Beste VPN’s voor Texas

TexasTexas is de op één na grootste staat in de VS, zowel qua bevolking als qua oppervlakte. Het ligt aan de zuidelijke Amerikaanse grens met Mexico. De staatsbevolking is ongeveer 28.3 miljoen en het is erg populair bij reizigers en toeristen. Ongeacht je reden om in de Lone Star-staat te zijn of waar je ook bent, het is belangrijk om verbinding te maken met een VPN voordat je openbare wifi gebruikt. Hieronder zullen we daar meer in detail op ingaan. Bekijk in de tussentijd snel onze lijst met de beste VPN’s voor Texas.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Terwijl je in Texas bent, kun je talloze dingen vinden om te doen. Van buitenactiviteiten zoals jagen en vissen tot musea, dierentuinen, parken, pretparken en zelfs een ruimtecentrum (AKA Mission Control), je kunt zo ongeveer alles doen wat je maar kunt bedenken in de staat. We kunnen niet verder gaan zonder de sportieve erfenis van Texas te noemen. Van de middelbare school tot de cowboys en Texanen, het zal moeilijk zijn om een ​​staat te vinden met meer voetbaltalent. Laat de honkbalfans niet uit de bocht met de Houston Astros die de World Series 2017 winnen. Als het op NBA aankomt, heb je de Mavs, Rockets en Spurs. Eindelijk kunnen NHL-fans de Dallas Stars aanmoedigen. Een goede VPN helpt geobeperkingen en black-outs voor alle teams te deblokkeren.

Of u Texas nu voor zaken of plezier bezoekt, de kans is groot dat u op een gegeven moment openbare wifi zult gebruiken. Het gaat goed met je zolang je eerst een VPN gebruikt. Waarom is dat zo belangrijk? Dat kun je cybercriminelen de schuld geven. Je kunt er zeker van zijn dat er op zijn minst een paar mensen wachten om te profiteren van nietsvermoedende doelen om ze in digitaal gevaar te brengen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server die je wilt gebruiken. Dat maakt het voor dieven veel moeilijker om uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

Een andere goede reden waarom u misschien een VPN wilt gebruiken, is om u te helpen black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Er zijn nogal wat topsporten in de staat. Als u zich in dezelfde regio bevindt en een van deze online wilt bekijken in plaats van de tv, wordt u geblokkeerd voor het online zien van teams in uw woonplaats. Het doel daarachter is om je in plaats daarvan op tv te laten kijken. Het kan zeker frustrerend zijn als je je favoriete team online wilt streamen als het regionaal is uitgeschakeld. Daarnaast kunnen bedrijven, landen en instellingen ook inhoud blokkeren. Voor iedereen binnen of buiten een doelgebied kunnen die geografische beperkingen zeker problemen veroorzaken. Door een VPN te gebruiken om verbinding te maken, laat u de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier heeft u toegang tot de inhoud die u wilt zien.

Wat is de beste VPN voor Texas?

We hebben om deze redenen onze lijst met de beste VPN’s voor Texas samengesteld:

 • Snelheid van VPN-servers in Dallas
 • We hebben ons gericht op de snelste netwerken in Texas
 • We hebben VPN’s geselecteerd die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Mogelijkheid om geografische en black-outbeperkingen te deblokkeren
 • Sterke codering om uw privacy online te beveiligen
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Texas bekijken:

1. Beste VPN voor Texas: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en kies vervolgens Dallas. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we verbinding maakten met een VPN-server in Texas, hebben we de snelheden getest in Dallas, Houston en San Antonio. Alle drie de locaties resulteerden in downloadsnelheden van meer dan 200 Mbps. ExpressVPN was de snelste VPN in heel Texas.

ExpressVPN Texas snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Texas: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Dallas. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Texas en testten de snelheid naar Dallas, Houston en San Antonio. De resultaten waren goed met snelheden tussen 135 Mbps en 199 Mbps.

NordVPN Texas snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Texas: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een VPN-server in Texas en testten onze snelheid in Dallas, Houston en San Antonio. De resultaten varieerden van 30 Mbps tot 151 Mbps.

PIA Texas snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Texas: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Texas wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat verschillende servers in Dallas. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en getest op servers in Dallas, Houston en San Antonio met snelheden variërend van 83 Mbps tot 126 Mbps.

CyberGhost Texas snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Texas: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in Dallas en Houston getest op servers in Dallas, Houston en San Antonio en vonden de snelheid tussen 99 Mbps en 116 Mbps.

IPVanish Texas snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Voor iedereen die wat andere opties wil zien, kan je altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij onze top 10 VPN lijst. We denken echter niet dat u dat hoeft te doen. We hebben onze selecties gemaakt op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid, prijs en serverlocaties. We hebben ook specifiek gezocht naar providers met servers in Texas en de regio. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Al onze genoemde services hebben geweldige netwerken, dus er is geen slechte keuze. Als u van plan bent om welke inhoud dan ook te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen de juiste beslissing te nemen voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map