpenVPN-coderingsprotocollen gebruiken. Hoewel IKEv2 de voorkeursmethode is, biedt niet iedereen het aan als een primaire oplossing. Als je een optie krijgt om te kiezen tussen verschillende versies van OpenVPN, is de UDP-versie de snelste. De TCP-versie is echter geschikt voor mensen met verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Starkville: IPVanish

IPVanish

Omdat de stad relatief klein is, gebruiken we de Atlanta-groep van servers omdat deze het dichtst bij de stad zijn. U zult ook merken dat IPVanish meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan zowat elke andere VPN-service. Dit maakt ze onze favoriete VPN voor dagelijks gebruik in Starkville.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 48 servers in Atlanta en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld atl.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Atlanta getest en vonden dat de snelheid 63,76 Mbps was op onze kabelinternetverbinding die rond dezelfde snelheid uitkomt.

IPVanish Atlanta snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden hebben 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Atlanta (aangezien het het grootste gebied is dat het dichtst bij Starkville ligt). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Atlanta en de snelheid was 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Starkville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, Wi-Fi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Atlanta wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat 8 servers Atlanta. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals u kunt zien, was onze downloadsnelheid 57,65 Mbps, wat in lijn is met de andere services in onze lijst.

CyberGhost Atlanta snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 3,50 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Starkville: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 39 servers in Atlanta. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Atlanta verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 370-server in Atlanta getest en vonden de prestaties redelijk goed met een downloadsnelheid van 60,11 Mbps.

NordVPN-snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 24 maanden.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Starkville: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

LandenLocatieserversUSA-serverlocatiesSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCramen$ 7,50$ 52,497 dag

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN heeft 20 servers in Atlanta (de regio die het dichtst bij Starkville ligt). U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Atlanta. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Atlanta, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 59,97 Mbps was.

StrongVPN Atlanta snelheidstest

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt terecht uit $ 4,37 per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

StrongVPN

Er zijn meer opties die u gerust kunt bekijken op onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u onze keuzes hier prima zult vinden. We hebben onze beslissingen genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en providers met servers in de regio Starkville. Zo haal je de beste snelheden. Ze hebben natuurlijk allemaal geweldige netwerken, dus je kunt niet echt fout gaan. Snelheid is belangrijk als u van plan bent inhoud te downloaden of te streamen. Niemand houdt van bufferen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Door onze gids te gebruiken, kunt u een beslissing nemen die bij uw behoeften past.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map