Beste VPN’s voor Utah

UtahUtah is een Amerikaanse staat in het westelijke deel van het land. Het heeft een bevolking van 3.16 miljoen inwoners en heeft de 9e laagste dichtheid van het land. De staat krijgt om een ​​paar redenen bezoekers uit het hele land en de wereld. Die omvatten geweldige sneeuwactiviteiten, prachtige natuurlijke landschappen, echte dinosaurusfossielen en meer. Als u een van die bezoekers van deze geweldige staat wilt zijn, moet u zeker een VPN gebruiken wanneer u openbare wifi gebruikt. U zult binnenkort zien waarom het belangrijk is. Bekijk voordat we het doen echter eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Utah.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje

Hoewel Utah niet erg dichtbevolkt is en er geweldige sneeuw ligt, betekent dat niet dat je je hoede kunt laten. Internationale en binnenlandse bezoekers zorgen ervoor dat er altijd voldoende kansen zijn om hun kwetsbare informatie te stelen. Door een VPN te gebruiken, kunt u echter een veilige verbinding maken met de server van uw keuze. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw persoonsgegevens op te nemen.

Hoewel de staat maar één professioneel sportteam heeft (de Utah Jazz), hebben ze een aantal opmerkelijke universiteitsteams. De waarheid is dat als u een van die games wilt bekijken en u zich in het verkeerde gebied bevindt, u uw favorieten niet meer kunt zien. Door een VPN te gebruiken, kunt u verbinding maken met een server in een ander gebied. Wanneer u dat doet, kunt u eventuele beperkingen omzeilen.

Wat is de beste VPN voor Utah?

In dit geval zullen de factoren die we gebruiken om deze vraag te beantwoorden, worden gemengd tussen veiligheid en beveiliging. Op die manier kunnen we je vertellen wat de beste VPN voor Utah is.

 • Sterke codering om de privacy van de gebruiker te beschermen
 • Strikt geen logboekenbeleid
 • Mogelijkheid om geo-restricties van firewalls en sportuitval in het gebied te deblokkeren
 • Servers die goed presteren in de regio
 • Ondersteuning voor meerdere mobiele platforms, waaronder Amazon Firestick
 • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen

En bekijk nu enkele van de beste VPN’s voor Utah.

1. Beste VPN voor Utah: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open de VS en open vervolgens Salt Lake City. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We maakten verbinding met de VPN en testten de snelheid naar Salt Lake City, Provo en St. George. Zoals u kunt zien, waren de prestaties uitstekend met downloadsnelheden van 124 Mbps tot 127 Mbps. Dit maximaliseerde bijna onze kabelinternetverbinding.

ExpressVPN Utah snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Utah: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Utah. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben verbinding gemaakt met een server in SLC, we hebben de snelheid getest naar Salt Lake City, Provo en St. George. De downloadsnelheid lag tussen 124 Mbps en 128 Mbps.

NordVPN Utah snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Utah: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Utah.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in SLC en getest op Salt Lake City, Provo en St. George. De resultaten waren geweldig met snelheden tot 129 Mbps.

IPVanish Utah snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

4. Beste VPN voor Utah: HMA

HMA VPN

Meld u aan voor 36 maanden voor slechts $ 4,29 per maand (70% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

Voor degenen die een VPN-provider willen vinden met de meeste serverlocaties, is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Utah, met name in Salt Lake City. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Salt Lake City. We maakten daar verbinding met een server en testten de snelheid naar Salt Lake City, Provo en St. George. De snelheid varieerde van 122 Mbps tot 126 Mbps.

HMA Utah snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,29 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bekijk HMA-deals

5. Beste VPN voor Utah: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

Omdat we een server wilden testen in Salt Lake City, Utah, hebben we de Windows-client geopend en op de optie “Country Selection Tool” geklikt. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in Utah. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Salt Lake City, Provo en St. George. De downloadsnelheden waren van 15 Mbps tot 40 Mbps.

PureVPN Utah snelheidstest

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 74% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 2,88 per maand. Het jaarplan is van grote waarde.

Bekijk PureVPN-deals

Dat zijn enkele geweldige opties om te gebruiken in Utah die je hierboven ziet. Je zou inmiddels een goed idee moeten hebben waarom dat belangrijk is. Uiteraard bent u van harte welkom om de aanbieders op onze te bekijken top 10 VPN-lijst. Alle opties op die lijst zouden goed moeten presteren, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Daarom hebben we deze voor Utah gekozen. Wat je daar ook van plan bent, VPN-bescherming is een goed idee. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy op de best mogelijke manier beschermen voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map