Beste VPN’s voor Turkije

IstanbulTurkije is een land in West-Azië en wordt begrensd door acht verschillende landen. Hoewel het land officieel seculier is, is 98% van de bevolking moslim. Wat opvalt aan Turkije zijn de feiten dat het een democratie is en de helft van de bevolking onder de 30 is. Dat gezegd hebbende, heeft het land een aantal zeer strikte wetten op het internetgebruik. Als je naar dit dynamische land reist, of als je daar woont, zal een goede VPN-service je helpen om moeilijke plekken te doorbreken, voor het geval de Turkse regering de sociale-mediasites opnieuw verbiedt.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Er zijn enkele grote vragen over de toekomst waarmee Turkse burgers worden geconfronteerd. De eerste vraag komt vanwege de instabiliteit in de regio. Gelukkig voor de Turken liggen de problemen dankzij een goede beveiliging binnen de grenzen van de andere landen in kwestie.

De Turkse economie is de 15e grootste ter wereld. Met zoveel inwoners onder de 30, zorgen het technologieveld en de startende technologiebedrijven ervoor dat het land de belangrijkste economische grootmacht in de regio wordt. De overheid heeft ook veel stimulansen en investeringen geboden om het technische veld te versterken, waaronder het bouwen van bedrijventerreinen en het verlenen van belastingvrijstelling aan die bedrijven. De Turken hebben een groot deel van hun eigen economische motor aangedreven omdat maar liefst 97% van de bedrijven in Turkije klein of middelgroot zijn en 4 / 5e van de beroepsbevolking in dienst hebben.

Het probleem daarbij is dat terwijl de overheid al deze groei aanmoedigt, in hun dataretentiebeleid staat dat gegevens minimaal twee jaar moeten worden bewaard. Ze hebben ook de mogelijkheid om websites in slechts 4 uur tijd te blokkeren. Met deze regels kan de overheid verder gaan dan het gewone verbod op de hele site, zoals in het geval van YouTube vorig jaar, het kan specifieke inhoud op websites blokkeren, net zoals China dat kan. Het laatste deel van deze strenge regels komt in de vorm van een diepgaand pakketinspectiebeleid. Dat betekent dat ze de mogelijkheid hebben om anonieme tools te omzeilen die mensen zouden kunnen gebruiken om blokkades of verboden te omzeilen. Al deze regels zijn ingevoerd zonder enige vorm van onafhankelijk toezicht.

Dus in dit geval ontmoet de onweerstaanbare kracht het onroerende object. Het is voor mij moeilijk in te zien hoe een land dat zo technologisch onderlegd is, tegelijkertijd zo restrictief zou kunnen zijn in precies wat ze creëren. Verwacht de Turkse regering werkelijk het internetgebruik zo stevig vast te houden? Er zijn aanwijzingen dat andere landen precies dat hebben gedaan, dus het idee is niet helemaal zonder precedent. Met alle geblokkeerde inhoud zou je een goede VPN-service moeten kunnen gebruiken om alles te deblokkeren.

VPN’s zijn om twee redenen belangrijk in Turkije. De eerste reden is internetbeveiliging. Zoals u kunt zien, heeft de overheid toegang tot alle online activiteiten en wordt alles geregistreerd voor minimaal twee jaar. Een VPN-service zou het verzamelen van gegevens op die manier onderbreken. De tweede reden is een manier om inhoud te deblokkeren. Omdat het duidelijk is dat het Turkse parlement sites en specifieke inhoud on-the-fly zal blokkeren, zou een VPN elke onderbreking stoppen en je ook geo-geblokkeerde streaming-inhoud laten zien door je in staat te stellen verbinding te maken met een ander land.

Een van de kanalen waartoe u toegang zou krijgen, is de premium streaming-service, Netflix. Hoewel Netflix een wereldwijde service wil worden, hebben ze verklaard geen plannen te hebben om hun service in Turkije te lanceren. Als je toegang wilt hebben tot de geografisch beperkte inhoud, heb je een abonnement op Netflix en een goede VPN nodig. Mis geen van de geweldige shows zoals Orange is the New Black of House of Cards.

Als je uit Turkije komt en naar het buitenland reist, of je bent onlangs naar het buitenland verhuisd, zorg er dan voor dat je geen moment mist van je favoriete shows. Download een VPN-service zodat u enkele van de kanalen kunt bekijken die typisch buiten Turkije worden geografisch geblokkeerd, zoals CNN Turk, Beyaz TV, Edessa TV, Star TV, Sky Turk 360 en Show TV om er maar een paar te noemen.

Daar heb je het. Er zijn duidelijk belangrijke redenen om in Turkije een VPN-dienst te gebruiken. De vraag is, welke is het beste om te kiezen? We hebben verschillende geweldige suggesties voor VPN’s en ze hebben allemaal aangepaste clients. Verbinding maken met hen is net zo eenvoudig als het selecteren van een land en het indrukken van een knop.

Er zijn een paar vragen waarmee u rekening moet houden wanneer u de beste VPN voor Turkije kiest.

 1. Bent u van plan de service voornamelijk voor privacy te gebruiken? Als het antwoord op deze vraag ja is, hebben ze allemaal een hoog niveau van codering, dus elk van hen zal werken. Het OpenVPN-protocol moet echter worden gebruikt wanneer het beschikbaar is.
 2. Ben je van plan om een ​​VPN te gebruiken voor P2P / BitTorrent-applicaties? Als dat zo is, zou ik IPVanish of Private Internet Access aanraden. Beide providers bieden no-logs en elk heeft een kill-switchfunctie in hun client voor een extra laag privacybescherming in het geval dat de VPN de verbinding verbreekt.
 3. Ga je videoservices streamen die niet beschikbaar zijn in Turkije zoals Netflix? Voor het antwoord hierop stel ik IPVanish of ExpressVPN voor. IPVanish heeft het snelste netwerk in Noord-Amerika en in heel Europa. ExpressVPN bevat SmartDNS met hun VPN waarmee u kanalen kunt deblokkeren zonder de overhead van codering.

U kunt onze lijst van de lezen top 10 VPN services als je meer keuzes wilt, maar ik denk dat je tevreden zult zijn met een van de VPN’s in dit bericht. Ik heb ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy (logbeleid en codering), beschikbaarheid van Turkse serverlocaties, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Ik zocht ook naar diensten met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Je wilt een betrouwbare VPN-provider om je online privacy te beschermen. U wilt ook een snel netwerk om HD-inhoud in andere landen te streamen. De services die in de post worden gedeeld, zijn de beste VPN’s voor privacy en om geografische beperkingen voor populaire streaming-sites zoals Netflix, Hulu, Amazon Instant Video en nog veel meer populaire kanalen te deblokkeren..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map