Tokio, JapanTokyo, Japan is de hoofdstad en de grootste stad van het land. Met iets meer dan 13,5 miljoen inwoners is het een van de meest bevolkte steden ter wereld. Er zijn veel dingen die bezoekers naar de regio trekken. Als je een reis naar Tokio gaat maken, wil je een VPN gebruiken wanneer je verbinding maakt met internet. U vindt tal van gratis WiFi-hotspots en een VPN helpt uw ​​privacy te beschermen. Er zijn nog enkele andere goede redenen die we zo meteen met u zullen delen. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN-services voor Tokio.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
3NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
4StrongVPN$ 4,37StrongVPN46SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Er zijn geen vestigingsdata voor de stad Tokyo. Het is echter sinds 1603 de facto zetel van de regering. Het werd pas in 1868 officieel de hoofdstad. Keizer Meiji veranderde de naam van de stad van Edo in Tokio toen deze werd verplaatst van Kyoto.

In de moderne tijd is de stad bruisend en een belangrijk technologisch knooppunt. Enkele van de dingen die bezoekers aantrekken, zijn geavanceerde technologie, historische gebouwen, musea, sportteams en bijna alles wat u maar kunt bedenken. Bovendien zul je dingen vinden waarvan je dacht dat ze niet eens bestonden. Wat je redenen voor een bezoek aan Tokio ook zijn, je zult je tijdens je reis niet vervelen.

Omdat Tokyo zoveel te doen heeft, zijn er altijd genoeg reizigers in de buurt. Daarom bieden veel bedrijven hun klanten gratis wifi aan. Hoewel dat geweldig is voor gebruikers, zijn dieven er ook dol op. U kunt er zeker van zijn dat criminelen wachten om uw gevoelige gegevens te stelen. Door een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze te maken, wordt het voor dieven veel moeilijker om uw gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen censuur te omzeilen. Hoewel Japan er niet veel van heeft, kun je het nog steeds gemakkelijk vinden. Door verbinding te maken met een VPN-server in een ander land, kun je dat soort censuur omzeilen om te zien wat je wilt bekijken. Dat zal de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt.

Dat zijn de twee belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken in Tokio. Mogelijk ontdekt u echter meer zodra u zich aanmeldt voor service. Van het omzeilen van censuur tot het beschermen van uw informatie tegen dieven, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu we hebben uitgelegd waarom het belangrijk is, gaan we het hebben over opties.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Tokio bekijken.

1. Beste VPN voor Tokyo: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Tokyo snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Azië openen en vervolgens Japan openen. Op dit punt kunt u de servers in Tokio selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Tokio getest en kwam de snelheid uit op 59,47 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Tokyo: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Tokyo snelheidstest

De Windows-client van PIA is eenvoudig en gestroomlijnd. Er is niet veel aan de hand wat betreft gebruik en configuratie. Dat betekent echter niet dat het geen functies heeft. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 62,35 Mbps liep toen we verbinding maakten met een server in Tokio.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts 3,49 dollar per maand.

Bezoek Private Internet Access

3. Beste VPN voor Tokyo: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Tokyo snelheidstest

Zoals je hieronder kunt zien, hebben we een server in Tokyo getest en de cijfers zijn goed met een downloadsnelheid van 63,51 Mbps. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je daar een server gebruikt.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

4. Beste VPN voor Tokyo: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN Tokyo snelheidstest

StrongVPN host een paar servers in Tokio. U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan wilt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties klikken en Japan – Tokio kiezen. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in de stad, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 59,11 Mbps was.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op slechts 4,37 dollar per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek StrongVPN

5. Beste VPN voor Tokyo: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Tokyo is vaak op het snijvlak van innovatie en heeft zijn eigen topservers van IPVanish. Ze hebben een van de beste en grootste netwerken in de regio. Ze zijn ook snel genoeg om alles te doen wat je wilt doen. Dat maakt ze een van onze topkeuzes om te gebruiken in Tokio.

IPVanish host servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests, maar Japan komt momenteel tekort. U vindt meerdere serverlocaties in landen in heel Azië. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Tokyo snelheidstest

IPVanish host 6 servers in Tokio en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. U zult merken dat de servers daar een “a” -aanduiding hebben. Dat betekent dat ze de best beschikbare zijn. We testten een IPVanish-server in Tokio, nrt-a05, en vonden de snelheid 27,95 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hoewel we van mening zijn dat we u de beste opties hebben geboden om in Tokio te gebruiken, kunt u onze bekijken top 10 VPN lijst. Zorg ervoor dat de provider die u kiest servers in Tokio heeft. Onze beslissingen zijn gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Ook zochten we naar providers met servers in en rond de regio. Zo haal je de beste snelheden. Als u van plan bent om inhoud te streamen, moet u goede snelheden hebben. Omdat onze keuzes solide netwerken hebben, zijn er geen slechte keuzes te maken. Met wat onderzoek helpt onze gids u om de beste beslissing te nemen voor uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me