Vancouver, BCVancouver, British Columbia in Canada is een kusthavenstad in het westen van Canada. Het is de meest dichtbevolkte stad in de provincie en het Greater Vancouver-gebied had in 2016 een bevolking van 2.463 miljoen inwoners. Dat maakt het het op twee na grootste metrogebied van het land. Er zijn veel dingen die bezoekers naar het gebied trekken, waaronder topsport, musea, historische bezienswaardigheden en meer. Het maakt niet uit waarvoor je in Vancouver gaat zijn, de kans is groot dat je openbare wifi gebruikt. Zorg er dan voor dat je verbinding maakt met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Misschien wilt u openbare wifi gebruiken in de stad. Dat is geweldig, want er zijn genoeg plaatsen die het aan hun klanten aanbieden. Dat klinkt misschien als een goed idee, maar is ook geweldig voor cybercriminelen. Niemand wil in hun hotelkamer of favoriete koffieshop zitten en cybercriminelen hun gegevens laten stelen. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Dat betekent dat het voor cybercriminelen veel moeilijker wordt om uw gevoelige informatie te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Vancouver bent, is om je te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Als je ooit een sportuitval hebt gezien of geblokkeerd bent vanwege de locatie, dan zijn dit 2 voorbeelden van geoblokken die je zou kunnen tegenkomen. Wanneer u in dit geval verbinding maakt met een VPN, kunt u de blokkeersoftware laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat helpt je alles te zien, precies zoals je verwacht.

Daar heb je de twee beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Vancouver bent. Natuurlijk kunt u later meer ontdekken. Of je nu je privacy wilt beschermen tegen dieven of geografische beperkingen wilt omzeilen, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu u de voordelen ziet, gaan we het hebben over de beste opties om te gebruiken. Niet alle VPN’s zijn hetzelfde.

Wat is de beste VPN voor Vancouver?

We kunnen die beantwoorden door de volgende criteria te gebruiken om onze lijst te helpen bepalen:

  • Snelheid van de Vancouver-servers
  • Stabiliteit van het netwerk om verbindingsproblemen te beperken
  • Mogelijkheid om black-outs en geoblokken te omzeilen
  • Geen logboekenbeleid
  • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apparaten
  • Codering van militaire kwaliteit voor uitstekende privacybescherming

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Vancouver bekijken.

1. Beste VPN voor Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Vancouver snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Gelukkig is dat niet het geval voor Vancouver. Klik bovenaan op de Canadese vlag en selecteer een van de Vancouver-servers. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Vancouver getest en de snelheid was 194,17 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Vancouver: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Vancouver snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in de buurt. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Vancouver en de downloadsnelheid was 171,44 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Vancouver: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Vancouver snelheidstestBij het gebruik van de Windows-client van PIA is er niet veel aan de installatie en het gebruik. Dat betekent echter niet dat het programma is uitgekleed. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien presteerde de server in Vancouver goed met een downloadsnelheid van 78,20 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

3. Beste VPN voor Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Vancouver snelheidstestOmdat we een server in de omgeving van Vancouver wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Canada en klik rechts van de ster. Hiermee wordt een volledige lijst met servers in Canada weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Vancouver. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 83,88 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Vancouver: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

In dit geval gebruiken we servers in Vancouver. IPVanish was een beetje traag in onze nieuwste snelheidstest, maar ze zijn nog steeds een goede keuze als je op zoek bent naar een VPN-service. Ze hebben meer serverlocaties in Noord-Amerika dan de andere bedrijven op onze lijst. Dit maakt ze een go-to VPN-keuze voor Canada.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Vancouver snelheidstestIPVanish host 15 servers in Vancouver en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We hebben een IPVanish-server in Vancouver getest, yvr.c13.ipvanish.com, en vond de snelheid 102,68 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als u meer wilt zien, kunt u andere opties van onze bekijken top 10 VPN-servers lijst. Dat gezegd hebbende, we denken niet dat u dat nodig zult hebben. Degenen die we eerder kozen, waren gebaseerd op betrouwbaarheid, snelheid, prijs, beveiliging en locaties. Aangezien er veel providers zijn met servers in de buurt van Vancouver, zou u de beste snelheden moeten halen. Wat je ook streamt, goede snelheden zijn cruciaal voor alles. Al onze opties hebben geweldige netwerken, dus er zijn geen slechte opties. Onze gids helpt u bij het kiezen van de beste optie voor uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me