Beste VPN’s voor Thailand

ThailandThailand is een land in Indochina. Het land wordt momenteel geleid door een militaire junta na een staatsgreep in 2006 en 2014. Dit land van 67 miljoen mensen is voornamelijk boeddhistisch en het 20e meest bevolkte land ter wereld. Zelfs vóór de staatsgrepen had de regering enkele problemen. De overheid houdt niet alleen toezicht op haar burgers, maar blokkeert ook nogal wat websites. Als u van plan bent te reizen of naar deze opkomende vakantieplek te verhuizen, wilt u een VPN gebruiken om uw privacy te beschermen en geografische beperkingen te deblokkeren. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor Thailand.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje
5TorGuard$ 4,99TorGuard68SelectievakjeSelectievakje

De eerste goede reden om een ​​VPN in Thailand te gebruiken, is voor privacy. De regering let op wat hun inwoners doen. De Thaise regering kan je in de gaten houden wanneer ze daar zin in hebben. Bij het gebruik van een VPN maak je een versleutelde verbinding met een server, mogelijk in een ander land. Aangezien u mogelijk zou kunnen worden gearresteerd omdat u probeert naar sommige websites te gaan die kritiek hebben op de overheid, zal een VPN uw privacy beschermen.

Als u websites wilt deblokkeren, kan een VPN u ook helpen. Door verbinding te maken met een server in een ander land, kunt u beide vormen van geografische beperkingen omzeilen. Geoblocking is een technologie die door de overheid of bedrijven wordt gebruikt om inhoud te beperken of te blokkeren. De beperking van Thailand wordt vaak vergeleken met de grote firewall van China. Voor websites die de Thaise regering blokkeert, zou toegang tot een server buiten het land u in staat stellen websites te bekijken die daar zijn geblokkeerd.

Dat zijn de twee beste redenen om in Thailand een VPN te gebruiken. Dat gezegd hebbende. misschien ontdek je onderweg meer. Van het beschermen van uw privacy tegen de ogen van de overheid of potentiële dieven tot het helpen omzeilen van geografisch beperkte inhoud, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu we u hebben verteld waarom het belangrijk is, gaan we enkele opties voor u nader bekijken.

Wat is de beste VPN voor Thailand?

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het beantwoorden van de vraag. Hier zijn enkele van de grootste die we hebben bekeken om de beste VPN’s voor Thailand te bepalen:

 • Sterke codering voor een goede privacybescherming van gebruikers
 • Een groot en solide netwerk om het aantal verbroken verbindingen te verminderen
 • Mogelijkheid om geografisch geblokkeerde of verbannen inhoud te deblokkeren
 • Providers die een logboek zonder logboeken aanbieden
 • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apparaten, waaronder Amazon Firestick
 • Snelle servers in de regio die goed presteren op snelheidstests

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN’s die u in Thailand kunt gebruiken:

1. Beste VPN voor Thailand: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Thailand snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Azië-Pacific en open vervolgens Thailand. Op dit punt kunt u Bangkok selecteren. We hebben daar een server geselecteerd en de snelheid was 116,07 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Thailand: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Thailand snelheidstest

NordVPN heeft een paar servers in de omgeving, waaronder enkele in Bangkok. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Bangkok getest en vastgesteld dat deze een downloadsnelheid van 10,95 Mbps had.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Thailand: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,99 per maand (67% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Thailand snelheidstest

Als het je doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss je beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA heeft een aantal servers in de regio, waaronder enkele in Bangkok. Om daar verbinding te maken met een server, moet je de ‘locatiemodus’ kiezen en ‘locatie wijzigen’ selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Bangkok. Van daaruit kunt u de serverlocatie Thailand, Bangkok selecteren. We maakten verbinding met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 31,34 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang en alle nieuwe gebruikers worden gedekt door een 30-dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

4. Beste VPN voor Thailand: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

PureVPN Thailand snelheidstest

Omdat we een server in Bangkok wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in Bangkok. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 20,31 Mbps.

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties op zowel desktop als mobiel. PureVPN biedt nieuwe klanten een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Bezoek PureVPN

5. Beste VPN voor Thailand: TorGuard

TorGuard

TorGuard werd in 2012 gelanceerd door teamleden in Nevis, West-Indië. Wanneer je het vergelijkt met andere services, is deze VPN-service relatief nieuw. Ze hebben echter meer dan 1250 servers in 42 verschillende landen over de hele wereld. Hun doelgroep is de torrentgemeenschap, maar het werkt prima voor alles wat je in de regio Thailand wilt doen. Hoewel er geen servers in Bangkok zijn, zijn de servers daar de beste optie.

TorGuard heeft een solide mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, evenals torrent-activiteiten. Vaak kunt u op verschillende locaties toegang krijgen tot Amazon Prime-video-inhoud. Wanneer u de Windows-client gebruikt, heeft u de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren, een server te kiezen en meer.

TorGuard Thailand snelheidstest

Omdat we een server in Bangkok wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en het OpenVPN-protocol geselecteerd. Nu kunt u door de lijst met landen bladeren, alfabetisch gerangschikt. Vervolgens kun je een stad kiezen. Het TorGuard-netwerk omvat een paar servers in Bangkok. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was de downloadsnelheid 63,38 Mbps.

De TorGuard VPN-service is een favoriet in de gemeenschap voor het delen van bestanden. Alles is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig, zodat u uw online privacy gemakkelijk kunt beschermen. Er worden ook vaak functies toegevoegd aan de mobiele versies. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang en u kunt er zeker van zijn dat uw abonnement wordt gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek TorGuard

Hoewel u dat niet hoeft te doen, kunt u gerust naar onze kijken top 10 VPN-services voor verschillende keuzes. Deze selecties zijn over het algemeen de beste, dus ze zullen zeker elk doel bereiken dat u heeft. we gebruikten beveiliging, regionale locaties, snelheid en prijs als factoren voor het kiezen van deze selecties. Daarnaast hebben we ook degenen gekozen met grote netwerken van servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken. Snelle netwerken voor het streamen van HD-inhoud en het beschermen van uw privacy zijn kenmerken van betrouwbare VPN-providers. Natuurlijk doen onze keuzes beide.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map