Beste VPN’s voor Tempe

Tempe, ArizonaTempe, Arizona is de thuisbasis van de Arizona State University (ASU). Het ligt net ten oosten van Phoenix en heeft meer dan 182.000 inwoners. In tegenstelling tot sommige universiteitssteden zijn er genoeg dingen te doen in de stad en de omliggende gebieden. Als u van plan bent naar Tempe of Phoenix te gaan, moet u mogelijk openbare wifi gebruiken. Als dat zo is, raden we aan eerst verbinding te maken met een VPN. We zullen deze belangrijke stap binnenkort uitleggen. We vragen u echter om onze lijst te bekijken voor de beste VPN’s voor Tempe.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Hoewel vroege inheemse Amerikanen het gebied in de 15e eeuw vestigden, verlieten ze het grotendeels. Het Amerikaanse leger richtte echter in 1865 het centrum van Tempe op. Ze deden dit om Fort McDowell van volwassen voedsel en dieren te voorzien. Tegenwoordig domineren handel en commercie de economie.

Als je een voetbalfan bent, weet je dat de Sundevils in de staat Arizona hun wedstrijden spelen in het Sundevil Stadium. Jarenlang was het de thuisbasis van de Fiesta Bowl. Tijdens de dagen van de BCS waren er in de Fiesta Bowl verschillende nationale kampioenschappen.

Of je nu Tempe bezoekt om ASU te zien spelen of om andere redenen, de kans is groot dat je wat downtime zult hebben. Gelukkig bieden veel bedrijven en instellingen hun klanten gratis wifi aan. Voordat je op een van die plaatsen verbinding maakt met wifi, is het belangrijk dat je een VPN gebruikt. Zo niet, dan maak je jezelf kwetsbaar voor aanvallen. Dat komt omdat cybercriminelen uw gegevens graag in handen willen krijgen. Je loopt altijd het risico dat er iemand om de hoek op de loer ligt, wachtend op een kwetsbaar doelwit. Wanneer je een VPN gebruikt, creëer je een veilige en privé verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor cybercriminelen veel moeilijker om uw gegevens te stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Als je graag naar voetbal kijkt, weet je dat de prijzen om mee te doen aan de spellen hoog kunnen zijn. Je kon de game altijd op tv bekijken, maar wat als je geen kabel- of satellietabonnement hebt? Dat is waar je de game online kunt bekijken. Spellen kunnen echter worden geblokkeerd omdat je in de stad bent vanwege licentierechten. Dat worden black-outs genoemd en ze kunnen zeker vervelend zijn. Door een VPN te gebruiken, kunt u verbinding maken met een server in een ander gebied. Dat voorkomt dat de detectiesoftware van het mediabedrijf uw gebied blokkeert. Op die manier kunt u genieten van het spel zoals u dat normaal online zou doen.

Hier is nog een voorbeeld. Als je ooit hebt geprobeerd om wifi op school of een baan te gebruiken, is de kans groot dat je een organisatorische firewall hebt ervaren. Dat zijn de berichten die u krijgt als u probeert toegang te krijgen tot een site waarvan de school denkt dat u ze niet zou moeten zien. Ze komen veel voor op scholen, bedrijven en zelfs in sommige landen. Het gebruik van een VPN helpt u ook om die beperkingen te omzeilen. Nu zie je waarom het belangrijk is, hier is iets meer over de keuzes waar we eerder over spraken.

1. Beste VPN voor Tempe: IPVanish

IPVanish

Phoenix staat bekend om het warme weer. We kunnen u vertellen dat IPVanish een netwerkbewerkingscentrum (NOC) in Phoenix heeft en daar redelijk goed werkt. U hoeft zich geen zorgen te maken over goede snelheden, ongeacht waar u zich in de stad bevindt. De VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven op onze lijst. Dit maakt IPVanish een van onze favoriete VPN’s om te gebruiken in Tempe.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 24 servers in Phoenix en u heeft er toegang toe. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld phx-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Phoenix, phx.a16.ipvanish.com, en vonden de snelheid 63,56 Mbps. Onze kabelinternetverbinding bereikt ongeveer dezelfde snelheid.

IPVanish Phoenixx snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Tempe: ExpressVPN

ExpressVPN

Als u ooit bent geblokkeerd voor het zien van inhoud op basis van uw locatie, worden dat geografische beperkingen genoemd. Door de MediaStreamer-functie van ExpressVPN en hun uitgebreide netwerk van servers te gebruiken, kunt u een Smart DNS-optie creëren. Dat betekent dat je dit soort geoblokken kunt omzeilen dat je eerder bent tegengekomen. Ook versleutelt de service uw online verkeer om uw privacy te beschermen.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Het enorme VPN-netwerk dat ExpressVPN hen een goede keuze maakt om uw privacy te beschermen. Of u nu in Tempe, Phoenix, andere Amerikaanse steden of ergens internationaal bent, ze hebben honderden servers op belangrijke locaties om u te helpen uw privacy te beschermen en geografische beperkingen te omzeilen.

Om de ExpressVPN-app te gebruiken, begint u met het downloaden en installeren ervan. Zodra je het hebt geopend, klik je op de knop ‘Kies locatie’. Nu dan, je moet naar de “alle” sectie gaan en in Phoenix typen (aangezien het zo dicht bij Tempe ligt) in het zoekvak hierboven. Helaas mag u niet de individuele server kiezen, maar u kunt wel de stad kiezen waarmee u verbinding wilt maken. Dat komt waarschijnlijk door load balancing op de VPN-servers. We testten een server in Phoenix en haalden een snelheid van 54,54 Mbps.

ExpressVPN Phoenix snelheidstest

De service van ExpressVPN heeft een hogere prijs dan sommige providers in de gemeenschap. Sommige van de goedkopere aanbiedingen bieden echter niet de functies of het uitgebreide netwerk. Dat betekent dat het een waardevolle provider is vanwege het gebruiksgemak, het uitgebreide netwerk, geweldige functies, klantenservice en andere redenen. U kunt verbinding maken met een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) met slechts één VPN-account voor slechts $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Tempe: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 27 servers in Phoenix. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Phoenix verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 317, 337-342, 821-824, 988-1003. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 821-server in Phoenix getest en vonden deze snel met een downloadsnelheid van 63,64 Mbps.

NordVPN Phoenixx snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 2 jaar.

Bezoek NordVPN

4. Beste VPN voor Tempe: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 28 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met servers in Phoenix.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat de klant niet rijk is aan functies. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, bleek uit onze snelheidstest dat PIA werkte op 62,36 Mbps terwijl het was verbonden met Phoenix.

PIA Phoenixx snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die de anonimiteit in Phoenix willen waarborgen. Ze zijn ook een goede service om te gebruiken als u toegang wilt tot verschillende regio’s van Netflix. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Tempe: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de best gevestigde en beste VPN-netwerken van het land. Voorheen bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Nu de gemeenschap is veranderd, biedt StrongVPN leden nu volledige toegang tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

LandenLocatieserversUSA-serverlocatiesSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCramen$ 7,50$ 52,497 dag

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN heeft 6 servers in Phoenix. U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Phoenix. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Phoenix, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 62,03 Mbps was.

StrongVPN Phoenixx snelheidstest

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 4,37 per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

StrongVPN

6. Beste VPN voor Tempe: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Pro VPN-netwerk – serverlocaties in de VS.
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host 175 VPN-servers in de Verenigde Staten, waaronder een aantal servers in Phoenix. Om verbinding te maken met een server in Phoenix, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “Locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Phoenix. Van daaruit kunt u de serverlocatie VS, Arizona, Phoenix selecteren. We maakten verbinding met een server in Phoenix om te testen en ontdekten dat de snelheid 62,22 Mbps was.

HMA Phoenixx snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 6,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

U kunt altijd vrijblijvend onze bezoeken top 10 VPN lijst met services als u andere opties wilt. Dat gezegd hebbende, denken we dat de opties die we eerst noemden, aan uw behoeften zullen voldoen. We hebben ze gekozen op basis van de factoren snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in Phoenix en Tempe. Op die manier heb je toegang tot de beste snelheden. Ze hebben natuurlijk allemaal geweldige netwerken, dus je kunt niet echt fout gaan. Snelheid is belangrijk als u van plan bent live inhoud te downloaden of te streamen. Hopelijk helpt onze gids u om een ​​weloverwogen beslissing te nemen om aan uw behoeften te voldoen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map